Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל אופן KICKER טען שניתן להתקין שם אז אם תוכל לענות לי על השאלות או אולי אם יש לך תמונה אז בכלל תודה רבה.

מישהו בעבר התנסה בהתקנה בג'יפ כמו שלי?

פתרונות לא חסר-גש למתקין טוב והוא כבר יתן לך את כל מה שאפשר ואי אפשר...

הכל תלות בגודל המגבר שלך, כמובן שלא תצליח לשים שם מגבר 6 ערוצים ענק אבל את רוב המגברים תצליח.

אפשר גם לשים את המגבר בתוך תיבה על הרצפה מאחורה עם מאוררים וכך אין לך בעייה של חימום יתר של המגבר או בעייה של לשים חפצים עליו.

ואת כל זה אני אומר כמובן מנסיון שהיה לי עם הרכב הנ"ל.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

KICKER, אולי יש לך תמונות של ההתקנות האלה שראית?

smax, אני לא יוכל להתקין ככה כי אז אני לא אוכל להעמיס ציוד וזה יגביל אותי מאוד עדיף לי כבר לשים תיבה ולא לבנות ככה, בכל אופן תודה.

mdma, תודה גם לך, אבל אני לא יודע אם אצטרך להחליף את הרדיו דיסק שלי, וגם להייברד לא צריך לעשות איטום?, זה כבר כמעט חובה בסט מהרמה הזו לא?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אני עדיין תומך ברעיון של elate 9

ואפילו לתקופה מסויימת תוותר על סאב - או שתקנה סאב ממש פשוט בתור התחלה ואח"כ תתקדם

אתה יכול ב600 ש"ח לקנות ג'י אל אודיו באינטרנט היום... 8 אינטש...

ואתה יכול לקנות סאבים 10 אינטש קצת פחות מותגיים במחיר הזה בכיף והם יעשו לך את העבודה - סה"כ הסט שאני מציע/חולם עליו בלילות יעשה לך 80 אחוז מהעבודה גם ככה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התקנת מגבר מאחור בתא התחתון אין שום בעיה, ומהמון נסיון.

באזוקה 6-8" תשמע מעולה אם אתה אוהב באסים פאנצ'י

לחילופין סאב 8 בתיבה קטנה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חשבתי על התקנת סאב 10 בתיבה קטנה, את המגבר באמת ניראה לי שאני ימקם או בתא התחתון ואדאג לקירור מתאים או מחת לכיסאות.

איפה המקום טוב יותר?, והאם ב2 המקומות כדאי לדאוג למאווררים?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אין מקום טוב יותר... זה הכל תלוי במגבר שאתה שם ובאפשרות שלו להתקרר ע"י אויר חופשי.

לגבי הסאבים-אל תינעל על גודל מסויים כי גודל יכול להטעות ,יכול להיות סאב קטן יותר אבל בעל ביצועים מרשימים יותר-את זה אפשר לשמוע ולהחליט אחרי ההתקנה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אם למשל החלטתי ללכת על הJBL או המקביל שלו אינפינטי האם כדאי לדאוג להם לקירור על ידי מאוורר?

ואני לא ממש נעול על גדול 10 אני אחליט כשאר אתקין מה הכי מתאים לי ומה בא בתיבה הכי קטנה ועדיין נישמע טוב.

• תוכן חדש...