Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בתהלכי תכנון בניה לבגאג' שלי אז רציתי להתיעץ עם אנשים מבינים ויש לי כמה שאלות:

הבניה שלי תכלול תיבה 32 ליטר בניה שלי, היא תעמוד צמוד לגב המושבים האחוריים, אותה אני מסתיר עם פלטה רחבה עם חור באמצע בשביל הסאב, לאחר מכן מצד שמאל בניה מעץ שעליה אני מושיב את המגבר וגם אותו תסתיר פלטה עם חלון מרובע (ללא זכוכית) שהסאב יבלוט טיפה החוצה ואת כל החיווט כבר לא יראו. מצד ימין גם כן פלטה עם חלון קטן יותר שבוא אני יושיב זוג קרוסאוברים.

כמו כן אני ישים פלטה על רצפת הבגאג'

השאלות:

עם איזה עץ עדיף לעשות את הבניה (לא את הסאב כי לסאב יש לי משו מיוחד) אני לא רוצה שהיא תשקול יותר מידי אבל שהמבנה עצמו יהיה חזק.

אני רוצה לצפות את הכל בבד\שטיח ואין לי מושג איפה אפשר לקנות דבר כזה, העדיפות שלי למשהו בהיר בצבע קרם בז'. בשום אופן לא דמוי עור או ויניל כי זה נשרט בקלוט ולא פרקטי לפי דעתי.

מהי העלות של ציפוי כזה בערך ומהי הכמות שאני צריך כי אין לי מושג כמה זה בערך אפילו

הרכב הוא רנו 19

עוד שאלה מטרידה זה החיזוקים של כל זה, לקדוח חורים באוטו זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות.

אני מבין שאם לבנות את כל הפלטות שיתמכו אחת בשניה זה יהיה הדבר הכי נכון לעשות לא?

אם יש לכם טיפים שיעזרו לי בבניה אני יודה לכם מאוד

E46 330CI

פורסם

קודם כל שיהיה לך בהצלחה

עכשיו לגבי השאלות

העץ שאיתו הכי כדאי זה עץ mdf משהו כמו 20 ס"מ יהיה לך מצויין

לגבי הסאב אתה לא צריך משהו מיוחד, העץ הייעודי בשביל זה הוא mdf

לגבי הבד, בד לבד יתאים לך. כמה ?! תמדוד מידות של הבגאג' תתאים את העץ לבגאג' את העץ תעטוף

רוצה שיראה טיפה יותר טוב ? מתחת ללבד תשים שכבת ספוג דקה כדאי שיקבל צורה

לגבי העלות אין לי מושג כמה עולה לבד, ספוג וכו .. אם כן לא הרבה

והחיזוקים תנסה לעשות בדרך הטובה ביותר

אני לא יודע איך נראה בגאג' של רנו

ובשום פנים ואופן אל תקדח בבגאג' אם אתה לא יודע לאן החור יוביל ! נמצא הטנק דלק ואני מאמין שעוד דברים חשובים מתחת לבגאג' .. אל תעשה את זה, תמצא פיתרון

אני מאמין שתסתדר !

מצפה לראות תמונות, שיהיה בהצלחה

פורסם

העץ של התיבה הוא MDF פשוט השם ברח לי מהראש. לגבי כל שאר החלקים לא הייתי רוצה לבנות אותם מMDF כי החומר כבד מאוד.

לגבי הציפוי, הייתי מעדיף שהוא יהיה בסגנון של בד אקוסטי (אגב קיים בד אקוסטי בצבעים בהירים?)

ולא ממש בא לי להתעסק עם ספוגים (: יש לי מספיק כאב ראש גם ככה חח..

תודה רועי אחי

מצפה לתגובות מכל הבובים הבנאים ויש פה לא מעט הבנתי (:

E46 330CI

פורסם

פיבר לא בעיה?

זו בעיה, בעיה חמורה \:

ד"א היום בניתי את התיבה, היו פאשלות פה ושם כי פספסתי במדידות. מחר כנראה אני מחליף שם כמה קירות כי לא יצא לי מדוייק.

לקחתי מידות, שרטטתי על הMDF והלכתי לנגריה, שם תוך פחות מ10 דקות חתכו לי את הכל כ"כ מדוייק + נתנו לי משולשי פלסטיק לחיזוק + ברגים והכל ב40 שקל !

עכשיו נשאר לחפץ עץ, גם שיהיה מספיק גדול וגם לא כבד להמשך הפרוייקט שלי (:

נכון לעכשיו הכאב ראש הכי גדול שלי זה איך לקבע את המגבר בשביל שלא יזוז בפינה השמאלית.

E46 330CI

פורסם

רציתי לשאול וכל הזמן שכחתי

האם כדאי לצפות את התיבה בלקה?

במקרה שנשפך משהו בבגאז' אפשר להפרד לשלום מהתיבה כי MDF זה בעצם נייר דחוס, ואם הוא יהיה מצופה לקה הוא יהיה חסין נגד מים.

האם אני צודק?

E46 330CI

פורסם

תפסיק להתפס על קטנות. תתחיל את הבניה ותתקדם לאט.

כל בניה שונה ולכן דורשת הערכות שונה.

שים לב כי התרמינל של התיבה לא נוגע בטעות בגב המגבר או הקרוס.

פורסם

אני לא פחות ממך רוצה להתקדם

אבל לפני שאני עושה משהו, אני צריך לתכנן את הכל בפרטי פרטים בשביל שהכל יצא על המקסימום.

זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתעסק בזה ואין לי שום נסיון לכן פניתי לפורום.

תודה

E46 330CI

• תוכן חדש...