Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מה שהבנתי האודיו קונטרול מקפיץ את הpreout ל 12.5 וולט - וכמובן יש לו קרוס אכזרי .

אז מה עדיף - כזה או כזה וכזה ??

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

השאלה היא גם אם המגבר שלך מסוגל לקבל כזו עוצמה

רוב המגברים הממוצעים+

מסוגלים לקבל עד 5 PRE

בשביל לנצל כזו עוצמה אתה צריך מגבר מאוד יקר

סך הכל האלפיין נותן איכות צליל שונה מהפיונר לדעתי

פורסם
כל אלפיין עדיף על פיוניר. (הרבה כאן יסכימו איתי).

אפילו אם הפיוניר מוציא 500 וולט.

ליאור

כל אלפיין? באמת?

אלפיין מיצרים גם דיסקים פושטים ללא MP3 וללא כל פיצ'ר בסיסי כמו ה 9841

http://www.crutchfield.com/S-xG9JZOuWs87/cgi-bin/ProdView.asp?search=9841&i=500CDE9841

לפיוניר יש, בין היתר, דגמים איכותיים ביותר כמו:

http://www.pioneer.co.uk/uk/product_detail.jsp?product_id=9470&taxonomy_id=25-121

dex_p90rs1_medium.jpg

בנוסף, נראה שלאיש השיווק של פיוניר יש טעם לא רע. הוא מצלם את המכשיר מנגן את Unforgetteble של נאט קינג קול.

היום שקל מול שקל אתה מקבל בד"כ תמורה טובה יותר לכספך בבחירת מכשירים של פיוניר מול מכשירים במחיר דומה של אלפיין.

ההבדלים היום ב-DAC הם אפסיים ולרוב גם בלתי שמיעים. במכשירים מודרניים יהיה לך קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא הבדלים באיכות הצליל שמופקת מהם. ואת זה אני אומר לאחר שהתנסתי עם לא מעט רדיו דיסקים איכותיים יותר ואיכותיים עוד יותר.

JINGEL מאחר ולא ציינת באיזה מוצר של חברת אודיו קונטרול אתה מתכנן להשתמש אי אפשר לתת לך עצות רציניות ומבוססות או המלצות שראויות להתיחסות. לאודיו-קונטרול יש מגוון מוצרים שנעים מקרוסים עד ליחידות DSP לכן בלי לדעת באיזה מוצר אתה מתכנן להשתמש אי אפשר ממש לייעץ לך.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אלפיין מהסדרה הגבוהה , איכותי יותר מהפיוניר,

אבל,

יש כאלה שלא יוותרו על הפיוניר, ישנם כאלה שאוהבים את ה"אגרסביות" (כך אני בכל אופן מכנה אותו) של הפיוניר.

אם כבר פיוניר אז, לגבי הדגם, נראה לי שהדגם החדש 6850 (כולל יציאות 4V X3 RCA ופנל חשמלי) עדיף על ה7750 .

מה שמוזר הוא שכולם מהללים את האלפיין (ובצדק) אבל רובם המכריע של הרוכשים ,רוכשים ומתקינים דווקא את הפיוניר...

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ההבדלים היום ב-DAC הם אפסיים ולרוב גם בלתי שמיעים. במכשירים מודרניים יהיה לך קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא הבדלים באיכות הצליל שמופקת מהם. ואת זה אני אומר לאחר שהתנסתי עם לא מעט רדיו דיסקים איכותיים יותר ואיכותיים עוד יותר.

JINGEL מאחר ולא ציינת באיזה מוצר של חברת אודיו קונטרול אתה מתכנן להשתמש אי אפשר לתת לך עצות רציניות ומבוססות או המלצות שראויות להתיחסות. לאודיו-קונטרול יש מגוון מוצרים שנעים מקרוסים עד ליחידות DSP לכן בלי לדעת באיזה מוצר אתה מתכנן להשתמש אי אפשר ממש לייעץ לך.

או - סוף כל סוף לא עדר .

האמת - אני מתכנן פשוט לחבר מידים בנפרד וטויטרים בנפרד וסאב בנפרד ולחתוך אותם לפני המגבר .

