Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט אופטרה 5 חדשה מהחברה עשיתי איתה רק 2000 ק"מ בחודש האחרון מאז שהבאתי אותה..

כל פעם שאני שומע קצת חזק באוטו הצליל נשאר נקי ולא מתעוות אבל הדלתות מתחיללות לרטוט

הקטע המוזר הוא שזה רק הדלתות בצד ימין וזה הרעש נחלש אם החלונות פתוחים כמובן אבל עכשיו חורף אני רוצה חלונות סגורים...

מישהו יכול להסביר לי איך לסדר את זה?

פורסם

אם אין כלום אז הפתרון היחידי זה איטום

תגיד לנו איזה מערכת ואז נמליץ איזה חומר כדאי

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אין לי מערכת מטורפת אבל היא חזקה מספיק כדי להעיף תדלתות שלי

הקטע באיטום זה שלא ישמעו את זה מבחוץ ....

איך זה יעזור לזה שהדלתות שלי רועדות..?

פורסם

הקטע של האיטום הוא ממש לא בכדי שלא ישמעו בחוץ.

תריץ חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הקטע של האיטום ממש לא בשביל שלא ישמעו בחוץ הקטע של האיטום בדיוק מה שאתה צריך

הוא מונע ויברציות של הפח

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...