Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

התקנתי בריכבי (זמנית) מכשיר ישן יחסית של פיוניר שהיה מורכב אצלי ברכב אחר לפני שנה.

שומעים מצוין והכל טוב ויפה אבל יש לי רעשים ממש לא רציניים של המנוע.

באחד הת'רדים שנפתחו דני זומרשטיין רשם :

ל"כל הסובלים מבעיית "יציאות RCA " במכשירי פיוניר.

אכן לאחרונה נתקלתי רבות בתופעה זו!!

אכן ברוב רובם של המקרים ניתן לפתור את הבעיה ללא שליחת המכשיר למעבדה.

יש לבצע גשר בין חוט מינוס המכשיר, לסיכוך של הRCA

החיבור לRCA יבוצע על המכשיר עצמו בין התקע לשקע (בנקודת הסיכוך בלבד) מיציאת המכשיר בחיבור הRCA

אם הדבר הזה אינו פותר את הבעיה, רוב הסיכויים שהרעשים נובעים ממקור שאינו הRCA ."

החלטתי לנסות את מה שהוא מציע ואני צריך עזרה בהבנת החומר,אז ככה-

אני לוקח חתיכת חוט חשמל ומגשר בין המינוס של המכשיר עצמו (חוט שחור כמובן) לסיכוך של הRCA,

הכל טוב ויפה רק איפה זה הסיכוך של הRCA??

האם זאת הטבעת החיצונית של הRCA או הפין הזה שיושב באמצע?

תודה רבה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

תגיד, ולמה החלטת כי יש תקלה בRCA?

בדקת מינוס, בדקת RCA נוסף?

יש תהליך שצריך לבצע, קפיצה וניחוש לא יתנו תוצאות!

פורסם
תגיד, ולמה החלטת כי יש תקלה בRCA?

בדקת מינוס, בדקת RCA נוסף?

יש תהליך שצריך לבצע, קפיצה וניחוש לא יתנו תוצאות!

הייתה לי לפני מערכת DVD שעבדה ניפלא בלי רעשים.

אבל אתה צודק!

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

תיקח כבל קצר יש לך מאחורי HU בורג קטן תפתח את הבורג תכניס קצה של הכבל ותבריג אותו בחזרה.

את הקצה השני תעקם אותו תעשה כמו וו תכניס אל תוך כבל RCA אחרי זה תכניס אותו ליציאה של הHU

עם זה ימשך הרעש.

תכניס ליציאה אחרת אני פשוט לא זוכר איזה מהם

בהצלחה...

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אריק אתה מודע לכך שהפתרון שנתת לבחור הוא אולי יעיל לטווח קצר אבל זאת לא דרך לפתור תקלות!

לעניין, במידה וחיברת מינוס לRCA והרעש נפסק קרוב לוודאי כי הRCA תקול או היציאה בHU תקולה.

פורסם

MJ01,

הבעיה של יציאת ה - PRE OUT ב - HU מתוצרת פיוניר היא בעיה ידועה ומוכרת. הבעיה נובעת כתוצאה מנתק/שריפה של מוליך המינוס של יציאת ה - RCA במעגל המודפס של מכשיר הפיוניר. המוליך הזה הוא דק מאוד וזאת הסיבה לתקלה. בעצם העברת חוט הגישור החיצוני בין הגוף של ה - HU ובין המינוס של ה - RCA אתה עוקף למעשה את את המוליך הפגום שנימצא בתוך ה - HU ואין כל מניעה שכל עוד שהגישור הזה מחובר היטב הוא ישאר שם. אין צורך לרוץ ולתקן את ה - HU.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

זה לא נכון, הבעיה הזאת ממש לא נפוצה ודני זומרשטיין יתמוך בי!

אני מדבר מהנסיון האישי שלי והוא ממש לא רב.

בכל אופן, לגבי התיקון אני נגד כל תיקון או הצעה לתיקון ברמה זו, נקודה.

MJ01,

הבעיה של יציאת ה - PRE OUT ב - HU מתוצרת פיוניר היא בעיה ידועה ומוכרת. הבעיה נובעת כתוצאה מנתק/שריפה של מוליך המינוס של יציאת ה - RCA במעגל המודפס של מכשיר הפיוניר. המוליך הזה הוא דק מאוד וזאת הסיבה לתקלה. בעצם העברת חוט הגישור החיצוני בין הגוף של ה - HU ובין המינוס של ה - RCA אתה עוקף למעשה את את המוליך הפגום שנימצא בתוך ה - HU ואין כל מניעה שכל עוד שהגישור הזה מחובר היטב הוא ישאר שם. אין צורך לרוץ ולתקן את ה - HU.

שלו.

פורסם
זה לא נכון, הבעיה הזאת ממש לא נפוצה ודני זומרשטיין יתמוך בי! אולי תקרא בבקשה עוד פעם את ההודעה הראשונה בשירשור הזה, הסניגור שמינת לעצמך, שאמור ליתמוך בך, מר דני זומרשטיין, מצוטט שם כמי שאומר:

ל"כל הסובלים מבעיית "יציאות RCA " במכשירי פיוניר.

אכן לאחרונה נתקלתי רבות בתופעה זו!!

אני מדבר מהנסיון האישי שלי והוא ממש לא רב. אז אולי באמת הגיע הזמן שתלמד לקבל את דעתם והמלצתם של אלו שיש להם ניסיון ?

בכל אופן, לגבי התיקון אני נגד כל תיקון או הצעה לתיקון ברמה זו, נקודה. גם בהמשך ההודעה הראשונה בשירשור הזה מצוטט דני זומרשטיין שאומר:

אכן ברוב רובם של המקרים ניתן לפתור את הבעיה ללא שליחת המכשיר למעבדה.

MJ01,

במידה והמכשיר ישלח למעבדה עם תקלה כזאת הם בס"כ ירכיבו גישור כזה בתוך ה - HU.

שלו.

פורסם
דני ז., תגובתך נדרשת לנושא הנ"ל. הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו:shock:

אני לא יכול לבד להגן על פיונר.

יש לי רושם שמישהו מחכה כאן לעוה"ד דני זומרשטיין.:roll::smilecolr

שלו.

• תוכן חדש...