Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה סט קומפוננט ב 1000 ש"ח - מורל דוטק או ב 1500 ש"ח את ה 165V1 של פוקל - 2 סטים ברמה גבוה ,

2 הסטים די שונים אחד מהשני באופי שלהם , וכדאי שהוא ישמע כל אחד מהם לפני שהוא מחליט.

לגבי מגבר 4 ערוצים - שוב כרגיל JBL \ אינפינטי \ מאק אודיו \ מגנט \ לאנזר \ קאנדס \ אוריאון - אין יום שלא דובר

על אחד מהם כולם עולים 1000 ש"ח - 1500 ש"ח ויעשו את העבודה כמו שצריך.

אני אישית הייתי ממליץ או על ה JBL (מניסיון אישי...) \ האינפינטי \ אוריאון (אפילו שהוא יותר חלש מהשאר..).

סאב - ה 2 סאבים שיעבדו הכי טוב בגישור של 2 ערוצים - P2 של רוקפורד וה VMAX של ווגה המחירים

שלהם 800 ש"ח - 1000 ש"ח , אני אישית יותר אוהב את הסאונד של ה P2 - אבל שוב על טעם וריח יכול להיות

שחבר שלך יעדיף את הסאונד של הVMAX .

ד"א מה ה HU שיש לחבר שלך ?

פורסם

מה שהציעו לך באמת יכול להיות אבל יש לך עוד סטים של קומפונט כמו היפוניקס אטלס, אינפינטי קאפה

ועוד סטים של בזוקה RX סטים מאוד טובים לדעתי הכי איכותי וטוב פה זה ההיפוניקס אטלס

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם

המלצה: לפני שאתה מחליט על קומפוננט באמת כדאי שתשמע אותו... קומפוננט זה ממש עניין של טעם.

הרשימה של הקומפוננטים במחירים האלה היא אין סופית השאלה היא מי מהם אתה אוהב והוא לא חופר לך בשכל- בשביל זה אתה צריך לשמוע ולבחור.

בברכה, שי.

• תוכן חדש...