Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצתי לך היא מה שLANOSFORCE ממליץ

צילומים גש למוסך מורשה שיעריכו לך את הנזק...

ואפשר לגשת לאיגוד המוסכים הם עוזרים

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז יש המשך

בלי יחס לתגובות עדיין אני ימשיך לספר את הסיפור כמו שקרה היום(אחר כך חתיכת התייחסות)

טוב חזרתי במיוחד היום לסדר את הבעיה (GOD DAMN יום חופש)

באמת שכבר נמאס לי ולא רציתי לנאחס לעצמי את האוטו (תרוץ עלוב להוציא כסף הא?)

אז הלכתי לחנות "מצת-אור" של אחד מחברי הפורום דני זומרשטיין (הצלחתי באיות?)

שם הסברתי לו את הבעיה , את מבטי האימה על פני שנינו שראינו את הרמקולים היה צריך לצלם

(כנראה לא ראיתי את העיקום כל כך טוב אתמול) לשנינו היה ברור שהרמקולים האהובים מתו במילוי תפקידם דני עזר ויעץ במספר שאלות וגילה אכפתיות (גם המתקין שלו לא חסך בהסברים וסיוע ויצירתיות)

אז הוחלט להתקין צמד - חמד של מורל פולס 6 חדשים במחיר מעולה (לא היה לו אותם במלאי אז היה צורך להזמין - מה שלקח בערך שעתיים ,חתיכת ספק!)

אחרי מבטי האימה של המתקין שחזר ושאל אותי למה,אבל למה הם עשו את זה ככה?

העבודה החלה..

הגבהה לכל רמקול על מנת שלא נצטרך לדפוק עליו עם פטיש,וחיבור נכון למגבר והעסק דפק כמו שצריך

דני נכנס לאוטו וכיוון את הכל פרפקט אבל חזר והמליץ על זוג טוויטרים של מורל להשלמת החוויה

טוב אמרתי בפעם הבאה,ונסעתי ל"הצטלבות - התבור" (או התקנות החמור)

הגעתי לחנות "טיפה" בעצבים עם הרמקולים

פניתי לבעלים

שמוליק

לאחר שבחן את הרמקול העקום והחבוט כולל סליל חבוט התחילה השיחה

הוא טען שהרמקול השני הוא הגורם לתקלה (ברמקול השני החיבור למערכת מחוזק בדבק)אמרתי לו שזה הרמקול השני שמחרחר והא המציא אלף ואחד תרוצים (כנראה שאצלם בחנות זה לא בנורמה להודות בטעות)

השיחה התנהלה בטונים רועמים הסברתי לבעלים עם הרמקול בידי שמקצוענים לא אמורים לדפוק על רמקולים לאחר דין ודברים (הוא מאשים אותי שאני הרסתי לעצמי את הרמקולים ואני אומר לו שהוא לא צריך לעסוק בהתקנות)הוצעה פשרה נהדרת מצד הבעלים ואפילו הוא העמיד בפני אפשרות בחירה בין אמצעי ישור לרמקול:

ליישר לך אותו בפלייר או מברג?

עד כאן כבר החזקתי את עצמי מפה כבר לא

התחיל דיבור לא עדין בטונים צורמים והבנתי שהוא לא שווה את זה

הסברתי לו שהוא הרס לי רמקולים ישרים ותקינים והפך אותם לעקומים ולא שמישים

ואמרתי לו שמבחינתי הסיפור יפתר כאשר הוא יביא לי רמקולים ישרים ותקינים

הוא אמר שאין סיכוי ושהוא מוכן ליישר לי אותו חזרה

אחרי שהבהרתי לו כמו לילד מפגר שהוא קיבל רמקולים תקינים ועיקם אותם ואין סיבה שאני אקבל רמקולים במצב כזה כאשר הוא גורם הנזק הוא עדיין לא הבין

כאן הוא החליט שהשיחה הסתיימה

אני אמרתי לו שהסיפור יופץ במדיה ושאני אתבע אותו הוא מצדו טען שלא אכפת לו וגילה אפתיות מוחלטת

אני עומד במילה שלי אני הולך לתבוע אותו ואני גם אדאג ליידע את פז'ו על ניסור אמצעי בטיחות

במהלך הנסיעה חזרה היה חסר לי משהו

דני צדק,הרמקולים שיוועו לטוויטרים

נסעתי ישירות אליו ובשעה 2 בצהריים הותקנו הטוויטרים, המתקין שלו כרגיל עשה עבודה אכפתית ואיכותית ביותר

רק כאשר הותקנו הטוויטרים הבנתי כמה הוא צדק הם פיצו באופן מושלם על הרמקולים הגרועים מקדימה

אכלו בלי מלח את ההפצצות של PSY CRAFT ויישרו קו באוטו

עכשיו הכל היה מושלם כמעט...

