Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשו עבורי בארה"ב זוג רמקולי קומפונט - Infinity Kappa 60.7CS כאשר חברי שרכש אותם עבורי (ומתגורר שם) אומר שהם להיט גדול בארה"ב בפלח השוק הבינוני-גבוה.

הבנתי שיש לרמקולים האלו יתרון גדול בכך שהם נצילים יותר עבור מגברים שעובדים כסטדנרט ב - 4 אוהם ויכולים לרדת ל - 2 אוהם ואז הספק המגבר כמעט מוכפל.

האם מישהו מכיר את הנושא (רמקולי קומפונט 2 אוהם בכלל, ורמקולים אלו בפרט) ו\או בעיות שיכולות להיות עם מגבר עבורם ?

תודה

פורסם

אתה תצטרך לשים להם נגד של 2 אום (בין היציאה של מגבר לרמקול) בכדי כביכול "לעבוד" עליו שיראה כאילו ההיתנגדות של הרמקול היא 2 אום ולא 4 אום.

תקנו אותי אם אני טועה.....

פורסם

לא נשמע לי הגיוני וגם ממש בהודעה סמוכה מישהו נתן את המפרט שלהם לפי מה שזכור לי לא היה רשום שם שהם יורדים לשני אוהם - סוג הרמקול היחידי שאני מכיר שמסוגל לקבל שני סלילים ומעלה זה סאב וופר וזה בגלל תחום התדר המסויים שאותו הוא מנגן - התחום הנמוך מאוד.

ייתכן ויש סדרה ספציפית עם התנגדות קבועה של שני אוהם - אבל בשביל זה אתה חייב לוודא שהמגבר שלך יציב בהתנגדות זו וגם אל תחבר בברידג'... עם זה אכן כך - הרמקולים אמורים להיוד מאוד נצילים ע"י המגבר - מעניין.

לגבי הוספת הנגד - כן - המגבר יראה את הרמקולים כאילו והם בשני אוהם התנגדות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרמקולים הם בהחלט 2 אוהם וזה בדוק:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15366

ואפילו לפי האתר הרשמי של INFINITY:

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='KAPPA60.7CS'&Ser=KAP&Cat=COS

כמו כן, נאמר לחברי על ידי מתקין מקצועי שלא צריך שום נגד וכו' כדי שהרמקולים יעבדו עם מגבר שיכול לרדת ל - 2 אוהם.

פורסם

הלואי וכל הרמקולים היו כך :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לשני הראשונים שהגיבו...

בחיית פעם הבאה אם אתה מתכוננים להשקיע או כמו שזה נראה, לא להשקיע בתגובה, לפחות תבררו על מה אתם מגיבים!

הסט הזה נחשב טוב יחסית, אבל הכל תלוי בהדפות המוסיקליות שלך. ממה שאני שמעתי מפורומים בחו"ל יש לו מיד באס יחסית חלש וטוויטר יחסית דומיננטי ומתכתי. ניתן למצוא סטים שנחשבים מאוזנים יותר.

אבל! זה מה שאני קראתי בפורומים בחו"ל, זה תלוי במי ששמע ובך.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לדני, הרמקולים שציינת הם אכן בעלי היתנגדות כללית של 2 אוהם. אם המגבר שלך מסוגל לעבוד באופן יציב בהיתנגדות של 2 אוהם אז אחלה. אם המגבר לא מסוגל לעבוד עם רמקולים בהיתנגדות של 2 אוהם תצטרך לשקול את אחת משתי האפשרויות, או להחליף מגבר, או להחליף רמקולים. אין פיתרונות קסם בדמותם של נגדים שיפתרו לך את הבעיה.

אתה תצטרך לשים להם נגד של 2 אום (בין היציאה של מגבר לרמקול) בכדי כביכול "לעבוד" עליו שיראה כאילו ההיתנגדות של הרמקול היא 2 אום ולא 4 אום.

תקנו אותי אם אני טועה.....

כן, אתה טועה. באופן תיאורטי אם הוא יחבר נגד של 2 אוהם בטור, בין היציאה של המגבר לרמקול שההתנגדות שלו היא 2 אוהם, סה"כ ההתנגדות הכללית שתתקבל תהיה 4 אוהם, אבל בפועל הנגד יצטרך להיות נגד בהספק גבוה מאוד, זהה להספק של הרמקול (כמה עשרות וואטים) ואז חצי מההספק של המגבר יפול, יתבזבז, על הנגד, ורק המחצית השנייה של ההספק תגיע לרמקול לכן זו אפשרות שאינה רצויה והיא אפשרות תיאורטית בלבד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...