Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לעשות חיפוש , אני יודע שבטח חרשו את הנושא הזה פה

פשוט החיפוש לא עובד לי משום מה P:

יש לי סט מורל קומפנט 150 וואט מקדימה

וזוג אחוריים 300 וואט גם של מורל

סה"כ 900 וואט

ואני צריך לקנות מגבר

אני לא מבין בזה ממש

מישהו יכול להמליץ לי על דגם / חברה של מגבר במחיר סביר לא להשתגע שיעשה את העבודה :]

תודה לעוזרים !

פורסם

איזה דגמים של מורל יש לך?

אם אתה מחפש מגבר סביר 4 ערוצים שייתן לך תמורה טובה לכסף אז המגבר של JBL דגם GTO75.4 יעשה לך יופי של עבודה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

די כבר עם הJBL הזה....די מתחיל להמאס.

וקודם כל, למה ישר לזרוק מגבר XXX יהיה פגז בשבילך....אולי אין לו בכלל תקציב למגבר הזה, אולי הוא מחפש מגבר זול?.

ולדוגמא:

בשביל פולס9*6 ופולס קומפוננט לא צריך 104 וואט RMS לערוץ.

מה עוד שמזמן מחירו של הJBL לא עומד בקנה אחד עם השוק , והיום הוא יותר יקר מכמה וכמה מגברים טובים.

בינהם אוריון 4004 ועוד כמה .

ושלו,

אולי אם יש לו אלייט 3 חלקים מקדימה?, הרי הוא אמר מורל, אז מה? זה יכול 1 מתוך 5 סטים...וכל אחד מהם צריך הגברה שונה, ולא כל סט יתאים לJBL.

אולי תשאל את השאלות הנכונות ואז תגיב??

לא צריך לרוץ להמליץ על המגבר הזה בכל פעם שמישהו פוצח בשאלת תם ...

נכון שהוא היה בדיוטי ב200 דולר זו אכן קנייה משתלמת, אך גם אז אם כבר הייתי נוסע לחו"ל לדוגמא לארה"ב אז למה לי לעז@!# לקנות מגבר פשוט ב200 דולר כאשר אני מתנייד לארה"ב:roll: ....

אפשר קצת להפעיל את השכל הישר .

בכל אופן,ובעצם לעניין- לפותח התרד,

מה התקציב שמדובר עליו?

under construction..

פורסם

ואני צריך לקנות מגבר

אני לא מבין בזה ממש

מישהו יכול להמליץ לי על דגם / חברה של מגבר במחיר סביר לא להשתגע שיעשה את העבודה :]

כמו שנאמר , קצת יותר פרטים יעזרו , דגמים ספציפים ? תקציב ?

פורסם

ל - green monster,

לחלק ניכבד מאנשי הפורום הזה יש את המגברJBL, כאשר הוא מפעיל קשת רחבה מאוד של סוגי רמקולים, כולל סאבים. לכן שכשפותח השירשור ביקש המלצה למגבר זה היה טיבעי ביותר להמליץ לו על המגבר הזה, שכאמור משרת בצורה נאמנה חלק ניכבד מאנשי הפורום, למרות שזה נישמע כבר כמו תקליט שחוזר על עצמו. אם היתה קורא את תגובתי הראשונה הייתה רואה שהשאלה הראשונה ששאלתי את פותח השירשור היא איזה דגמים של מורל יש לו. לגבי המחיר של המגבר הנ"ל עדיין אפשר ליקנות אותו בדיוטיפרי ב - 200$ עם אחריות של חברה ישראלית - ניופאן, או לחילופין ליקנות אותו כאן בארץ במחירים שבין 1200-1400 ש"ח גם כן אם אחריות של ניופאן, שזה לדעתי עדיין מחיר סביר ביותר למגבר עם נתונים כמו שלו. כמובן שקיימים בשוק מגברים יותר טובים ויקרים ממנו, השמיים הם הגבול, אבל אני לא חושב שלזה היתכוון פותח השירשור.

לרועי.א,

תיקרא את התשובה שכתבתי כבר ל - green monster אני חושב שהיא כבר תענה על הערותיך.

