Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד להתקין קומפננט ברכב בקרוב, מורל דוטק

עכשיו קראתי כמה תרדים על ויכוחים מהו המקום הטוב ביותר לקרוסים

היו כאלו שאמרו שהתקנת קרוסים בבגאג' מוריד מערך הסאונד

אוקיי ...

עכשיו אפשר למצוא לקרוסים מקום, רק צריך טיפה רצון !

אפשר למקם אותם בדלתות, איפושהוא במקום נסתר בדש ואפילו מתחת לשטיח הרצפה ברכב.

אבל למה להיות חאפרים ?! עכשיו לשאלה שלי ..

בכמה איכות הסאונד תרד אם הקרוסים יהיו בבגאג' ?

כל כך שעדיף להתקין אותם באיזה מקום מקדימה שנמצא ?!

פורסם

"התקנת קרוסים בבגאג' מוריד מערך הסאונד"

מההההה?! איזה שטויות מה הקשר איך זה בדיוק מוריד את הערך???

מי אמר לך ת'דברים האלה?

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

המגבר בד"כ מורכב בתא המיטען. אם הקרוסאוברים מותקנים היכן שהוא בקידמת הרכב יעברו זוג חוטים אחד מהמגבר לקרוסאובר, ושם יתבצע הפיצול למיד-באס ולטוויטר. במצב שגם המגבר וגם הקרוסאוברים מורכבים בתא המיטען, הפיצול יתבצע כבר בתא המיטען ויעברו 2 זוגות של חוטים זוג אחד למיד-באס והזוג השני לטוויטר. במצב כזה האינפורמציה מחולקת על 2 זוגות של חוטים וברור לגמרי שלהוריד את האיכות זה בטוח לא יוריד, סביר להניח שאולי האיכות אף תעלה. (בהיתיחסות שלי כאן תארתי רק צד אחד של המערכת כמובן שהכל צריך להיות כפול, ל - 2 הצדדים של המערכת, סה"כ 4 זוגות של חוטים). יתרונות נוספים להתקנת הקרוסאוברים בתא המיטען היא: הנגישות הקלה אליהם, בחלק מהקרוסאוברים יש אפשרות לבצע כיוונים לטוויטר ולכן הנגישות היא חשובה. סיבה טובה נוספת להתקנת הקרוסאוברים בתא המיטען היא שביום שתירצה להפוך את המערכת שלך ל - BI AMP החוטים יהיו כבר פרוסים ומחוברים לאלמנטים והדבר יהיה פשוט יחסית.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אתה יכול להתקין אותם איפה שתרצה... לדעתי המיקום הכי נוח ושגם לא יראו אותם הוא מתחת לכיסוי של הדלת

אני לא נוסע מהר אני פשוט טס לאט :shock2::2gunfire:

פורסם

shalevho

תודה, הבנתי תעיקרון.

עכשיו לשאלה שהעלתה לי בראש

לסאונד טוב יותר ואני תמיד שואף לSQ

איך עדיף לנצל תרמקולים

מגבר: גיביאל מהדיוטי פרי

א. לחבר תרמקולים האחוריים Kenwood 6935 להגברה של הרדיו דיסק ואת הקומפננט לכל ארבעת הערוצים BI AMP

ב. לחבר את כל האלמנטים למגבר

פורסם

רועי,

אם תירצה לחבר את הקומפוננטים ב - BI AMP לכל ה - 4 הערוצים של המגבר GTO-75.4 תיצטרך להוסיף קרוסאובר אקטיבי מכיוון שנקודת החיתוך הגבוהה ביותר בקרוסאובר הפנימי של המגברהוא 320HZ וזאת נקודת חיתוך נמוכה מאד שטוויטר לא יכול לעבוד איתה. בחלק ממכשירי ה - HU קיימת אפשרות לחיבור BI AMP עם שליטה מתאימה. אין לי מושג איזה HU יש לך והאם קיימת האפשרות הזאת ב - HU שלך.

שלו.

פורסם

אם עדיין לא קנית HU מומלץ שתיקנה מכשיר כזה שתהיה לו האפשרות של 3 יציאות עם שליטה על תדרים. אין לי מושג אם ל - 7700 שאתה מעוניין ליקנות יש את הנתונים האלה.

שלו.

• תוכן חדש...