Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף 2G? או 4G?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן... אני יודע שעבה יותר, בד"כ עדיף יותר...

אבל השאלה היא, האם זה באמת נחוץ במקרה שלי? שלא לדבר על זה שקשה מאוד לדחוס כבל ריתוך (:-D) בתוך התעלות המקוריות של האוטו...

יש לי מגבר אחד של XETEC עם 5 ערוצים: כאשר 4 ערוצים של 100RMS ועוד ערוץ אחד מוגבר דיגיטלי עד 360RMS. (מדובר בדגם גרביטי G5900)

כרגע יש לי:

מילניום מקדימה (שמתוכנן להחליף אותו בפוקאל K2P או מאותה הסדרה רק 3 חלקים),

מאחורה יש פולס 6*9 רגיל,

וסאב B52 בגודל 12" (אין לי מושג כמה וואט הוא, וגם המדבקה תלושה).

אם נתייחס כרגע למצב של ניצול מלא של המגבר: העוצמה הכללית באותו תגיע למקסימום כ750 וואט RMS. ואם ללכת לפי הנוסחא של אודיו-סאונד: זה האמצע שבין לקנות 4G ו2G. (אם להתייחס לאורך של כ5 מטרים). להלן לינקhttp://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

אז השאלה שלי היא... מה לבחור?? ואם כן - איזה עוד אביזרים אני אאלץ לקנות בשביל כל אחד מהכבלים (כמו נעל למצבר/מפצל מתח/אביזר לחיבור כבל קטן יותר בכניסה למגבר - יש שם רק מקום ל8G).

ועוד דבר: כתוב שבשביל 4G צריך 70 אמפר של פיוז, ובשביל 2G צריך 95 אמפר... והשאלה היא האם האוטו בכלל מסוגל לייצר אמפראז' כזה, בשביל שהפיוז ישרף? והאם המידע מדוייק - כי בFAQ של הפורום היו מספרים אחרים.

תודה מראש לכל העוזרים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

יהונתן,

בד"כ במגבר יש פיוז/ים תיראה כמה אמפר סה"כ הפיוז/ים וכך תדע באיזה עובי כבל אתה צריך להישתמש, בהתאם לטבלת האמפרים בלינק שצרפת להודעה שלך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו - זה לא קשור רק לפיוז

זה קשור לכמות הזרם אותה הוא צריך להעביר מהמצבר למגברים ביחס לאורך החוט

תכנס לאתר של emma.co.il ותוריד משם את נספח החוקים של החשמל - קובץ וורד - יש שם תבלה שמסבירה לך עבור כמה אמפר ולאיזה מרחק אתה צריך להשתמש באיזה כבל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...