Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפקו לי את המערכת רדיו דיסק 4600 סאב 305 c ומגבר . הקוממפוננט מורל דוטק נשאר .

עכשיו המגבר היה חיקוי של אלפיין v-12 בשם "konbo" יש לו 1200 w היה מרים את הסאב והרמקולים לשמיים - פגז של מגבר . אם ההיתי יכול לקנות אותו עכשיו ההיתי עושה זאת בהזדמנות ראשונה אבל הבעיה היא שמי שמכר לי את המגבר -סגר.

ההתלבטות אם כן למגבר שתהיה באותה עוצמה .

ראיתי שהרבה מדברים על JBL מהדיוטי אבל הוא רק 500 w והשאלה האם הוא ירים את הסאב והרמקולים בעוצמה שההיתי רגיל אליה והשני הוא הפלטינום אודיו שמוכרים ב-zap ב- 500 ש"ח שהוא גם חיקוי של אלפיין ויש לו 1000 w .

מה לעשות ?יש המלצות אחרות? תודה מראש .

פורסם

זה פשוט נהיה מכה כל הפריצות האלה-אני היום לא נסעתי לנמל בת"א כי פחדתי שיפרצו לי את האוטו.

כל פעם שאני מוציא את האוטו אני חושב פעמיים אם יש לי מקום בטוח להחנות בו, וגם כשאני הולך למועדון אני כל שעה יוצא לבדוק את האוטו- זה כבר נהיה כזה מפחיד, איך אפשר לחיות עם מערכת יקרה במדינה המ@##$ הזאת

פורסם

כן גם אני התנסיתי בחוויה כזאת.. גנבו לי את הסאב והמגבר ממש ליד הבית שלי מול החלון של החדר שלי...

לא נעים.. מאז אני עושה ביטוח למ"ע.

איזה סאב אתה הולך להביא?

רק כך נוכל לדעת איזה מגבר יתאים לך...

אבל בכל מקרה הJBL עולה בכמה וכמה דרגות על הפלטיניום אודיו.... 104 רמס לכל יציאה!

בברכה.

פורסם

לgti - סאב כמו הקודם 306 פיוניר אבל השאלה היא האם לא עדיף יותר וואט שיתן יותר עוצמה או שכמות הוואטים לא משנה וה- rms הוא שקובע את העוצמה, קטונתי מלהבין

פורסם

בהחלט כן!! רק הRMS קובע את העוצמה!

לדוגמה יש דגם של פלטיניום של 2 יציאות ורשום 400 וואט כפול 2 אבל ברמסים הוא מוציא לא יותר מ75 וזה די בספק...

כך שעל תסתקל על הPEAK וואטים אלא רק על הRMS .

• תוכן חדש...