Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים..

הגיע הזמן להחליף את הפיוניר העממי במשהו יותר איכותי,יש כמה אפשריות:

P1

פניקס גולד R

Jbl gto 1202D

כולם בסביבות 500 ש"ח.

או שכדי להשקיע עוד 200 ש"ח וללכת על P2?

הסאב יוגבר עי LANZAR HGT 434 בגישור של 2 ערוצים.

התיבה שתתאים לסאב צריכה ליהיות בערך 50 ליטר,אני לא רוצה שסאב יתפוס את כל הבאגז.

פתוח להצעות נוספות.

תודה.

פורסם

ממליץ לך בטווח המחירים הללו לנסות להביא לייטנינג אודיו בולט סאב מעולה , או קיקר קומפ גם סאב מעולה .

ישבו פצצה על ההגברה שלך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הוא אמר שעם שווה להוסיף עוד 200 שקל על ה 500 = 700 שקל ולקנות P2

אני הייתי מחפש סאב של 2 אום לסליל (שני סלילים של 2 אום. ). ינצל את המגבר הזה יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

קראתי את ההמלצות הרבות לפניקס גולד R, המחיר שלו גם מתאים לי,גם העובדה שהוא צריך תיבה קטנה יחסית.

יש לו הבדל לרעה בהשווה ל P2?

פורסם
הוא אמר שעם שווה להוסיף עוד 200 שקל על ה 500 = 700 שקל ולקנות P2

אני הייתי מחפש סאב של 2 אום לסליל (שני סלילים של 2 אום. ). ינצל את המגבר הזה יותר.

אני הבנתי את זה , לדעתי ה P1 חלש ולא משהו ולכן שווה להוסיף לתקציב 200 ש"ח ולהביא את ה P2 במקומו.

פורסם

מצטער שאני מתפרץ לשיחה אבל גם אני עכשיו עומד לקנות סאב ואני פחות או יותר שוקל את האפשריות שלך. שאלה אחת יש לי האם P2 שהוא 200 RMS יותר חזק מפיניקס ומהJBL

פורסם

Soundman-שני הערוצים הנותרים מגבירים קומפוננט,כך שסאב בעל שני סלילים לא מתאים בשלב זה.

איך המגבר יגביר את הפניקס גולד R?

• תוכן חדש...