Jump to content

danli_26

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי danli_26

  1. מותקן אצלי ברכב ה KAPPA 60.7CS. קומפונט נפלא וחזק, עובד ב - 2 אוהם. הקומפונט שלי הובא מארה"ב ושם יש הבדל של 10$ בלבד בין 60.7 ל - 60.5. לדעתי יש טעות באתר הזה וגם מחיר של יותר מ - 200 פאונד לרמקולים הללו הוא בלתי סביר לחלוטין. את סט ה - KAPPA 60.7CS שלי הבאתי מארה"ב בפחות מ - 200$. שים לב - הקומפונט הזה לא מתאים לחיבור ישיר ל - HU משום שהוא עובד ב - 2 אוהם ואין כמעט HU עם הגברה יציבה בהתנגדות הזו. לעומת זאת, הוא מאפשר אפילו למגבר חלש יחסית אבל יציב ב - 2 אוהם לספק לו הגברה כמעט פי שניים מההספק המוצהר ב - 4 אוהם (נתון המדידה הרשמח המקובל).
  2. לידיעתך, Planet Audio הוא מותג אח למותג BOSS, שניהם באותה באותה בעלות. Planet Audio הוא כביכול הקו ה"איכותי" של BOSS. לא הייתי מכניס אותם ברשימה יחד עם שני הסטים התחתונים.
  3. הרמקולים הם בהחלט 2 אוהם וזה בדוק: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15366 ואפילו לפי האתר הרשמי של INFINITY: http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='KAPPA60.7CS'&Ser=KAP&Cat=COS כמו כן, נאמר לחברי על ידי מתקין מקצועי שלא צריך שום נגד וכו' כדי שהרמקולים יעבדו עם מגבר שיכול לרדת ל - 2 אוהם.
  4. רכשו עבורי בארה"ב זוג רמקולי קומפונט - Infinity Kappa 60.7CS כאשר חברי שרכש אותם עבורי (ומתגורר שם) אומר שהם להיט גדול בארה"ב בפלח השוק הבינוני-גבוה. הבנתי שיש לרמקולים האלו יתרון גדול בכך שהם נצילים יותר עבור מגברים שעובדים כסטדנרט ב - 4 אוהם ויכולים לרדת ל - 2 אוהם ואז הספק המגבר כמעט מוכפל. האם מישהו מכיר את הנושא (רמקולי קומפונט 2 אוהם בכלל, ורמקולים אלו בפרט) ו\או בעיות שיכולות להיות עם מגבר עבורם ? תודה
×
×
  • תוכן חדש...