Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני צריך לעשות?לעלות את הגיין?

מגבר JBL cs 50.4

יש לציין שהפאנל העכשוי שלי הוא רדיו טייפ סוני(יציאה אחת) מימי "האנו באנו" ששולט על צינגר סוני שהוא גם ישן

הקומפונט שלי

gto6506ce

והרמקולים האחוריים

CS396E

יש לציין שהרכב גדול ואני מצטער שקניתי את הרמקוליים האחוריים(הבנתי שהכי חשוב במה קדמית)

הכל של חברת JBL

יש לציין שהכל מכוון על האמצע אין אקוליזר או משהו יש רק

באס

טרבל

פיידר

באלנאס

ברגע שאני יחליף רדיו דיסק ישמעו יותר טוב???(על הכוונת שלי פיונייר 7600 של חבר שלי)ואם זה לא יצא

לפועל אני יקנה אלפיין9845

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

צריך לבצע כיוון על ידי מישהו מבין , או בעל מקצוע, מתקין שיודע לכוון .

מאיזה איזור אתה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברמת העיקרון ייתכן שבמצב של מקסימום עוצמה יציאת ה - PRE OUT של ה - HU כבר מעוותת. אבל בכל מיקרה אני אנסה להסביר לך איך לבצע כיוון של הגיין במגבר. דבר ראשון, יש לבצע כיוון בניפרד לרמקולים הקידמיים ואח"כ לבצע כיוון בניפרד לרמקולים האחוריים. מומלץ לבצע קודם את הכיוון לרמקולים הקידמיים ואח"כ לרמקולים האחוריים. מכיוון שיש לך רק יציאת RCA אחת ב - HU אני מניח שחיברת פיצול RCA בכניסת המגבר. לצורך הכיוון נתק את זוג אחד של RCA מהמגבר, של הרמקולים האחוריים ושאר מחובר את ה - RCA של הרמקולים הקידמיים. הפעל את ה - HU במצב של עוצמה בינונית (לא עוצמה גבוהה) ואז סובב בעדינות את כפתור (פוטנציומטר) הגיין במגבר עד שתישמע ברמקולים הקידמיים את העוצמה הנמוכה ביותר. בשלב הזה תרים את העוצמה ב - HU למצב של 90% בערך או עד שתישמע עיוות. אם הגעת למצב שהרמת את העוצמה של ה - HU למצב של 90% בערך ולא שמעת עיוות סובב בעדינות את פוטנציומטר הגיין עד למצב שתישמע את העוצמה המקסימלית ללא עיוות ושם תעצור. אם הגעת למצב שכאשר פוטנציומטר הגיין במגבר היה במצב של מינימום ונישמע עיוות ליפני שהצלחת להגיע למצב של 90% עוצמה ב - HU כאמור תעצור שם (קצת ליפני נקודת העיוות) ותנסה להרים עוצמה ע"י סיבוב פוטנציומטר הגיין במגבר עד למצב שתישמע את העוצמה המקסימלית ללא עיוות. כרגע במצב הזה פוטנציומטר הגיין במגבר מכוון לגבי הרמקולים הקידמיים. יש לחזור ולבצע באותה השיטה את הכיוון גם לגבי הרמקולים האחוריים. לאחר כיוון כזה תגיע למצב שכל 4 הרמקולים הקידמיים והאחוריים עובדים במצב של עוצמה גבוהה ללא עיוות. סביר מאוד להניח שבמצב הזה הרמקולים האחוריים יישמעו חזק יותר מהרמקולים הקידמיים ולכן הבמה הקידמית תעלם לך. אם המצב הזה אינו מפריע לך השאר אותו כך. אם אתה מעוניין להבליט את הבמה הקידמית, עליך להנמיך את עוצמת הרמקולים האחוריים ע"י פוטנציומטר הגיין במגבר.

בהצלחה בכיוונים, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

החלפה של HU לא תשנה לך בצורה מאוד משמעותית את הצליל. העיוות בא מכוון לא נכון של המערכת שלך - תעשה כמו ששלו כתב לך למעלה

תגיע למצב שבו אין לך עיוותים כמעט על העוצמה המלאה של הHU שלך.

במידה ואתה שומע עיוותים כאלו גם בווליום יחסית נמוך יתכן והבאס אצלך מוגבר יותר מידי או שבכלל הספקת לגרום לפגיעה בממברנות של הרמקולים שלך ולכן הם מקרטעים לך - במצב כזה גם בודקים את הממברנות של הרמקול לראות עם אין קרעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הורדתי את הבאס ועכשיו שומעים יותר נקי וטוב ועיוותים בווליום נמוך אין לי אפילו באמצע, הרמקולים חדשים

דבר שהתגלה לי עכשיו שהפאנל יוצר בשנת 95 חחח הפאנל ישן

פורסם

זה שהפנל ישן לא אומר שהצליל לא טוב, אבל המכשירים התקדמו מאז רבות הן מבחינת פיצ'רים (אופציות ושכלול) והן מבחינת איכות הצליל - כדאי לשדרג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...