Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשרף לי הסאב !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע כמה עולה לתקן ואם זה אפשרי בכלל לתקן סאב של רוקפורד

או אם יש אפשרות לתקן את זה ישירות אצל היבואן שלהם או משהו כזה

איפה אפשר וכמה זה אמור לעלות??

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

וואלה אח שלי תודה על המיספר

יש לך מושג כמה אמור לעלות תיקון של הסליל?

או שיש משהו אחר שיכול לההרס בסאב??

אחרי שהוצאתי אותו מהתיבה שלו המגנט שלו היה רותחחחח

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני יכול לומר לך מניסיון שלא שווה לתקן את הסאב , הוא לא יעבוד כמו שהוא עבד קודם , וגם הסליל שהם יחליפו שם למרות שהוא מקורי של רוקפורד לא יחזיק מעמד יותר מחצי שנה ותיקון כזה עלה לי בזמנו 350 ש"ח תעשה חישוב שלאחר חצי שנה תעשה שוב תיקון והיגעת למחיר של סאב חדש .

פורסם

כאשר רמקול מתקלקל יש אפשרות של להחליף את הסליל בלבד, או אפשרות נוספת (ויקרה יותר) של החלפת כל הממברנה קומפלט כולל הסליל כמובן. כאשר מחליפים ממברנה קומפלט מה שנישאר מהרמקול זה חלקי המתכת שלו. כל הייתר מוחלף לחדש לגמרי ולמעשה הרמקול הופך להיות כמו חדש. גם כאשר מחליפים סליל בלבד, ומרכיבים סליל מקורי ומבצעים עבודה מקצועית, איכותית וטובה, אין סיבה שהרמקול לא יחזור לעצמו ויעבוד טוב, בדיוק כפי שעבד ליפני התיקון. אין סיבה עקרונית שתיקון כזה יחזיק רק חצי שנה. הכל כמובן אם מרכיבים חלקים אורגינליים ומבצעים עבודה איכותית. רצ"ב קישור לרפי האוזמן שהוא המומחה בארץ לתיקון רמקולים.

http://www.d.co.il/4073950/47350/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הבעייה היא שאף אחד לא מבצע עבודה איכותית כמו שאתה מתאר כי לא ממש איכפת להם שישרף לך עוד פעם בעוד חצי שנה.

לילה טוב.

פורסם

כמו שכתבתי קודם, תיפנה לרפי האוזמן. רפי הוא אומן בתיקון של רמקולים. הוא מבצע עבודה מיקצועית ואיכותית ביותר.

שלו.

פורסם
אני יכול לומר לך מניסיון שלא שווה לתקן את הסאב , הוא לא יעבוד כמו שהוא עבד קודם , וגם הסליל שהם יחליפו שם למרות שהוא מקורי של רוקפורד לא יחזיק מעמד יותר מחצי שנה ותיקון כזה עלה לי בזמנו 350 ש"ח תעשה חישוב שלאחר חצי שנה תעשה שוב תיקון והיגעת למחיר של סאב חדש .

שטות כזאתי לא שמעתי הרבה זמן .!

כרגע הרגת את כל בעלי המעבדות והטכנאים בארץ ובעולם, במחיאת כף.

כל אלמנט באשר הוא, ניתן לתיקון במידה ויש את חלקי החילוף המתאימים.

בד"כ זה בא בקיטים מוכנים מראש RECONING KIT, וכמו ששלו אמר, פרט לקאסט כמעט ולא משאירים שום חלק מהמקור והכל מחודש.(במידה ובכלל צריך)

לאחר החלפה הסאב עובר מרכוז מחדש,בדיקה ויוצא לדרך.

אותו אלמנט שמתוקן יכול להחזיק שנים, הבעיה היא שכל אלמנט דורש מאין "זמן הרצה", ואנשים אוהבים להתקין ,ומיד לאחר מכן להפציץ את האלמנטים בפול עוצמה לפני שבכלל נותנים לחומרים לקבל מעט גמישות,פה טמונה הבעיה.

אבל לתקן רמקול? זה ממש לא בעיה.

ועוד דבר, לפני שאנשים משמיצים סתם, במקרה תיקנתי מס' סאבים במעבדה של אוטופרט ופרט לסאב האחרון אף אחד מהם לא היה בכלל של רוקפורד(למעט הסאב של רוקפורד לא החלפתי סלילים אלא רק תיקונים), הטכנאי של המעבדה (ולדימיר) הוא מאוד מקצועי, ועושה עבודה מאוד ייסודית ומקצועית!,ללא קצוות פתוחים וללא שום קיצורי דרך.!

ודבר אחרון,mazda speed, אין לך בכלל מושג איזה סאב יש לו, וכמה יעלה לו התיקון.

אם זה סאב של 2500, לא שווה לשים 350-650 ש"ח על החלפת קיט סלילים?מה לזרוק לפח?

אני מסכים איתך ב100 אחוז כאשר מדובר על איזה סאב פשוט של 500 ש"ח, באמת לא שווה לתקן,אבל תן לו לעשות את השיקול שלו, ואל תכנס לו לכיס.

under construction..

פורסם

אממממ לא נגזים אצלי לא יושב סאב של 2500

יושבים לי שני סאבים מהסדרה של הפאנצ זד

ואני לא יודע עם שווה לי לתקן אותם או לקנות חדש

כי אין לי מושג כמה יעלה לי החלפה של כל סליל בכל סאב

אם יש למישהו מושג כמה דבר כזה עולה זה יעזור לי מאוד

ואם אני מאיזור הצפון, ואוטופרט זה בפ"ת אם אני לא טועה

יש דרך לשלוח את זה אליהם דרך איזה חנות שעובדת איתם

מאיזור הצפון ?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

תתקן אצל היבואן אוטופרט והם יעבוד כמו חדשים, אתה יכול לסמוך על זה.

תמיר

פורסם

אחי .. עם תתקן בסוף את הסאבים לפי דעתי אתה צריך לבדוק למה הם (שניהם!!) נשרפו.

גיינים של המגבר, כיוונים או בכלל רמס גבוה שנתת להם.

שלא תשרוף עוד פעם.

פורסם

כן זה ברור הם נשרפו בגלל שהבאתי מונו חזק

וכנראה נתתי להם יותר מידי עוצמה

ידוע לכם עם אוטופרט עובדים עם חנויות בצפון, שאני יוכל להעביר להם את הסאבים דרכם?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
ידוע לכם עם אוטופרט עובדים עם חנויות בצפון, שאני יוכל להעביר להם את הסאבים דרכם?
תתקשר בטלפון לאוטופרט ותשאל אותם את השאלה הזאת. פשוט ביותר.

שלו.

• תוכן חדש...