Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מהתחלה-

כשהתקנתי את המערכת היה למתקין או סט התקנה של קליפורניה בום או סט התקנה של קאדנס יקר מאוד.

לאחר וויכוח קצר סיכמנו כי את הקבל שמעביר את החשמל+בית הפיוז ניקח מסט ההתקנה של הקליפורניה בום ואת ה RCA ניקח מהסט של קאדנס.

התקנו את המערכת הכל נפלא וטוב!

לאחר שנסעתי ברכב לזמן ממושך הבחנתי בכמה וכמה תקלות

א. ישנו רעש כשלוחצים על הגז אך זה לא נשמע כמו יללת אלטרנטור אלה כמו פקפקים כאלה מין פק פק פק פק שמתגבר עם הלחיצה על הדוושה. יש לציין שזה קורה רק כשהמערכת דלוקה ושזה לא בא מהרמקולים עד כמה שאני הבנתי... זה נשמע כאילו זה בא מתחת להגה

ב. נשרפה מנורה אחורית והפנסים הקידמיים דולקים בעוצמה נמוכה....

כשאני מגביה את המערכת במצב עמידה ישנה נפילת מתח שמתבטאת בהיבהוב של המנורות.

אני לא יודע אם קשור אבל פתאום לוקח לאוטו טיפה יותר זמן להניע (הסטרטר מושך יותר)

הרכב הוא פורד פוקוס 2004. יש לציין כי את הקבלים שמובילים את החשמל העברנו מצד אחד ואת הסיגנל מצד שני... המגבר מותקן על פלטה והמינוס הוא בשילדת הרכב כשאין שם צבע!

תודה מראש

פורסם

מה המערכת מכילה???

HU??

רמקולים סאבים מגברים קבליםם??

מה יש לך...

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

מגבר לאנזר 421 1000 ואט

קומפוננט של מורל הפולס

רמקולים אחוריים פשוטים מחוברים לHU

סאב לאנזר מאקס 12'

וHU של קנווד 431 KDC יציאה אחת

פורסם

בקשר לאורות קדמיים תבדוק אם לא נשרף איזה פיוז ....ומנורה אחורית תחליף...

קשה לי להאמין שעקב התקנת מערכת יש בעיות בהנעה(סטרטר יותר ארוך)

אז תנסה לראות שהקטבים של המצבר מחוזקים טוב..

בקשר לרעשי רקע שיש לך בשמע,תנסה לראות אם שאריות הRCA לא מגולגלים לך מתחת למושב האחורי

ואם כן תנסה להרחיק אותם מרצפת הרכב ששם יש את משאבת הדלק שלפעמים(אבל רק לפעמים) משפיעה

תדווח לנו בהמשך

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

קודם כל תודה רבה לך!

הרעש בה מכיוון ההגה... מה יוצר את זה??

אבל באמת אם אני לא טועה ישנו שארית RCA שזוחל לו מתחת למושב....

איך בדיוק להפריד בינו לבין הרכב?

לא התייחסת גם לכך שבעוצמות גבוהות( במצב של עמידה) בערך 95% ממה שהמערכת מסוגלת לתת

יש היבהוב של האור הפנימי של הרכב...

• תוכן חדש...