Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סאב רוקפורד פאנץ' ה150 אר אם אס... 500 שקל.. מה שאני שואל זה אם יש סאב אחר שכדאי לקנות במחיר כזה שהוא יותר טוב...?

אני לא נוסע מהר אני פשוט טס לאט :shock2::2gunfire:

פורסם

kicker c12 - לפי דעתי יותר טוב..

אבל עוד פעם... הכל תלוי בהגברה שלך ובמה שאתה אוהב יותר.

תשמע את שניהם לפני הקניה.

פורסם

הקומפ של קיקר יותר עוצמתי מהפאנץ (אפילו ששני הסאבים מוצהרים כ 150 RMS כל אחד..) ..

סאב יותר מומלץ, הפאנץ נשמע יותר חלש , אתה תירצה להחליף אותו יש בטענה של "אין מספיק באס..."

פורסם

מי אמר שסאב הPunch לא טוב ??? חחחחחחח

יש לי סאב punch xlc 12 אינץ 1200 rms לפני שבוע הגברתי יותר מדי נשבר לי החלון על מה אתה מדבר ??? אתה רוצה לומר לי שיש לי עכשיו סאב חלש ????

פורסם
יש לי סאב punch xlc 12 אינץ 1200 rms לפני שבוע הגברתי יותר מדי נשבר לי החלון על מה אתה מדבר ??? אתה רוצה לומר לי שיש לי עכשיו סאב חלש ????
קודם תיקרא על איזה עוצמה של הסאב דיברו . אחרי זה תרשום

הם לא דברו 1200RMS

הם דיברו על 150

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

:roll: עדיף שתנוח....

פורסם

קודם כל, אין לך סאב של 1200 וואט RMS, דבר שני, גם חבר שלי עם רוקפורד HX2 500 וואט RMS שבר חלון קדמי באמצע נסיעה באיילון.

בכל אופן, מדובר פה על רוקפורד P1, שהוא סאב סליל בודד 150 וואט RMS, וההשווה אל מול הקיקר COMP, שבגדול גם אני כמו כל היהודים מצתרף להמלצה על הקיקר מבין השניים...

אך רק חולק על ידידי שהמליץ על "רק לא תיבה אטומה", אלא אני ממליץ רק תיבה אטומה...

under construction..

• תוכן חדש...