Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי צריך עזרה יש לי מערכת באוטו ואני שומע בה את המנוע ברמקולים וזה מטריף אותי יש למישהו פיתרון כי ניסתי המון שיטות וזה ל א עוזר הייתי במתקנים מורשים והם לא פתרו את הבעייה [אפילו פילטרים] מי שיכוכל לעזור לי אודה לו מאד ואים הוא מירושלים ויודע את העבודה [המון נכשלו] אני מוכן לשלם לו בעין יפה יותר אפילו ממה שצריך העיקר שקט תודה מראש

:-Pמכוניות זה כמו אישה שמרו עליה ואל תתנו לכל אחד לפתוח אותה:wink:

פורסם

1. תנסה להריץ את אופציית החיפוש של הפורום, בטוח שתימצא הרבה מאוד תשובות ופיתרונות לבעיה שלך.

2. על מנת שתקבל תשובות ועזרה לבעיית הרעשים שקיימת אצלך, עליך לפרט את מרכיבי המערכת שמותקנת אצלך ברכב ואת סוג הרכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...