Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה סאב מחובר אצלכם?

כמה אתם מרוצים ממנו?

הוא מוחזק כמו שצריך בגישור?

comp c12

מרוצה מאוד..

מחזיק בן זונה

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

בחיפוש זה מוצא המון תוצאות לא קשורות....

רציתי לרכז פשוט את הכל באשכול 1

אני אשמח אם ימשיכו לענות

מתי תבוא הVTS?

פורסם

אצלי הוא מגביר קיקר קומפ' VR והוא נותן לו שני גישורים.

איך הוא מחזיק? בוא נגיד שהגיינים של שני הגישורים מאוד מאוד קרובים ל 0 והאוטו כמו וויברטור ענקי!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

חחחחח אהבתי את התגובה...ממש עשית לי את זה;)

אבל לא בא בחשבון להקדיש את כל כולו לסאב....

עוד הצעות...תודה

מתי תבוא הVTS?

פורסם
אצלי הוא מגביר קיקר קומפ' VR והוא נותן לו שני גישורים.

איך הוא מחזיק? בוא נגיד שהגיינים של שני הגישורים מאוד מאוד קרובים ל 0 והאוטו כמו וויברטור ענקי!

זה שמגבר נותן בשני גישורים איזה 400 וואט (אולי), זה עוד לא אומר שום דבר.

אבל מגבר סבבה במחיר שלו לא הייתי חושב יותר מידי. מגבר לכל מטרה כמו שאומרים. אצל חבר שלי מחוברים שני קיקרים C10 כל אחד שתי אום. עובד טוב אני חושב לא חסר להם.

וכמו שאמרו כבר דיברו על זה הרבה מאוד פעמים בפורום.

פורסם

מגבר מעולה, יצא לי להתעסק עם כמה כאלה, שווה את הכסף, וכמו שרשמו קודמי, יש מספיק שירשורים בנושא.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אחלה מגבר, מחזיק לי קומפוננט מורל פולס 6.5", וסאב בגישור של הליקס 250 RMS (http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=926&CatCode=84).

מחזיק סבבה לגמרייי.

האוטו בשלבי התפרקות מתקדמים. קח בחשבון שאם אתה קונה סאב כזה, לא תצטרך יותר מסז'יסט בחיים.

:)

אחלה תמורה למחיר שלו, אני בזמנו קניתי אותו ב-1400, אך הבנתי שניתן למצוא אותו היום ב-1300. בהצלחה!

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם
זה שמגבר נותן בשני גישורים איזה 400 וואט (אולי), זה עוד לא אומר שום דבר.

.

הקומפ' VR הוא שני סלילים שכול אחד מהם 200 וואט R.M.S - המגבר נותן בגישור (אם אני זוכר נכון) 245 או משהו כזה.

לדעתי זה אומר די והותר....

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
המגבר נותן בגישור (אם אני זוכר נכון) 245 או משהו כזה.
המגבר הנ"ל מוציא בגישור 284 RMS.
  • תוכן חדש...