Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני זמן מה התקנתי דיבורית אצל שלמה בן חמו בחיפה. (ברירת מחדל כי זה כלול בעיסקה של אורנג').

לאחר ההתקנה, נדלקה הנורה של הכריות אוויר.

הוא טען שזה היה ככה גם לפני ההתקנה, העניין הוא, שבזמן ההתקנה ולפניה, הוא לא היה נוכח ליד המתקין, כך שהוא לא יכל לדעת. אני יודע בוודאות שהנורה לא הייתה דלוקה.

לא היה טעם להתווכח איתו על הנושא... הוא אמר לי שרק במוסך הראשי של הרכב שלי יכולים לפתור את הבעיה. (טוען שצריך לאפס את מערכת המיחשוב של הרכב).

בכל מקרה, מה אתם הייתם עושים במצב כזה?

דרך אגב, אני עכשיו הולך להתקין מערכת חדשה לרכב. PIONEER 6750.

לפי ההמלצות הרבות, אני הולך להתקין אצל דני זומרשטיין במצת אור.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

גם אצלי באוטו (פיזו 306) אחרי ההתקנה נדלקה הנורה של הכריות אויר , הלכתי למוסכניק שלי ותוך 5 דקות הבעיה

נפתרה , אולי אצלך באוטו זה יהיה יותר מסובך , אפילו שלא ניראה לי ..

פורסם

אה כן אני די מרוצה , אומנם אני מתכוון להחליף כניראה תוך שבוע - שבועיים (בלי נדר ...) לאלפיין.

אבל בגדול אחלה של HU אותי הוא שירת מעולה , בלי בעיות , בלי כלום - מומלץ .

פורסם
אה כן אני די מרוצה , אומנם אני מתכוון להחליף כניראה תוך שבוע - שבועיים (בלי נדר ...) לאלפיין.

אבל בגדול אחלה של HU אותי הוא שירת מעולה , בלי בעיות , בלי כלום - מומלץ .

אני לא מבין מה יש לכולם מאלפיין???

למה כולם כל כך מתלהבים מהן?

(המערכות שלהן לא נראות משהו... מבחינה ויזואלית)

פורסם

panasonic-CDA-9855R.jpgחרא של מכשירים - יש לי את ה9855 ואני מחליף לסידרה 8 אני מת על דולפין צבעוני כבוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111

אגב.....אני מעדיף את העיצוב של אלפיין אלפי מונים על של פיוניר, עיצוב סולידי ונעים משדר יוקרתיות ולא צעצועpn_dehp7600mp.jpg

פורסם

אני אתן לך ייעוץ כמתקין לשעבר אצל משווק מורשה של אורנג' .

כל רכב בלי יוצא מן הכלל כאשר נכנס להתקנת דיבורית המתקין שמקבל אותך חייבל למלא טופס של בדיקת הרכב לפני ההתקנה , זאת אומרת שאם נכנסת אם מנורה דלוקה מתקין חייב לומר לך זאת לפני ההתקנה ולציין את זה בטופס שאתה ממלא ואתה גם חותם עליו , מה שאצלך כנראה לא עשו וזה אומר שנכנסת עם הרכב להתקנה כשהרכב תקין לחלוטין ובזמן ההתקנה המנורה נדלקה כתוצאה מחיבור מתח לא נכון או דקירת אחד החוטים של המערכת ( מאוד מסוכן ) . מה שאתה צריך לעשות זה להתקשר לחברת אורנג' למרכז ההתקנות ולספר להם על זה מבלי להתבייש , ובאמת כדי לפתור את התקלה צריך לעשות את זה במוסך מורשה של קיה על ידי חיבור מחשב הרכב למחשב שלהם , במידה והרכב לא באחריות יכולים לדרוש על זה תשלום , וכדאי שתעשה זאת מהר כי תקלה במערכת שלך יכולה לא לפעול בזמן אמת .

פורסם
אני לא מבין מה יש לכולם מאלפיין???

למה כולם כל כך מתלהבים מהן?

(המערכות שלהן לא נראות משהו... מבחינה ויזואלית)

חרא של מכשירים - יש לי את ה9855 ואני מחליף לסידרה 8 אני מת על דולפין צבעוני כבוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111

אגב.....אני מעדיף את העיצוב של אלפיין אלפי מונים על של פיוניר, עיצוב סולידי ונעים משדר יוקרתיות ולא צעצוע

בוא נגיד שלא הייתי רוצה להיות קרוב אליך בכביש אם מה שאתה עושה זה כל הזמן להסתכל על האנימציות המפגרות האלו במקום לנהוג.....

גם אני חשבתי בדיוק כמו שניכם, ובגלל זה קניתי את ה JVC SHX 751, שלא טורח בכלל להציץ לכיוון של הסדרה 8 מבחינת היכולות הוויזואליות שלו - והוא החזיק אצלי בדיוק חודש מכיוון שהבנתי שהתצוגות והאנימציות זה חארטה אחת גדולה! אני מצפה מהמכשיר שלי שיעבד לי את הסאונד בצורה הטובה ביותר - מצידי שיבוא בצורה של קופסאת שימורים!!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

היי ערן

יש לי את הסקנר המקורי של קיאה,

תגיע ונחבר אותו, ונראה למה נדלקה הנורית, ואם אין תקלה מיוחדת, נאפס הכל על המקום, ואם יש בעיה, אדע אם זה קשור להתקנה של הדיבורית, ואסביר לך בהתאם.

אני נוטה להאמין שאיפוס יפתור את התופעה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
היי ערן

יש לי את הסקנר המקורי של קיאה,

תגיע ונחבר אותו, ונראה למה נדלקה הנורית, ואם אין תקלה מיוחדת, נאפס הכל על המקום, ואם יש בעיה, אדע אם זה קשור להתקנה של הדיבורית, ואסביר לך בהתאם.

אני נוטה להאמין שאיפוס יפתור את התופעה.

דני

תודה רבה דני :)

היית גם מאוד אדיב בטלפון.

אני אגיע אלייך בזמן הקרוב.

(המלצות חמות, עוד לפני שהספקתי להגיע להתקנה :) )

• תוכן חדש...