אמרתי לדני ולמתקין שהפלוס של המגבר לא מחובר למצבר שניהם הביעו תמיהה

המתקין הסביר לי טוב מאוד מה שידעתי (אסור, לא בריא,לא איכותי) ואני רק הנהנתי לחיוב

דני אמר לי שאם אגיע אליו באחד הבקרים הוא ידאג לסדר לי את זה כמו שצריך

(חמישי שישי מתאים:-) ?)

טוב עוד כיוון אחד של דני למערכת והכל מצויין (המחיר ששילמתי עזר להקל על הסבל ודני היה כתף לבכות עליה:-P על זה שמתקין מקצועי אמור להיות מקצועי וכו')

אז ככה התקנתי בזול נדפקתי ביוקר קיבלתי לקח ב 500 שקל

אבל ראיתי שיש מתקינים שהם באמת מקצוענים ואכפתים שלא צריך להסתכל על מה הם עושים כדיי לדעת שיהיה בסדר

את התביעה אני הולך להגיש הכל כבר סגור העורך דין בפול גז

אז לדני שהוא עוף מוזר בתרבות הישראלית של המוסכים

תודה רבה על היחס, המחיר העזרה והשירות מעל למצופה

לחנות הצטלבות התבור

צפה פגיעה

ולמתקין של דני

יצאתי חמור שלא השארתי טיפ (נגמר לי הכסף:| )

פורסם

אתה לא לבד!!!

בנוסף למקצועיותם בהתקנות, הם גם "מתמחים" בניקוי כללי לרכב + פוליש/ווקס.

גם אני נכוותי מהם. לפני מספר חודשים רציתי לנקות את הרכב, אחרי זמן רב שלא יצא לי לנקות אותו וריפודי הקטיפה הבהירים כבר קיבלו גוון שחרחר.

אמרתי לעצמי, אולי ננסה באיזה מקום שמתמחה בהכנת רכבים לקניה (אתם יודעים, שאתם באים לראות רכב מסוחר והאוטו נראה חדש - המקומות הללו עושים את העבודה בד"כ), אולי הם יודעים משהו שאני לא יודע. אוי איזו טעות עשיתי! טעות מס' 1.

עבד על האוטו האיש הכי מקצועי שלהם לניקוי רכב, לטענת בעל המקום. "יש לך מזל שאין היום הרבה עבודה ואני משחרר לך את העובד הכי טוב שלי שיישב על האוטו שלך" במילים האלה הוא השתמש (אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם לא היה מדובר בעובד הכי טוב :roll:).

לאחר סיום עבודת המאסטרו על הרכב חשכו עיניי. הריפודים לא רק שלא נוקו אלא קיבלו מירקם שונה. מעין רטוב. כאשר שאלתי לפשר הדבר נאמר לי: זה צריך להתייבש בתוך כמה שעות, וזה יהיה כמו חדש. נו טוב חשבתי, זה באמת נראה רטוב ומרגיש קצת לח, ניתן לזה זמן וזה יחזור. טעות מס' 2. למען ההגינות אציין שזה לא כל כך רע כמו שזה נשמע, פשוט זה נראה לא טוב, ולא לזה ציפיתי. השחור נשאר.

מחוץ לרכב נעשתה הפדיחה הגדולה. במהלך העבודה עם המכונה של הווקס, קילף לי המאסטרו קצת צבע מהרכב. הוא ניסה "לתקן" את זה. בהתחלה זה עוד נראה סביר (המקום קצת חשוך - הכל נראה טוב בחושך). טעות מס' 3. עכשיו זה נראה כאילו מישהו הקיא צבע על האוטו.

לסיכום, להתרחק מהצטלבות התבור כמו מאש!

