Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל 4G -מחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול גם לקנות ערכת התקנה 4 גייג' עולה +/- 400 ש"ח - תחפש בZAP

רק כבל - נקי, כמעט אצל כל מתקין סטריאו אפשר לרכוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רומן , אם אתה רוצה את הכתובת ,פנה אליי בה"פ .

בכל מקרא 10-12 זה מחיר סביר , בהנחה שיש מקומות שאפשר למצוא גם ב8 שקל (תעשה חיפוש תחת השם "גייג" ותמצא המלצות למקומות) .

זה נכון

פורסם
שלום ..

אני מעוניין לקנות כבל 4GAGE .

היכן אפשר לקנות אותו באזור קריות/חיפה ובכמה?

תודה.

בחיפה שדרות ההסתדרות 54 רדיו ליין צ'ק פוסט
פורסם

הכבל 4 גייג' שלי עלה לי 16 ש"ח למטר והוא עוד של soundquest שזה זול...

אם יש כאן למישהו לינק לאתר שמראה כבל 4 גייג' ב12 ש"ח אני אשמח לראות את זה

יכול להיות שזה המחיר הסיטונאי, 10-12 ש"ח למטר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הכבל 4 גייג' שלי עלה לי 16 ש"ח למטר והוא עוד של soundquest שזה זול...

אם יש כאן למישהו לינק לאתר שמראה כבל 4 גייג' ב12 ש"ח אני אשמח לראות את זה

יכול להיות שזה המחיר הסיטונאי, 10-12 ש"ח למטר?

המחיר שכתבתי על כבל 4G , הוא מתייחס לכבל של SoundQuest , והוא ממש לא סיטונאי וכמו שכתבתי בהודעה הראשונה, אפשר להשיג אפילו ב-8 שקל (אם תעשה חיפוש , תראה גם המלצות למקומות).

אין לי לינק של החנות , אם אתה רוצה את הכתובת , תקבל בה"פ .

תקח בחשבון שחנויות קונים גלילים , יוצא להם לשלם על מטר של 4G בערך 3-4 שקל .

זה נכון

פורסם

מה זה משנה אם כתוב על הכבל "SOUNDQUEST", או "יוסי ושולה כבלי מתח בע"מ".

שניהם יעשו את העבודה באותה מידה.

לא צריך לשלם מעבר למחיר סביר של כ10 ש"ח למטר על כבל 4G.

אני קניתי ב4ש"ח למטר(אני אפילו חושב שבשקלול של הכבלז זה יצא אפילו 3 ש"ח למטר). , כבל 4G (אם למישהו זה מעניין אז הוא של BOSS), בחנות של E&A AUTOSPORT, מול קניון איילון בצד האחורי של הרחוב.

מישהו כתב פה משהו לגבי קניה קבוצתית, אם כמה חברי פורום מחפשים במקביל זה יכול להיות רעיון לא רע, כי גליל הוא 25 מטר או 50 מטר, וזה מספיק או ל5 או ל10 מכוניות.

זה יכול לצאת לכם ממש זול.

under construction..

פורסם

שמע! זה באמת רעיון לא רע - לארגן מכירות קבוצתיות של ציוד עם ביקוש גבוה

כמו סטים מאוד מבוקשים כמו אלייט 6, סאבים של קיקר וכו'... - זה יכול להוריד משמעותית את המחיר

כבל של יוסי ושולה? וואו! איפה אני משיג אחד כזה - אני חייב את זה לאוסף שלי!!!

בכל מקרה - מזל שקניתי רק 6 מטר - מרגיש קצת פראייר אבל לא נורא - מתקין את הכבל שבוע הבא בכל מקרה...

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מעוניין בכבל 4G משהו כמה 5מטר-6 למזאדה לאנטיס 323 לא יודע בדיוק כמה צריך בשביל להתקין מגבר על הכסאות אני מחיפה

• תוכן חדש...