Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי ברכב יש אחד כזה, הוא ניראה טוב ללא ספק אבל הוא לא ממש חזק,

ואני יסביר למה, בעיקרון הסאב הזה אמור להגיע עם מגבר פנימי עם כרוס אובר והכול,

אבל היבואן מוכר את הסאב עם מגבר חילופי, זאת אומרת הם מוציאים את המגבר המקורי ושמים לו מגבר אחר, והמגבר שמרכיבים לו זה מגבר פיירמיד 300W שהוא בנוי מ2 רכיבי הגברה IC, שמפיקים כול אחד 19W ב4 אום, כשקיבלתי את הסאב ראיתי באיזה חובבנות הסאב חובר למגבר,

כודם כול הסאב הוא 2 סלילים של 4 אום, כול סליל כ100Wrms, שני הסלילים חוברו במקביל, וחוברו על יציאה אחת במגבר, זאת אומרת מתוך 4 יציאות חיברו רק אחת, ואיך שמעו ? ממש חלש

שיניתי את החיבור, עשיתי שינויי במעגל במגבר, כך שאני אוכל לחבר 2 יציאות במקביל ואז לסליל, זאת אומרת כול רכיב הגברה יפעיל סליל, עכשיו הסאב פועל קצת יותר חזק, אבל עדיין כול סליל מקבל לא יותר מ25W שזה רבע מההספק של כול סליל, והבעיה השניה למגבר אין קרוס אובר.

שנסעתי אל היבואן כדי להביא את סאבים המרובעים דיברתי עם האיש התכנאי ושאלתי אותו למה בכלל הוא מוציא את המגבר המקורי, לדבריו המגבר חזק לסאב, וכי הם לא רוצים לקחת סיכון שתהיינה איזה שהן החזרות, בגלל מוצר מקולקל, כי המגבר שהם מרכיבים בחיים לא יכול להרוס את הסאב.

והסברתי לו את אופן החיבור למגבר בצורה טובה יותר כי מה שהם חיברו ממש על הפנים ויכול לגבול בכך שיחידת ההגברה תשרף משום שהם חיברו 2 אום על ערוץ אחד. והמגבר לא יציב ב2 אום.

בכול מקרה, אחרי שחיברתי מגבר נורמאלי לסאב (150W) שמעו הרבה יותר טוב, ובעיקרון אם הסאב האקטיבי הזה היה בא עם המגבר המקורי הוא היה עובד מעולה.

תמיר

• תוכן חדש...