Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מקווה שיספיקו לענות בהתראה כל כך קצרה..

אני יודע שיש מגבר של אינפיניטי בדיוטי פרי (היה.. אולי לא תמיד במלאי.. נקווה שיהיה) שעולה 200$ ומשתלם לקנות אותו בדיוטי פרי..

מישהו יודע את שם הדגם?

חוצמזה, שווה לקנות את הJBL GTO 75.4 ב200$ ?

תודה מראש

פורסם

בקשר לGTO75.4 בדקתי לפני כ-שבועיים בדיוטי פרי אם הוא נמצא במלאי ואכן הוא נמצא, מגבר שהיחס מחיר-תמורה שלו מאוד משתלמים ל200$ והמכשיר כולל אחריות אם אני זוכר נכון לשנה.

אבי.

פורסם

אתה עושה טעות (אני מניח שאתה או מישהואשאתה מכיר טסים לחו"ל הלילה) אתה קונה בלחץ זמן.אף פעם לא קונים שום דבר בלחץ.אחרי זה מתחרטים בדרך כלל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

או שאולי אתה נוסע למקום שהדברים שם זולים בהרבה מהדיוטי...כמו ארצות הברית..

תמיד אפשר לזרוק את הקרטון ולעבור בירוק.. אם אתה מבין למה אני מתכוון..

פורסם

שלום,

אני לא מבין מה הולך פה, איך לעזע' אתם ממליצים לו

לקנות את המגבר ושכן כדאי לו אם אתם לא יודעים מה הוא הולך להגביר איתו ?!

מעניין..

לפותח התר'ד: אפשר לדעת מה שאר הרכיבים ? מה אתה מעוניין להגביר עם ה JBL ?

לאחר מכן אני בטוח שימליצו לך בהתאם !

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

השאלה שלו הייתה האם שווה לקנות את המגבר הנ"ל ב 200 $ , והתשובה בוודאי כן המחיר שלו בארץ הוא 1500 ש"ח

הוא לא שאלה לאיזה רמקולים הוא מתאים , או מה כדאי לחבר עליו , הוא שאל לגבי המחיר ועל זה הוא קיבל תשובה

פורסם

שלום,

עדיין, אני לא חושב שלהמליץ ולהגיד לו " כן שווה, לך תקנה" זה חכם אם אנחנו לא יודעים

מה הוא הולך להגביר!

אני חושב שהשאלה הראשונה צריכה להיות מה הוא מגביר איתם, לבדוק שאכן המגבר מתאים לו, ואם כן, אז להמליץ לו, ולהגיד שכן, שווה לקנות אותו מהדיוטי כי ביחס לחניות הוא הרבה יותר זול..

אולי אני לא רואה את זה מנק' מבט כמו שלכם, אבל הנה הנק' מבט שלי .. אני לא הייתי נותן המלצה מבלי שאני יודע את כל הפרטים, כי אולי לבחור אין את הידע שלכם? אולי הוא טועה בבחירה?

בכל אופן זו הדעה שלי, שמעון.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

הדעה שלך לא נכונה , למה להכנס לכל אחד לעיניינים , אם הוא היה עוד חושב על איזה רמקולים הוא רוצה לחבר

אני בטוח שהוא היה שואל פה (כמו שהוא שאל בקשר למגבר..) או שיש לו ידע מספיק בשביל להחליט לבד.

אני בטוח שכל אחד היה רוצה תשובה עיניינית לשאלה שהוא שאל ולא להתחיל ולהכנס לו לורידים ולשאול אותו

מה הוא מתכוון להגביר.

גם אם הוא רוצה לתלוט ליופי את המגבר 200 $ זה מחיר טוב בהתחשב שהמחיר שלו הוא בד"כ 1500 ש"ח

זאת הדעה שלי ..

פורסם

אחלה תודה רבה לכל העונים!

על המגבר הזה אני מתכוון לשים זוג קומפוננט מורל דוטק (140W) או את הרוקפורד P162, (כנראה את הרוקפורד..)

יהיה פאנל של פיוניר (3850\4850\670) וסאב P2 של רוקפורד..

מה אתם אומרים לגבי הקומפוננט?

פורסם
הדעה שלך לא נכונה , למה להכנס לכל אחד לעיניינים , אם הוא היה עוד חושב על איזה רמקולים הוא רוצה לחבר

אני בטוח שהוא היה שואל פה (כמו שהוא שאל בקשר למגבר..) או שיש לו ידע מספיק בשביל להחליט לבד.