פורסם

כל הכבוד על הפירגון

תן לו בראש ואל תוותר...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

עצה קטנה לפני שאתה מגיש את התביעה.(כשתגיש תוך יומיים שלושה הוא ידע מזה).

תרים אליו טלפון ותגיד שאתה רוצה להגיע לחנות ולסגור עניינים כמו אנשים בוגרים. כך איתך מכשיר הקלטה ותקליט את השיחה. ותנסה לשמור על קור רוח בשיחה. אולי הוא יגיד משהו שיעזור לתביעה.

אחרי שהוא ידע שהגשת תביעה הוא לא ירצה לדבר ויהיה חשדן אז חשוב שתעשה את זה לפני הגשת התביעה.

פורסם

ולתגובות

נראה לכם שאני אאשפז מישהו רק בגלל רמקולים?(ואני יכול)

אין סיבה לקחת אלת בייסבול ולדבר איתו

אני מעדיף כסף מזומן על ללכת מכות (אני מוזר הא?)

בקיצור תגובות ענייניות בבקשה ,ולא, לשרוף לו את החנות זו לא אופציה (בשבילי לפחות)

פורסם

גם לי יש פיזו 306 , ראיתי שבאמת לא פשוט יחסית לפרק את האוטו ,זה לא לוקח אבל , אבל כמובן אפשרי..

אני אומר תחזור למקום (לא תביעות ולא שום כלום ) ותראה לו מה שהוא עשה , ותתעקש (אתה ואמר שאתה לא אלים

לא צריך אלימות וצעקות רק עקשנות) תגיד לו שאתה לא זז אז שהוא לא מסדר לך - מה שמגיע מגיע !

חבל על הכסף שלך ! אין לך סיבה לוותר !

פורסם

קודם כל - אלימות עם החברה האלה לא תניב תוצאות טובות בשום מצב.

תדאג שיהיו לך הוכחות - תצלם את הנזקים שהם עשו ותדפיס בכמה עותקים - חשוב! חשוב מאוד!

תדאג שיהיו לך עדים - אביך לצורך העניין, דני זמרשטיין וצוות המתקינים שלו.

תדאג לתערך את כל הסיפור.

תדאג להראות כמה שיותר מסכן במשפט או בטיעון אם תגיע למצב הזה.

אל תאבד את קור הרוח, אל תפחד מאיומים ואם מציעים לך פשרה נורמלית כמו כסף בחזרה או פיצוי הולם - תיקח ואל תגיע לבית משפט - גם ככה המערכת המשפטית לא משהו היום...עדיף לגמור עם זה מהר ובצורה נכונה וחכמה.

תרשה לי קודם כל לברך אותך בחג שמח! תתחדש על המערכת ותאמין לי - בחיים נכווים לא פעם ולא פעמים - אתה יכול גם לקחת את זה בקלות ולהמשיך הלאה ולדעת שלשם אתה פשוט לא מתקרב יותר.

500 שקל זה לא מעט כסף - אבל לאורך החיים שלך זאת בסה"כ טיפה בבאר - תקלות עוד יהיו ולא מעט ולא רק ברכב - אתה יודע כמה עולה היום לעקור שן בינה??? תתעודד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שאמרו החבר'ה לפני, מה שזול - עולה בסוף ביוקר.

אל תצפה ליותר מדי, ואל תחפש מציאות. מה שילמת-זה מה קיבלת. "התקנה" שלא הייתה מכבדת אפילו את עזה.

ותיקון קטן: לא כל המחזיק מברג ביד, נקרא מתקין. כמו שחובש כיפה גנב, לא נקרא דתי.

אחרי התקנה כזאת, כל מתקין שזה באמת מקצועו, יראה כך, ואף יותר...

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לא צריך להגזים

אבל שאתה הולך לחנות שהיא לא בדיוק צריף אלא חנות גדולה שמורשת לכל ההתקנות של האזעקות

אתה לא מצפה שיעבדו לך כמו חורנים

על בסיס ההשואה שלך כל מה שאתה קונה בזול הוא זבל וזה לא נכון לפעמים יש מציאות

חשבתי שבגלל שזו חנות גדולה שיש לה צוות גדול אז בגלל זה היא זולה

וכן ,כל מי שמחזיק מברג בחנות שמבצעת התקנות נקרא בעל מקצוע ,ועל כן מקצועי

פורסם
טוב אז מי שקצת ראה אותי כותב פה בזמן האחרון ראה שחיפשתי איפה מתקינים ב"זול"

אני שמח שהצלחת לסדר את הרכב לבסוף, אבל אני חושב שפעם הבאה כדאי לחפש

מתקין מקצועי, או לעשות לבד.

