Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש ברשותי סאב ומגבר ועוד פחות משבוע קונים קומפוננטים ו6X9 ואחוריים...

אז יש לי 2 שאלות...

מאחור יש לי מקום להכניס 6.5", האם כדאי לחתוך טיפה בשביל להכניס 6X9 , יענו האם יש הבדל משמעותי בין 6.5 ל6X9 מאחור... ואני כנראה מדבר על הפיוניר 400W 80RMS

או זה לא משנה 6.5 ואני ישים מה שאני ימצא:) בגודל הזה מאחור

אם זה משמעותי אני יחתוך טיפה

ולשאלה שלי כמה יעלה התקנה של המגבר סאב והרמקולים [לקומפוננטים לא צריך בנייה אני קונה את הדוטק 4"]...הסאב עם תיבה והכל כמה יעלה התקנה כולל חיווט והכל? ממה שאתם מכירים

תודה :wink: ושבת שלום...

פורסם

ברגע שאתה מיתכוון להרכיב גם סאב ברכב כימעט ואין משמעות לרמקולים האחוריים (חלק נכבד מחברי הפורום גם יגידו לך שהרמקולים האחוריים מיותרים לחלוטין במצב כזה). לכן, חבל לחתוך את המדף האחורי של הרכב לגודל של 6/9. רמקולים בגודל של 6.5 מאחור יספיקו בהחלט כאשר מותקן סאב ברכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני בהחלט מסכים כי אין צורך ברמקולים אחוריים מאד איכותיים וכי חבל להשקיע עליהם הרבה כסף

אבל אני כן בעד התקנת רמקולים אחוריים טובים בשביל להשלים את הצליל.

לא אצל כולם יש רק שני נוסעים מקדימה, לפעמים גם הרכב מלא ומאחור גם צריכה להיות במה לא מעולה אבל גם לא מוזנחת.

חשוב שתבין כי חיתוך פח צריך להתבצע בצורה מדוייקת ולכן רק אצל מקצוענים.

אצלי החיתוך לקח קרוב לחצי יום עבודה. אבל אני חייב לציין כי אני עושה את הכל מאד לאט.

פורסם

מצטרף לעיצה של רמקולים אחוריים אף ללא הגברה , 6.5 אינץ' מספיקים ל"השלמת" הצליל, הכוונה שלי , שלא יהיה ממש חור מכיוון האחורנית..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה זה רמקולים אחוריים ? .....

אני מכיר רק קומפוננט מקדימה וסאב בתא המטען...לא מכיר רמקולים אחוריים, עד עכשיו כל החברים שלי שהתווכחו שחובה רמקולים מאחורה (מערכות עם סאב וקומפ') אחרי 10 דקות כיוונים ניתקתי להם את האחוריים והם בכלל לא שמו לב !

• תוכן חדש...