Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברתי באוטו מגבר 4ערוצים עם סאב ורמקולים הכל מחבר טוב במקום אבל כשאני שים מוזיקה ל2-5 דקות בוליום נמוך המגבר נכנס לפרוטקשיין הנורה האדמה פועלת מישהו יודע למה?

פורסם

אי אפשר לדעת אח שלי לפי מה שאתה מתאר פה...

צריך לבדוק את ההתקנה יכול להיות שמשהו לא בסדר יכול להיות שהוא מקבל מתחים לא מתרימים ...

הייתי מציע לך גם לבדוק את הפיוז ולראות שהוא לא שרוף ולטפל בנושא במהירות האפשרית שלא יהיה נזק..

פורסם
חברתי באוטו מגבר 4ערוצים עם סאב ורמקולים הכל מחבר טוב במקום אבל כשאני שים מוזיקה ל2-5 דקות בוליום נמוך המגבר נכנס לפרוטקשיין הנורה האדמה פועלת מישהו יודע למה?

יכולות להיות כמה סיבות שיגרמו למגבר להיכנס למצב של הגנה:

1. המגבר לא תקין.

2. בעיה בהתקנה ו/או בחיווט ו/או בעיה בהספקת המתח (נפילות מתח/מתח נמוך).

3. בעיה ברמקולים ו/או בחיווט שלהם ו/או קצר לגוף הרכב.

4. ההתנגדות של הרמקולים נמוכה מידי למגבר.

במידה ואין לך ידע וניסיון באלקטרוניקה, מומלץ שתיפנה לבעל מיקצוע על מנת שיפתור לך את הבעיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

המגבר הוא volcano 800WATT וסאב פיונר 304c 300RMS קניתי היום מחבר היה מפציצים באוטו אצלו והרכבתי אצלי הכל בסדר אין פיוז שרוף והגיינים על מינומם ובכל זאת המגבר נכבה הסאב מחובר לערוץ אחד אז איזה עומס זה כבר יכול להיות

פורסם

תקנתי את זה,שמתי את הסאב בגישור לא יודע למה חבר שלי שם את זה על ערוץ, השעה הייתי 11 כשתקנתי הערתי את כל השכנים.

תודה לך מידן

פורסם

חבר'ה הבעיה חזרה,המגבר בסדר גמור נסתי אותו באוטו של חבר והוא לא נכבה נגנו בפול וליום במשך 20דקות, לקחתי את האוטו למקצוען אמר לי 90% שהבעיה במגבר ו 10% בחיווט אבל האפשריות של המגבר נפסלה אז נשאר החיוט הוא בדק את הכל הכל בסדר אבל הרמקול אצלי קרוע המידי יכול להיות שהוא עושה קיצר כך המתקן אמר לי?אבל נגנתי רק עם הסאב והRCA של הרמקולים לא היה מחובר אבל הרמקולים היו מחברים למגבר האם יש מצב שהרמקולים עושים קצר גם כשהם לא מנגנים?(רק מחברים)

או שמשהו יש לו תשובה אחרת?

הרמקולים מחוברים להגברה של הרדיודיסק עכשיו ולא עושים בעיות

פורסם

הבדיקה הכי טובה היא לנתק רכיב רכיב עד שתבודד את הבעיה.

לפי מה שאתה אומר, אולי הכבל RCA מקצר? תנסה לחבר אותו למגבר אך ללא הרמקולים.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

יש לי שני RCA אחד אצלי בערך שנה והוא מוציא קול המנוע ברמולים ויש RCA בדיוק כמה הישן אבל היום קניתי, יכול להיות שהRCA עושה קצר?

פורסם

א. volcano - מגבר נהדר שלא יהיו לך ספקות - אני קניתי את הוולקנו שלי במבצע בוואללה ב620 ש"ח ושבוע אחרי זה אי אפשר היה לקנות אותו בפחות מ800 ש"ח המחיר שלו גם הגיע ל900 ש"ח באיזושהיא תקופה. עושה עבודה נהדרת - מעולם לא התחמם לי והוא הרים לי סאב 15 אינטש של מוראל בגיין מינימלי.

זה לא המגבר כי כבר עשית את הבדיקה הכי טובה לצורך העניין.

לדעתי - תנסה לחבר למגבר הזה סאב או רמקולים אחרים - הבעיה יכולה להיות בסאב - סליל שרוף או שהוא מקצר ומכניס את המגבר לפרוטקשן - אמרת שזה סאב שקנית מחבר (אני מקווה שזה חבר טוב - לטובתך! להבא - תלמד לא לקנות מחברים ויותר מזה לא לבוא אליהם בתלונות אחרי שקנית מהם - ייתכן שהסאב עבד אצלו נהדר ואצלך קרה לו משהו בעקבות תקלה אחרת וייתכן שאתה לא תאהב יותר את החבר הזה במידה ויתברר שזה רק הסאב...)

חיברת סאב אחר והבעיה נפתרה - יופי (או שלא כל כך בעצם כי זה חדשות רעות בשבילך...) בעיה לא נפתרה - תעבור לחוטי המתח והRCA וכן, יכול להיות שזה הRCA החדש שעושה לך את הבעיה - תפריד את חוטי הRCA מחוטי החשמל שלא יעברו באותו הצד של הרכב עד למגברים - תחליף קיט התקנה - אם הוולקנו הוא לא המגבר היחידי שלך ואתה עובר בעוצמה הכוללת 350 וואט (הוולקנו הוא 200 RMS סה"כ) - תחליף לחיווט 4 גייג'.

ותבדוק לפני שאתה מחליף את חוטי המתח - שאין לך בעיות בחוטים של הרמקולים - שאין + שנוגע בבודי של הרכב במקרה, במידה והוצאת את החוטים (לא משנה רמקולים או מתח) תעבור לאורך החוט ותנסה למצוא אם יש קרע (אפשר לתקן בעזרת איזולירבנד) ותעביר את החוט במסלול קצת שונה ממקודם או שתמצא את המקום שהיה יכול לקרוע לך את החוט ותטפל במקום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן נתקתי את הרמקולים רק מהRCA אבל הם היו מחברים למגברים, לא הבעיה לא נפתרה

לא הסאב והמגבר בסדר גמור, הRCA הישן שהיה מחובר כשהבעיה הייתה אבל לא נסתי עם הRCA החדש

לקשר לחיוט לחבר שלי יש כמו החיוט שלי והרמקולים לא נוגעים בבדי

• תוכן חדש...