אני בטוח שכל אחד היה רוצה תשובה עיניינית לשאלה שהוא שאל ולא להתחיל ולהכנס לו לורידים ולשאול אותו

מה הוא מתכוון להגביר.

מה זה השטיות האלה שאתה כותב ?!

שאלה לי אליך .. כמה זמן אתה בפורום? אני בטוח מספיק זמן בשביל לראות, ולקרוא המון המון תשובות שאנשים עוזרים פה לאחרים, ובאופן מפתיע במיוחד הם כן "נכנסים לוורידים שלהם" ושואלים אותם שאלות לגבי מידע הכרחי לפני שהם נותנים המלצות, בכדי לא להטעות את האנשים הללו!

אתה לא יכול לתת המלצה מבלי שאתה יודע שהרכיב באמת מתאים לו !

לפי דעתי אנשים פשוט ממהרים לתת תשובה, ו"עצלנים" מדיי ..

בכל אופן אני מסיים את דעתי פה, ובהחלט לא ממשיך בוויכוח הטיפשי הזה ..

אני לא יכול לתת דעה כי לא שמעתי את שני הסטים, אבל בכל מקרה המגבר יעשה עבודה מצויינת

עם הרכיבים שברצונך לקנות !

מקווה שעזרתי ..

שמעון.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אתה משווה 2 דברים ומקרים שונים לגמרי !

נגיד מישהוא מבקש המלצה על רמקול \ מגבר , אז באמת שואלים אותו מה הם שאר הרכיבים שיש לו במערכת

בכדאי שיוכלו למליץ לו על החלק שישלב באופן הכי טוב , אלה פרטים הכרכיים בשביל לתת המלצה נכונה ולא סתאם

לזרוק שמות ולהגיד "זה טוב"...

מיקרה אחר (כמו שהיה פה...) הוא שיש לאדם שאלה ספציפית על מחיר \ רכיב , שהוא רוצה תשובה עינינית

לשאלה שלו , אני בטח שאם הוא שואל על מחיר של המגבר אם היו לו ספקות לגבי הרמקולים שהוא הולך לחבר

אליהם אותו הוא היה שואל ! כניראה על זה הוא כבר קיבל מידע או המלצות ולכל השאלה היחידה שלו הייתה לגבי

המחיר של המגבר ! וזהו ! הוא לא רצה לדעת שום דבר מעבר ! וזה למה אפשר להגיד לו ש 200 $ זה מחיר טוב

למגבר הזה ! ולא משנה אם הוא יחבר עליהם את הרמקולים הפשוטים שקיימים , לא ישנה את העובדה שזה מחיר

טוב , וזאת התששובה לשאלה שלו !

וד"א אתה זה שפתחת את הויכוח ה"טיפשי" הזה בכך שתקפתה את כל המגיבים בקשר למחיר של המגבר

אני בטח שאתה מבין טוב מאוד מה הכוונה פה להבדלים בין 2 המקרים.

פורסם
אתה משווה 2 דברים ומקרים שונים לגמרי !

השאלה היחידה שלו הייתה לגבי

המחיר של המגבר ! וזהו ! הוא לא רצה לדעת שום דבר מעבר ! וזה למה אפשר להגיד לו ש 200 $ זה מחיר טוב

למגבר הזה ! ולא משנה אם הוא יחבר עליהם את הרמקולים הפשוטים שקיימים , לא ישנה את העובדה שזה מחיר

טוב , וזאת התששובה לשאלה שלו !

וד"א אתה זה שפתחת את הויכוח ה"טיפשי" הזה בכך שתקפתה את כל המגיבים בקשר למחיר של המגבר

אני בטח שאתה מבין טוב מאוד מה הכוונה פה להבדלים בין 2 המקרים.

מצטרף לתשובה ומוסיף שאנשים צריכים לדעת מה הם רוצים לדעת ולנסח את זה בהתאם.

וamerican mscles תבדוק את שני הקומפוננטים ותבחר משמיעה שלך למרות שאני חושב שרוב חברי הפורום ימליצו לך על הדוטק ואני חושב שהוא טוב בהרבה מהרוקפורד. אבל בדברים כאלו חשוב לשמוע, כי הדגשים שכל אחד רוצה במוסיקה שלו שונים , לכן יש כל כך הרבה מבחר תשמע ותתרשם.

ושתהיה לך קניה מוצלחת ותתחדש וחג שמח לכולם

יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...