Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. לגבי מה שנאמר כאן על זה שסט קומפוננט לא יעבוד טוב בלי מגבר - לא נכון, להפך סט קומפוננט יעבוד טוב יותר מרמקול שאין עליו קרוס אובר - ללא הגברה. משום שרמקול רגיל, אפילו 6.5 אינטש לא יהיה מסוגל לספק לך את הבאס שיצא מהסיגנל של מערכת הראש - בסט קומפוננט התדרים שאותם הרמקול לא מסוגל לספק נחתכים בעוצמה שלהם בצורה ניכרת ולכן הרמקול מוגן - בגלל שאתה משתמש במערכת ראש ללא מגבר - לא הייתי מעלה על דעתי לא להשתמש בסט קומפוננט מקדימה.

מקדימה - סט קומפוננט מוראל פולס 6.5 - גם בלי מגבר זה יתן לך תוצאה מצויינת

לא שאני נגד קומפוננט אבל משהו קטן רציתי להוסיף. אם אני לא טועה קרוס אובר פסיבי שהוא שני ערוצים (זאת אומרת מיועד למיד וופר ו לטוויטר) ובמיוחד בקומפוננט פשוט של מורל פולס שבנוי מקבל אחד ו סליל אחד 6DB\OCTV.

הוא לא חותך את הוופר מלמעתה (צלילים נמוכים כמו 10 20 30 50 הרץ) הקרוס אובר רק חותך בנקודת חיתוך אחד שהיא בין טוויטר למיד וופר בדרך כלל משהוא קרוב ל 3800 הרץ ו כאלה אז אם מדברים על הגנה הקרוס אובר מגן רק על טוויטר שלא ישרף בכל רמקול רגיל (קואקסיאלי) יש קבל שמסנן את צלילים הנמוכים בשביל טוויטר הפשוט שמותקן על הרמקול.

אז זה לא כל כך קשור צלילים ו להגנה. אבל בכל זאת הייתי הולך על מורל פולס כי ב מחיר כזה אין מתחרים יותר טובים ו גם בלי מגבר אם מורל פולס זה יהיה טוב יחסית כי זה סט נציל יחסית נציל 91 DB זה בסדר!

אם תיקח רמקולים 6*9 לאחורה הם יתנו לך קצת באסים שיהיה חסר לך אם קומפוננט יחיד ו בלי מגבר. אבל אני הייתי מנתק את הטוויטר ברמקול 6*9 כדי לא לימשוך את הבמה לאחור ו מכוון את הFADER (רמקולים קדימה אחורה ברדיו דיסק) כך שרמקולים מאחורה לא יבלטו בסאונד שלהם.

אז ככה רדיו דיסק ב 700 שקל

רמקולים של מורל פולס ב 500 שקל ו רמקולים אחוריים ב 300- 400 שקל. כמה שפחות "'WAY"!

בהצלחה במשימה הקשה.

• תוכן חדש...