Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המפרט הבא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים

א. רמקולים אחוריים ב600 שקל - לא תמיד משתלם.

ב. רמקולים אחוריים ללא קדמיים - לא ישמע משהו.

ג. רוצה לעשות את הקניה הנכונה ? תבין כמה דברים ..

קודם כל לידע כללי לרדיו דיסק יש הגברה בין ל18-22 וואט rms

עכשיו שאתה קונה סט קומפננט לקדימה לדומגא מורל פולס אם אני לא טועה הוא סופג 80 rms

במידה ותחבר אותו לרדיו דיסק הוא ישמע חלש ולא תנצל אותו עד הסוף

אז בשביל זה יש מגבר שאליו אתה מחבר את הרמקולים

מגבר טוב היום אפשר למצוא ב1000 ש"ח + -

ועכשיו לגבי המערכת שלך בתקציב של 600 שקל

אני ממליץ לך להתחיל עם סט קומפננט

Morel Pulse - 500 ש"ח

ואחרי זה שתגדיל קצת את התקציב תוסיף גם מגבר ולאט לאט ואחרי זה תחשוב על סאב

פורסם

תראה לא ציינת שם של חברת הרמקולים ורמקולים עים שם זה אחד המרכיבים העיקריים בבנית מערכת אים אתה רוצה המלצה אז תתעסק עים הקנווד הם רמקולים אמינים ונותנים בראש [רק לפני שאתה קונה אותם יש דגמים שמנוצלים רק עים מגבר טוב ומתאים אז שים לב] לשאר הפריטים אני לא מכיר שוב אחת מהחברות זה נשמע חברות זולות ולא אמינות אז אל תעשה תטעות שלי קנה משהו עים שם שלא תצטרך להחליף כול שבוע רכיב אחר במיוחד מגבר אים הוא לא מבית טוב אז הוא מתחמם .......ואין עשן בלי אש אז יאללה בהצלחה ותתחדש בכל אופן

:-Pמכוניות זה כמו אישה שמרו עליה ואל תתנו לכל אחד לפתוח אותה:wink:

• תוכן חדש...