Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחברה מבקשים עבור הצ'נג'ר כ-8,000 ש"ח - מישהו יודע היכן ניתן לקבל במחיר סביר יותר?
גונבים אותך!\

בכל חנות סטראו לרכב תקבל במחיר פי 4 יותר זול

פורסם

איזה אזור אתה גר אני יתן לך שם של חנות ותקנה שם בטוח יש להם בהרבה יותר זול

אני לא נוסע מהר אני פשוט טס לאט :shock2::2gunfire:

פורסם

אחי אתה משוגע בשביל צינג"ר 8 אלף שקל מה קרא לך תנסי לקנות מאחד האנשים פה בפורום מיד שניה ב300 שח אם הקבל :wink: שיהיה לך יום טוב ואל תחשוב אפלו לקנות ב8000 שח!!!!!!

פורסם

מדובר בצ'נג'ר מקורי אם מישהו כאן לא הבין ומכאן מחירו הגבוה, אני מניח שתמצא יותר זול אבל בטח שלא ב300 שקל כמו שמישהו כתב כאן.

פורסם
אחי אתה משוגע בשביל צינג"ר 8 אלף שקל מה קרא לך תנסי לקנות מאחד האנשים פה בפורום מיד שניה ב300 שח אם הקבל :wink: שיהיה לך יום טוב ואל תחשוב אפלו לקנות ב8000 שח!!!!!!
מנסיון עם מרצדס מונית 97 במרצדס מערכות הסטריאו הפשוטות ביותר נבנות ע"י חברות גדולות בתור OEM בוז (לא בוס) אלפיין וכאלו וע"י מהנדסי סאונד שמוציאים כל מה שיכול ברכב , זה לא מערכות של 8000 ש"ח עבור צ'ינג'ר אבל גם לא 300 ש"ח

ולפותח התרד תנסה לגשת למתקין על שמכיר את הרכבים האלו ויודע מי התקין להם בשנתונים השונים ואז תדע איזה צי'נג'ר . ו/או תנסה שמישהו מיומן ינסה לנחש ע"פ מראה הר"ד מאיזה חברה זו וע"פ זה תנסה .

אנני מכיר אישית אך ממה שקראתי בפורום העונה לפני דהיינו אלפיין הוא מתקין תנסה לפנות אליו בפרטי , או שתנסה בסאונד סטורם בפ"ת

מקווה שתצליח יהודה.

בברכה יהודה

• תוכן חדש...