לכל יתר החברים שהולכים להגיב כאן בהמשך השירשור, נתבקשתם כאן ע"י פותח השירשור לתת לו המלצה לקניית מגבר, עד עכשיו הוא לא כל כך קיבל את מבוקשו, תחשבו על זה כאשר אתם כותבים את התגובה הבאה שלכם.

שלו.

פורסם

לshalevho למרות שדעתי האישית נוטה לכיוון של green monster בנוגע למגבר הנדון , אני חייב להודות שבתגובה שלך כל מילה בסלע .

ובנוגע למה שאמרת לעזרה לפותח התרד , הוא צריך לספק מספר פרטים ואז אני מניח יעזרו לו יותר טוב.

ורק נושא למחשבה :

הjbl מוגדר כ104 W , אך אם תסתכל בנתונים שלו הוא מוגדר כך בתקן cea2006 והוא מוגדר כ283W ב2 ohm שזה על פניו יפה , אבל אם תרד לנתונים תראה שהוא מוגדר

Dynamic Power163 watts at 2 ohms

אז בדיינמיק פואאר הוא מוגדר מתחת ל rms שלו!!! ועוד ב 2 אוהם !!!! 57% !!! ניתן להניח מנתון זה שבסביבה של דיינמיק פואאר ב 4 אוהם הוא יתן 80W וזה דיינמיק לא RMS אמיתי (זה כמו pmpo )

אז כשהוא מהווה את דעת כל העולם ואשתו והנתונים שלו מראים טיפה ("החלקות") אולי כדאי לבדוק באמת אם כדאי להמליץ עליו?

ממה ששמעתי גם סאונדסטורם בפ"ת וגם בומבאס בבאר שבע ממליצים על סאונדסטרים ושניהם מתקיני על שזכו בפרסים באמה , ואם תסתכל על דמפינג פקטור של מגבר 45W ומגבר 104W מוזר מאוד שה"קטן" הוא פי 30 .

בקיצר פשוט תחשוב עוד פעם יתכן ותגיע למסקנות אחרות ואני מאחל לכולנו יום נעים ושנמשיך להנות מה"מחלה" -תחביב עוד הרבה זמן כולנו . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ליהודה,

דבר ראשון אני מצרף את הנתונים של המגבר ליפני שאומר את דברי.

אין לי מושג מאיפה לקחת את הנתונים אבל, המגבר הוא 142W RMS ב - 2 אוהם וה - Dynamic power שלו הוא 163W ב - 2 אוהם. לכן אין לי מושג מאיפה לקחת את הנתונים שהדיינמיק פאוור של המגבר נמוך יותר מההספק שלו ב - RMS. גם אם כתבת את זה באדום ובצורה בולטת וצרפת לזה !!!! זה עדיין לא אומר שזה נכון ומדוייק.

שלו.

untitled1.gif

פורסם

חחח זרקתם פה כל מיני מושגים שאין לי מושג על מה אתם מדברים

בקשר לדגמים של המורל אני לא יודע

ותקציב אין לי הרבה תקציב

משו כמו 1000 שקל

ולפי מה שהבנתי המגבכ של גי בי אל בדיוטי פרי שעלה 200 דולר זה

520w

ולי יש יותר ..

פורסם

אה ובקשר למגבר שעולה 200 דולר

אני בדיוק חודש הבא טס אז אם זה מתאים אני אקנה אותו

רק לא נראה לי שהוא מתאים ..

פורסם

בקשר לרמקולים

יש לי מורל פולס 6/9 300 וואט

וסט קומפונטים 150 וואט לא יודע דגם נראה לי גם מורל פלוס (יש מצב לזה?) לא זוכר כמה אינצ'

אז מישהו יודע אולי איזה מגבר יכול להתאים לי ?

פורסם

אהה עכשיו הבנתי

אתה יכול לרשום לי דגם מסויים של

b52

שיתאים לי ? ואיזה חנות באזור מרכז מוכרת תחברה הזאת ?

• תוכן חדש...