Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בחדרה ואני צריך צתקין שיתקין לי מגבר יש לכם מושג איזה מתקין טוב זול ואמין יש לי בחדרה או באיזור?

תודה

פורסם

תנסה ליפנות לתמיר.א, חנר בפורום הזה. הוא מבינימינה, שווה את המאמץ להגיע אליו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תמיר א זה הכינוי שלו ,יש לו ידיים טובות [מניסיון] אם מדובר בהתקנה בסיסית של אודיו [מגבר חיווט,רמקולים פאנל וסאב] אין בעיה פנה עליו בה"פ.

אני מחדרה ואם היה לי זמן[אני כל השבוע בבסיס מה לעשות אין לי יומיות] אז הייתי בכייף מתקין לך את המערכת[גם אני בזמני הפנוי התקנתי מערכות ]

בכל אופן בחדרה יש לך את רייב אין שלומי ידיים טובות אבל הוא שוחט , סאונד סנטר גם בסדר אבל מחיר על הפנים ועל משינה אני מנוע מלדבר הרכבה גרועה ומחיר גבוה.

קיצר בחדרה אין לך מה לחפש.אם מדובר על התקנה פשוטה ורכיבים בסיסיים אז לדעתי תמיר ישמח לעזור לך [בניגוד אליי יש לו זמן פנוי].

אגב על איזה מגבר מדובר ? על איזה רכב מדובר?

מאיפה אתה בחדרה?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מגבר LANZAR HTG214 שיגביר לי את הקומפוננטים אודיובאן 90 RMS שיישבו שסובארו אימפרזה 94'

ואני מאולגה אחי

פורסם

אגב, למישהו יש המלצה על מתקין באזור הקריות? אני צריך להעביר מערכות בין 2 מכוניות... לא עבודה מסובכת.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

בקרית חיים יש לך את אילן כלבו לרכב אבל קח בחשבון שהוא די שוחט במחיר.

בחיפה יש את AUTO'S שהם מקצועיים לרוב העבודות במחירים סבירים מאוד.

יש גם את רדיו ליין בצ'ק פוסט.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

לאילן כלבו לרכב אל תלך...מנסיון...לך לפול דיז'יין בצומת קריית אתא מחיר סביר והתקנה מצויינת...מומלצים בחום...אם אתה מכיר את התחרות של אמה הם זכו בה בSQ...

• תוכן חדש...