Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel ELATE 6 VS FOCAL 165 K2 Power

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם ממש מתנגדים לשלב בין אלפיין לפוקאל

.

זה אחד הדברים היותר מוזרים ששמעתי,

יש עוד איזה שילובים בין חברות שהם "לא מומלצים"?

מה לגבי מכשירי JVC ? מגברי רוקפורד 4004 או מגברי JBL 75.4?

ZZR

פורסם

זה בעיקר אבל יש עוד ,מזמן כבר לא בדקתי .

יש להם את המגבר ה "אולטימטיבי" שהוא POWER AMPER דגם PA 100/150 .

זה מגבר מנורות ללא קרוס פנימי ...המגבר כבר לא מיוצר. והPOWER AMPER החלה לייצר את המוצרים בסין (או מקום אחר) ..... כמובן מורל תופס אצלהם את אחד המקומות הכי גבוהים והוא הקומפוננט המומלץ ביותר ולדעתי בצדק .

יש מלא השוואת בין סט רמקולים מסוים שמוגבר על ידי הגברות שונות .....

כמה שזה מגוחך נשמע לך ,האנשים האלה מקצוענים ,חלקם אפילו כתבים בירחונים של סאונד(דרך אגב שם מופיעים תאורים כמו סאונד חם ,פאנצ'י או כל תאור אחר ,ואני מתכוון למגברים :wink: )וכמו שכתבתי גם שופטים ,אז קצת קשה להתעלם מהדעה שלהם.

פורסם

Soundman

זה לפני הכל :) רק חוטים היתי לוקח VAN DEN HUL ,אופטימה לא חייב.

אולי אתה תמליץ לנו איך להרכיב סט כזה? מקום מקורי של רכב מספק אותך?

אל תשכח טויוטרים בחלק עליון של קורה. :)

הסט הזה לא סט של 100 שקל , אז התקנה טובה לא פחות חשובה.

magic

לא פשוט ALPINE 9835+FOCAL K2P+LA 2*100RMS אני שומע כל יום וזה נשמע מאוד לא נעים.

BLACK CODE

אם כבר התחלת את הדרך שלך לHI-END אז 9255 CLARION עדיף .לא תשמע הבדל בין ALPINE שיש לך לבין JVC כאשר יש לך L7 בבגז.

GREEN MONSTER

ELATE 2WAY הרגת אותי , שמעת אותו פעם? קומפוננט לא מוצלח! HYBRID OVATION נשמע יותר טוב ממנו.וופרים של ELATE אוהבים תיבה 7-8 ליטר .פוקל לא מנגן בתיבה .

פורסם

הטוויטרים של פוקאל לטעמי, חדים כמו סכין וכואבים - לכן, לא לטעמי

לעומת זאת המיד שלהם נקי ברמה אקסטרא-אורדינרי אני הייתי תומך במה שרומן אמר - מיד פוקאל עם טוויטר של מוראל אבל זה בתנאי שהקרוס הוא לא קרוס פסיבי משום שהוא מתוכנן לרמקול ספציפי - ברגע שאתה משנה את הטוויטר - אתה צריך לשנות את הקרוס. במקרה כזה הייתי ממליץ לך לקנות רק את האלמנטים ולהגביר בי-אמפ.

המוראל פשוט מעולה - לטעמי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לנוס צודק. אבל הפוקלים לא נימכרים לחוד מיד או טוויטר הם באים ב סטים לעומת המורל שאפשר לקנות בניפרד אז במקרא הזה חייבים לקנות סט של פוקל ו להוסיף טוויטר של מורל לא סיפור גדול למישהוא שמחפש סאונד נעים בלי פשרות של 300 400 שקל. אני לא מבין גדול אבל לטעמי המיד באסים של מורל הם נישמעיים עצוב כאילו הם יושנים בזמן הנגינה ו הפוקל נותן לך הכל. הכל הכוונה היא שהוא נותן את כל מה שיש לו לתת לא "קמצן". בבי אמפינג זה יהיה מצויין כנרא. רק חייבים מכשירים ברמה או מגבר אם קרוס מלא או מכשיר HU אם DSP

ולשחק אם זה עד מחר בבוקר. מישהו יכול לעמוד במשחקים כאלה ו מישהו יגיד "נו מה אני צריך את הסיבוכים האלה".

פורסם
Soundman

GREEN MONSTER

ELATE 2WAY הרגת אותי , שמעת אותו פעם? קומפוננט לא מוצלח! HYBRID OVATION נשמע יותר טוב ממנו.וופרים של ELATE אוהבים תיבה 7-8 ליטר .פוקל לא מנגן בתיבה .

אתה יודע מה אני אוהב להגיד לאנשים כמוך?

קודם כל

תשאיר את הזלזול בצד,כי אין לך מושג עם מי אתה מדבר ולכן כדי שתמצא איזון בתגובות שלך.

זה לא מוסיף לך כלום.

ולגבי תגובה כמו "קומפוננט לא מוצלח", אז אני מניח כמו כל אחד שמתחיל לדבר שטויות כנראה שלא ממש שמעת את הסט הנ"ל מותקן ומכוון כמו שצריך.

אבל נניח אני כבר מזמן הפסקתי להתרגש.

בוא נהיה יותר מועילים, תבוא יום שישי לר"ג אתה מוזמן לשמוע את המערכת שלי ,אח"כ נדבר, הולך?

ואגב, בסוף אני אגלה לך כמה דברים שיפתיעו אותך מאוד.

under construction..

• תוכן חדש...