Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לצערי מה שאני לא עושה לא הולך לי עם הקליטת רדיו במערכת.

למרות שזה לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו זה עדיין מציק כי לפעמים בבוקר בנסיעה לעבודה

אין לי חשק לשמוע דיסקים וסתם בא לי מוזיקה שקטה ורגועה ברדיו. בהתחלה חשבתי שזה קשור

למכשיר שהיה לי ( PIONEER 3130 דגם קצת ישן ) ששם הקליטה היתה בהחלט גרועה ,

החלטתי לקנות מכשיר שלפי הביקורות שקראתי עליו בחו"ל לפחות יש לו טיונר מאוד חזק ואיכותי.

הדגם של המכשיר החדש הוא CLARION-646 . יש לציין שהסאונד של המכשיר מצויין ואני מרוצה

אבל לגבי הקליטה ברדיו - אין שיפור.

הגעתי למסקנה שצריך לבדוק אולי את האנטנה ( אופל אסטרה עם אנטנה שחורה בגג למי שמכיר )

אבל האנטנה נמצאה תקינה לחלוטין.

יש לכם רעיון האם אפשר לשפר את המצב ? נאמר לי שזה יכול להיות קשור למגבר שהוא גורם לרעשים

אבל אני בספק. במידה ואני טועה אנא תקנו אותי.

הסטאפ כולל - מגבר רוקפורד 4004 , מורל דוטק קדמיים וסאב קיקר. HU כמו שנאמר CLARION .

תודה לעוזרים.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

יכול להיות שכל הבעיה זה הכבל אנטנה...

תנסה לחבר אנטנה חיצונית ולראות את ההבדלים.....

תבדוק שין חיבורים או קומבינות ושאר ירקות על הכבל...

כמו כן ישנם דגמים של אופלים שיש להם מגבר אנטנה ואולי לך חסר או שיש אחד פגום

אז.....

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

ישנם רכבים בעלי אנטנה גג שיש להם מגבר!!

שים לב האם בתקע המקורי שמגיע למכשיר יש חוט נוסף שאין בכל תקעי היורו (איזו/אירופאי) והחוט הזה הוא פקודת הפעלה להגברה הזו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...