חשבתי על האלפיין 9855 בגלל ה 3 way cross וכל אופציות החיתוך שלו - אבל הוא עולה 2650 שח .

והאמת שהייתי מעדיף לחסוך ולהוציא כמה שפחות- אבל אם אין ברירה אז אין ברירה .

מה אתה מציע ?? הכל פתוח - פיוניר 8600 או סדרה גבוהה יותר - או נמוכה יותר עם אודיו קונטרול או מה ??

אני פתוח להצעות

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

ממש לא נכון

מאיפה השטות הזאת שפיונר מכשיר פשוט?

פיונר מכשיר מצויין אבל האלפיין נותן תמורה יותר גדולה, כמובן שזה בא בתמורה למחיר.

פורסם

היו לי המון מכשירים בחיים...

ב1993 היה לי סוני שרשם את שם הזמר או מה שבחרת, (היית צריך בפעם הראשונה לרשום לו.... כדי שיזהה להבא)

היום יש לי P8MP , נכון שאלפיין 9833/9835/9853/9855 עדיף, אבל מכאן ועד לרשום שפיוניר זו טעות של מתחילים זה קצת קיצוני לדעתי.

אני אישית מעדיף את הצליל של האלפיין, אבל לרשום שאני לא אוהב את הפיוניר זה לא יהיה נכון, אני אוהב אותו, (במיוחד שבכיוונים אני מביא אותו למקום שאני מרוצה)

בכלל, מכשיר זה כמעט כמו סט קומפוננט שמישהו רוצה לקנות-- כל אחד ישמע ויחליט איזה ומה טוב לו, ולא יילך לפי מה שקובעים כאן , לכאן או לכאן.

כבר נתתי את הדוגמא הזו אבל אתן אותה שוב, יש לי חבר והוא חזק (פיזית) , בוא תגיד לו להחליף את הפיוניר לאלפיין..... חבל על הזמן!! הוא לא מוכן, וזהו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפי דעתי ALPINE זה לא ה- HOLLY GRAIL של האודיו לרכב. רק בגלל שכתוב על משהו אלפיין לא עושה אותו עדיף על מוצר אחר.

הפיונירים מסדרה 8 ו-9 הם מכשירים מעולים והם יכולים לשמש בסיס נהדר להגברה אקטיבית (קרוס 3WAY). כמותם, גם האליינים 9833/5 או 9853/5 יכולים לעשות את העבודה הזאת. היתרון העיקרי, נכון לפעם האחרונה שבדקתי, של האלפיינים הוא בכך שהקרוס שלהם הוא 24DB לעומת ה-18DB לבנדפאס ולטוויטר אצל הפיונירים. מעבר לכך ההבדלים הם פחות או יותר שוליים ונוגעים יותר לטעם אישי.

במידה ואתה בוחר לעבוד עם קרוס חיצוני אני לא חושב שיש לך צורך ממשי במכשיר יקר/מתוחכם כמו פיוניר 7750 וכל מכשיר סביר עם MP3 יכול להיות אות המקור שלך כי את העיבודים יבצע הקרוס החיצוני.

אני לא בטוח שקרוס חיצוני איכותי בשילוב עם מכשיר בסיסי יעלו פחות ממחירם של האלפיין או הפיוניר. ועם שיקול העלות הוא השיקול המנחה אז לי נראה שברוב המצבים פיתרון "all in one" יהיה זול יותר. הכל תלוי באיזו יחידת עיבוד חיצונית אתה בוחר להשתמש כי המחירים נעים בין כמה מאות לכמה אלפים.

אם הטענה הזאת נכונה:

מי שקונה פיוניר עושה טעות של מתחילים

חושב שכל האופציות שוות משהו ואז מנסה למכור

ולרוב לא מצליח

אז ההצעה שלי היא לרכוש את הפיונירים המשומשים במחירי "סוף עונה" שלכאורה הם נמכרים בהם.

לפי דעתי תמתין מספר שבועות עד שדגמי 2006 של אלפיין ופיוניר "יציפו" את השוק ותוכל לרכוש פינירים ואלפיינים במחירים אטרקטיבים יותר.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...