Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני רוצה לקנות נגן אם פי 3 אבל השימוש העיקרי שלו יהיה לאוטו שלי ...

אני יודעת שבמערכת של הפיוניר שלי יש יציאה של AUX ואני יכול לקנות מעביר מהיציאה של צ'אנג'ר ל rca

אבל בכל הנגנים שאני מכיר אין יציאה של RCA

אני יודע שאפשר לחבר אותו לכניסה של האוזניות של הנגן אבל השאלה אם זה יהיה איכותי????

או שאולי יש אישהו נגן שיש לא יציאה של RCA

תודה לעוזרים

פורסם

תקציב?

אתה מדבר על מבוסס פלאז ב 300 ש"ח או מבוסס הארד דיסק איכותי במעל 1000 ש"ח?

יש נגנים עם יציאת line out כמו לדוגמא האייריבר H320, לא חסר רק צריך לחפש

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני יודע שלאיפוד אין יציאה של line -outאז פשוט מחברים ליציאה של האוזניות???? האם זה איכותי???

אני לא מבין כל כך גדול בזה אבל זה לא נראה לי חיבור איכותי במיוחד...אין נגנים אם אופציות אחרות?

פורסם

את האמת אין תקציב כל כך ...אבל כמובן שלא יהיה יותר מידי

בין 1000-2000 ש"ח אני יכול לספוג...

יש איזה משהו מומלץ עם יציאה של LINE-OUT

ואם אתם אומרים שהיציאה של של האוזניות זה אותו איכות אז נראה לי אני ילך על האיפוד...

פורסם

אני חושב שהכוונה ייתה לחיבור ייעודי לאייפוד, עניין אחר לגמרי.

לגבי עדיפות של אוזניות או ליין אווט, אצלי ברכב הרגשתי בהבדל בזמן שחיברתי את ה H120 שלי.

אופל קורסה 2003

פורסם

את התרריד הזה כבר קראתי....אני יודע על המתאם הזה ...אני מתכוון לקנות אותו

אבל השאלה היא ליציאה של הנגן ...אני רוצה שתהייה איכות טובה לכן אני שואל איזה יציאה אני צריך לדאוג שיהיה בנגן או שמספיק לחבר את זה לאוזניה..

פורסם

המתאם KCA-420i נועד למכשירי אלפיין תומכי AI-NET.

הוא מתחבר ליציאה בבסיס של ה iPOD ולא ליציאת הליין אאוט.

עד כמה שידוע לי פה הייתרון של מתאם זה, אבל אין חכם כבעל נסיון.

היחיד בפורום לפי דעתי שמותקן אצלו המתאם הוא GRIBER6, הוא נראה לי יענה על שאלת האיכות.

לפי דעתי - הרבה יותר טובה מאיכות של LINE OUT

פורסם

הבעיה שאני מתכוון למתאם הזה: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=558120a579c00f7da4837365f27275c2&productid=189

ואני חוזר על השאלה העיקרית שלי ...האם אני יכול להסתפק לחבר את היציאה של הכבל הנ"ל בחיבור של האוזניות או שאני צריך להתעקש ולחפש נגן (אם יש כזה) אם LINE-OUT

פורסם

יש כזה נגן, ורוב הסיכויים שהוא טוב יותר מהנגן המתחרה שלא כולל יציאה כזאת. פשוט בגלל שרק לנגנים שאיכות בראש מעיינם יש יציאה כזאת.

אופל קורסה 2003

פורסם

לאיזה עוד נגנים יש יציאה עם LINEOUT מלבד ל IRIVER???

ואם אני אני מחבר את הכבל הזה ליציאה רגילה של אוזניות האם הפיוניר שלי יזהה אותו בכלל בתור מכשיר חיצוני????

פורסם

לRio Karma שכבר לא מיוצר (אבל עדיין נמכר) יש עריסה אם יציאת LO מצויינת.

אצלי היא יושבת ברכב ומתחברת למערכת.

• תוכן חדש...