Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת למיאטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

הרכב הוחלף (יאריס TS) למיאטה 2005. אני שוקל כעת מה לעשות בעניין המערכת. ה-TS עוד לא נמכרה, אולם אני מעריך שתימכר ללא המערכת. משאיר אותי עם: שלושה זוגות של בוסטון אקוסטיקס פולריינג' (ללא מגנטים), מגבר ארבעה ערוצים של XETEC, מגבר מונובלוק של JBL, סאב 8 אינץ' של JL, ומנחת משובח של XETEC.

אני לא מתכוון לשים סאב ברכב, כי אין ממש מקום ואני צריך קצת בגאז'. אז הסאב, המונובלוק והרמקולים בטוח יילכו למכירה. אני אצטרך מנחת, מגבר וקומפוננטים (ובנוסף הרמקולים שיש מאחורי המושבים).

האם למישהו יש המלצות למערכת למיאטה? אני מתכוון לבסס אותה על המערכת הקיימת (BI), ולכן סביר שלא אמכור את המנחת. האם לשמור את המגבר (Xircuit)?

רעיונותיכם יתקבלו בברכה.

פורסם

מה שנכנס בקלות במיאטה -

קומפוננטים "6.5 בדלתות, יש מקום לקרוסאוברים מתחת לדשבורד והטוויטרים יכולים להדבק לשמשה הקדמית עם סיליקון שחור, בקושי רואים את הקומבינציה.

הלאה, מגבר אפשר לחבר בתא המטען או מאחרי המושב.

לאוטו פתוח יש חרא של אקוסטיקה מראש... אצלי בשתי המיאטות בניתי תיבות מיוחדות לפינה של הבגאז' עם סאב "10, באמת שהן לא תופסות יותר מדי מקום.. בלי סאב בריא אי אפשר לקבל באסים נורמליים, בעיקר כי מיכל הדלק יושב בין תא המטען לשאר האוטו.

ניתן גם לבצע התקנה של זוג רמקולים או אפילו זוג סאבים קטנים במדף האחורי ואפילו להסתיר אותם בלי יותר מדי בעיות.

אתה לא רוצה למשוך תשומת לב מיותרת כי הגנבים הבני זונות נורא אוהבים משום מה לחתוך את הגג בדרכם פנימה, למרות שכל בעל קבריו היה מעדיף שיישברו לו את החלון במקום (אם זה כבר קורה...).

מוטי

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אחת המטרות העיקריות היא שהמערכת לא תראה. זה גם היה התנאי ביאריס, אבל במיאטה שבעתיים. האוטו ריק לגמרי, שום דבר לא נשאר בולט - שלא לתת לבני ז...ת סיבה נוספת מעבר לסיבות המחליאות שיש להם גם ככה.

האם טוויטרים לא יתאימו במקום שיש בדלתות? אין סיכוי לקבל באסים סבירים מה-6.5? אם כך, אני אשמור את ה-8" שיש לי ואבנה לו תיבה אחרת. השאלה היא איפה אני מכניס עוד מגבר, או שמא אני משתמש בשני ערוצים לקומפוננט ושניים לסאב?

מה לגבי הרמקולים שמאחורי המושבים?

פורסם

עזוב רמקולים אחוריים - גם ככה לא צריך אותם וגם ככה המיאטה זה "רכב אנוכי" כמו שאומרים...

תמכור את המונובלוק, תשאיר סט קומפוננט אחד וסאב, מגבר 4 ערוצים ומנחת.

הצעה שלי - תשאיר את המגבר והמנחת - תמכור את כל השאר ותקנה סט של מוראל אלייט 9

הוופרים הם 9 אינטש, המידים והטוויטרים הם 3 אינטש וטוויטר בגודל נורמלי - מציע לך לגשת למתקין טוב שיבנה לך את התשיעיות בדלתות עם התקנה שמתאימה לצבע הדלת כדי שיראו את זה כמה שפחות - את המידים והטוויטרים בקיק פאנלים בבניה בפינות למטה - לא צריך סאב כי גם ככה יש לך שתי תשיעיות בדלתות - בנוסף לכך הדלתות של המיאטה הן קצת יותר ארוכות מדלת נורמלית לא? אם תשקיע כמו שצריך באיטום אתה גם אמור לקבל באס נורמאלי שיקיף אותך מקדימה.

ממליץ על סאונד סטורם לבניה שכזאת או קרייזי סטריאו בצומת ירקון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממליץ על חיפוש השרשור שפתחתי לפני כמה זמן שהוא פרוייקט מצולם של הרכבת קשת התהפכות במיאטה... תוכל לראות שם במהלך הפירוק כמה מקום יש לך על המדף בשני הצדדים של מיכל הדלק.

אני מאמין שניתן אפילו להסתיר שם זוג סאבים קטנים "8.

לגבי מגבר - אני השתמשתי במגבר 4 ערוצים, שניים לרמקולים ושניים לסאב הבודד ששכן בבגאז'.

מוטי

פורסם

ראשית- באתר מועדון הרודסטרים הנושא נידון בהרחבה מס' פעמים, שווה לעשות חיפוש.

שנית- יש מקום לסאב במיאטה (בשלי היה), אני ממליץ בחום רב על סאב 10 אינטש של בזוקה בתיבת סילד דבר שעם מגבר מתאים יתן לך אחלה סאונד גם כשהגג פתוח.

פורסם

רמקולים אחוריים: הכוונה לרמקולים הקטנים שממוקמים בדיוק מאחורי המושבים בגובה הראש במיאטה. מדובר ברמקולים קטנים שמכוונים חלש, אבל תורמים לסאונד ברכב, ובמיוחד כאשר הגג פתוח. השאלה היא מה לעשות איתם בהתקנת מערכת. להחליף אותם, לוותר עליהם וכו'. חשוב לשמור עליהם בעוצמה נמוכה יחסית.

• תוכן חדש...