Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא יודע איזה גודל אם בכלל ניתן לשים בלנצ'יה תמה בדלתות מקדימה.אני מחפש סט קומפוננט איכותי .אני לא שומע טרנסים אלא הרבה מוזיקה "רגועה" עברי לידר וכו' וגם מוזיקה "שחורה" מדי פעם.תקציב 1500-2000.תודה מראש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

שכחתי לרשום שהסט יוגבר במידה וייקנה ע"י נקמיצ'י 1004 pa

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בלאנציה יש מקום ל4 אינטש בקושי.:).

זה יותר נכון 3.5 אינטש

אבל קומפוננטים של מורל או דרגסטר נכנסים לשם בכיף.

סט איכותי בתקציב הנ"ל?= מורל הייבריד אוביישן 4.

אם אתה לא מוצא מקום שמוכר אותם ובמחיר שפוי,צור איתי קשר בה"פ ואני אוכל לעזור לך.

under construction..

פורסם

אני לא מתכוון במיקום המקורי כי שם יש לי רמקולים 4\6 30 RMS של ROCKFORD שאותם מן הסתם אני אבטל. כתבתי שאני רוצה להכניס בדלתות.

fiat x1/9

פורסם

אחרי קריאה של כמה שרשורים על קומפוננטים הבנתי משהוא או לפחות אני חושב שהבנתי משהוא בסיסי ואני צריך את אישורכם.אני אתחיל מהמפרט של המערכת HU של פיוניר 7600 מגבר נקמיצ'י PA1004 שמגביר כרגע 6985 פיוניר 50RMS מאחורה ורוקפורד 30 RMS מקדימה שאותם אני מעוניין להחליף בקומפוננט חזק יותר ואיכותי הרבה יותר כי הבמה הקדמית נעלמת וגם שיהיה איכותי יותר.סאב של רוקפורד אני לא זוכר דגם והוא מוגבר בנפרד ע"י מגבר.ועכשיו לענייננו.חשבתי לקנות קומפוננט 6.5 כדי שאוכל להגיע לרמות טובות יותר ואז מסתבר לי מהקריאה שככל שהרמקול גדול יותר כך קשה לו לתת מידים מדוייקים יותר.האם זה נכון?אם כך האם אני צריך ללכת על קומפוננט של 4 או 3.5 אינץ' כי כך אקבל מידים מדוייקים יותר להזכירכם סאב כבר יש לי וכן השלמה אחורית.

fiat x1/9

פורסם
אחרי קריאה של כמה שרשורים על קומפוננטים הבנתי משהוא או לפחות אני חושב שהבנתי משהוא בסיסי ואני צריך את אישורכם.

היית צריך לעשות את זה מראש ורק אח"כ לפתוח שרשור, בכל אופן, תשתמש באופציית העריכה ואל תקפיץ את השרשור כל 10 דקות.

איציק.

פורסם
ועכשיו לענייננו.חשבתי לקנות קומפוננט 6.5 כדי שאוכל להגיע לרמות טובות יותר ואז מסתבר לי מהקריאה שככל שהרמקול גדול יותר כך קשה לו לתת מידים מדוייקים יותר.האם זה נכון?אם כך האם אני צריך ללכת על קומפוננט של 4 או 3.5 אינץ' כי כך אקבל מידים מדוייקים יותר להזכירכם סאב כבר יש לי וכן השלמה אחורית.

זה נכון באופן תיאורתי לגבי צלילי המיד.

אבל אתה תקבל סאונד אנמי מקדימה עם מיד של 4 אינטש.

בפועל בסטים איכותיים כמו ההיבריד הוא מנגן את תדרי המיד מעולה ובנוסף הוא נותן צלילי בס חזקים , וכך אתה מקבל תוצאה טובה מקדימה.

באופן עקרוני, מיד של 6.5 נותן גם תדרי מיד טוב וגם צלילי בס.

בפועל אין מניעה לתת למיד של 6.5 לנגן את כל הספקטרום שהוא מסוגל, כל עוד הוא עושה זאת ללא עיוותים, וההייבריד עושה זאת מצויין.

ונותן תוצאת באס יפה מקדימה.

רק תיקח בחשבון שתצתרך לעשות בנייה טובה וחזקה על מנת לשים אצלך מיד של 6.5 בדלתות.

הפלוס בלאנצ'יה שזה רכב מאוד אטום מבחינה אקוסטית ועם בנייה טובה אפשר להגיע לתוצאות מעולות.

אם יש לך את האופציה לשים 6.5 זה עדיף בכל מקרה על סטים בעלי מיד של 4 אינטש.

under construction..

פורסם

דבר ראשון מניסיון יש לך מגבר ברמות מטורפות באוטו (הנאקמיצ'י) למי שבאמת יש ניסיון עם המגבר הזה יודע על מה מדובר! דרך הגב בכמה קנית אותו???

ולגביי הקומפוננטים לדעתי תביא פוקאל סדרה k שהם עולים היום בסביבות ה 1800 שקל אני שמעתי אותם על הנאקמיצ'י והם מעולים חוץ מזה שאם אתה מרשה לעצמך להשתולל קצת תביא פוקאל אוטופיה וזה בכלל סט מטורף אבל אתה תצטרך להתקין אותם אצל מישהוא שבאמת יודע להתעסק עם הנאקמיצ'י ולכוון אותו

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

המגבר עלה לי 1420 שקל דרך חבר שעובד בתחום .כן אני יודע זה הרבה מאוד מתחת למחיר השוק.אני מקווה שגם הקומפוננט יהיה במחיר טוב.

fiat x1/9

פורסם

פשששש יפה מאוד אולי תביא לי 4 כאלה חחחח (:

אם הוא אירגן לך במחיר כזה למה לא הבאת כבר את ה pa2004 ולא את הpa1004

אני אישית קניתי אותו ב 1800 שזה גם מחיר בן ז... הוא בעיקרון עולה בסביבות ה 2400

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

טוב אחרי סיבובים אצל מתקינים קיבלתי הצעות לבנייה במחירים מטורפים ובמחירים שפויים יותר.הכי גבוה היה 2500 והכי נמוך 400 .ואני מדבר רק על הבנייה בלי הרמקולים עצמם.מישהוא יוכל להסביר לי מה ההבדל בין סט של 3 חלקים וסט של 4 חלקים לכל צד?האם טוויטר משי מתאים למוזיקה רגועה וטוויטר אלומיניום מתאים למוזיקה רועשת?

fiat x1/9

פורסם

אחי טס בעוד פחות מחודש לניו יורק.האם שווה להביא משם HU של נאקמיצ'י לדוגמא או שאין הבדל משמעותי במחירים ובגלל "חוסר " האחריות זה לא שווה.

fiat x1/9

פורסם

אחרי לבטים רבים(ואחרי שלא כל כך ענו לי אבל אני לא מתלונן כי אתם אחלה ועוזרים המון)החלטתי ללכת על המורל ELATE 2 WAY .אני מקבל אותם ב2100 ש"ח למי שמעוניין לדעת.

fiat x1/9

פורסם

בעסה.אין את המורל. מישהוא יודע מי מייבא את הRAINBOW או את הקליף דיזיין.אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע.התקציב עלה קצת הוא עומד על 2500 .הציעו לי סט של הרץ ב2200 ש"ח אני לא יודע דגם מדוייק מישהוא מכיר את החברה הזו?

fiat x1/9

• תוכן חדש...