החיסכון בכסף, פשוט לא שווה את העצבים .

ZZR

פורסם

לכל מעודדי האלימות הגיבורים - הודעות נמחקו. לא רוצה לראות שום הודעה שמעודדת אלימות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לא צריך להגזים

אבל שאתה הולך לחנות שהיא לא בדיוק צריף אלא חנות גדולה שמורשת לכל ההתקנות של האזעקות

אתה לא מצפה שיעבדו לך כמו חורנים

על בסיס ההשואה שלך כל מה שאתה קונה בזול הוא זבל וזה לא נכון לפעמים יש מציאות

חשבתי שבגלל שזו חנות גדולה שיש לה צוות גדול אז בגלל זה היא זולה

וכן ,כל מי שמחזיק מברג בחנות שמבצעת התקנות נקרא בעל מקצוע ,ועל כן מקצועי

הגישה הזאת, מתאימה לישראלי המצוי. לא בדיוק משנה איך נראה המקום, (יש גם גבול)

זה שאדם כזה או אחר מחזיק מברג "בחנות" לא הופך אותו ל"בעל מקצוע" בטח ובטח לא "למקצועי".

חנות שיש בה צוות גדול, תהיה בד"כ תהיה גם יקרה יותר, כי יש יותר הוצאות.

ומה שנקנה כאן בזול, לא אחר מאשר ההתקנה עצמה, ופה אין מציאות. מי שמלכתחילה חושב לחבר את הפלוס של המגבר לתיבת הנתיכים, (שלא לדבר על לדפוק על רמקול עם פטיש, ולחתוך חלק מאביזר בטיחות..) מיותר לומר שהוא לא בעל מקצוע, ועוד יותר מרחוק מלהיות מקצועי. אני לא יכול לכנות אותו גם כחאפר, כי בעיניי הוא לא בעל מקצוע.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

זה מה שהתברר בדיעבד

אבל אתה באמת חושב שהוא מחזיק תמונות של התקנו שלא הלכו לו?

או שאתה מצפה שאולי הוא יגיד לך שהוא לא עובד יפה?

איך אפשר לדעת, כשבן אדם שם שלט התקנת מערכות ,אתה משלם לו תמורת עבודה

על הצד הטוב ביותר

(אם הוא לוקח 50 שיקח 50)

כמו שתלך לפחח שלוקח קצת פחות מאחרים וחודש אחרי זה יתקלף לך הצבע

אז מה? שתלך אליו חזרה הוא יגיד לך: מה לעשות קיבלת הנחה?

הגישה שלך היא של הישראלי המצוי

זה ששילמת בזול זה לא אומר שדפקו אותך באיכות

אלא שקנית בזול

וזה שקנית ביוקר

אומר שקנית ביוקר

שכר תמורת עבודה

עבודה גרועה אין שכר

משוואה טובה עבדה גם בתנך

פורסם

ל - fiberman

קודם כל תתחדש. אם עכשיו אתה מרוצה מהמערכת כבר נחמד וטוב. אני מציע לך שלא לקחת את החוק לידיים, בשביל זה יש בתי משפט. אני הייתי מכין כתב תביעה נגדו בבית משפט לתביעות קטנות. היתרון בבית משפט לתביעות קטנות הוא הפשטות בהגשת התביעה. בבית משפט לתביעות קטנות מופיעים ללא עו"ד דבר שמפשט את העיניינים וחוסך כספים. ההליך בד"כ קצר, ופסק הדין ניתן בד"כ במקום. כמובן שאפשר להעזר בעו"ד בהכנת כתה התביעה. אחרי "שהמתקין" יקבל לידיו את כתב התביעה הוא כבר ירוץ אחריך, עד אז לא הייתי פונה אליו. במיקרה הגרוע ביותר תיפגשו בבית המשפט. לדעתי זאת הדרך הפשוטה, היעילה, הנכונה והטובה ביותר לסיים את הפרשה האומללה הזאת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...