Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה -

יש לי סט קומפוננטים מצויינים של אינפיניטי שנשארו לי מהמיאטה (אחחח הימים שעוד היתה בה מערכת... :-P) ואני מעוניין להתקין אותם בפיקאפ שלי.

ערכתי בדיקה ב- www.crutchfield.com כדי למצוא מה הגודל המתאים לרמקולים בדלתות הקדמיות כדי לוודא שהגודל אכן בסדר ונתקלתי בבעיה קטנה.

הדגם של הפיקאפ שלי (במידה ומישהו רוצה לחפש את התשובה שם) הוא GMC Sierra 4 door ext. cab without OnStar.

הבעיה -

לפי מה שאני רואה יש מספר חברות כמו Polk Audio שהקומפוננטים שלהן רשומים כאילו הם מתאימים לרכב בגודל "6.5 ומשום מה האינפיניטים מופיעים כאילו רק ה-"5.25 מתאימים ואני לא ממש מבין מה ההבדל ומדוע לא נרשם כאילו גם ה"6.5 מתאימים.

אודה לתגובתכם המלומדת.

מוטי

פורסם

יתכן ומחשבון ההתאמה מתיחס גם לעומק חור ההתקנה בדלת והקוטר של האינפיניטי מתאים אך לא עומקו.

בד"כ טבעת "ספייסר" מ- MDF מסדרת את רוב הבעיות.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

כן, נו, מוטי, באמת... מה זאת השאלה הצעירה הזאת? :roll:

מרכיב קשתות התהפכות ומתעצל לפתוח 4 פלסטיקונים לראות מה הגודל של הרמקול? אתה בוודאי מבין שאחוז מחזיקי הג'י.אמ.סי סיירה הנמצאים כאן בפורום שואף ל-0.

כשתפתח את כיסוי הדלת בדוק גם מה העומק מהתושבת ועד לחלון כשהוא במצב פתוח. ככה תדע אם צריך הגבהה או לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...