Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer o alpine

POHUIST
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי שיחה עם משהו שהוא מבין בתחום על העניין הזה בדיוק היום, לפי מה ששמעתי, אלפיין הם מספר 1, מבחינת איכות האלפיין לוקח ובגדול, כמה רמות מעל.

פורסם

תאמת הם אותו מחיר!!

אפילו את האלפיין הזה איפשר למצוא יותר זול מ פיוניר 7-8

אבל אני אישית לא אוהב את המראה שלו אבל:

אם הוא באמת יותר טוב באיכות צריך לחשוב אל זה

פורסם

אתה קונה בגלל מראה או בגלל סאונד ?

זה לא טלויזיה ולא DVD , ר"ד מיועד לשמיעה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ברור בגלל הסאונד אבל עדיין אתה רוצה שזה יהיה יפה

אבל מה באמת עדיף??

יש הבדל כזה גדול??

באלפיין יש עוד פונקציות שאין בה פיוניר?

פורסם

הסדרות 8 ו 7 של פיוניר עדיפות על ה 9847 , אלה מכשירים ברמה יותר גבוה עם הרבה יותר אפשרויות.

אז נכון שהרדיו דיסקים מהסדרות הכי גבוהות של אלפיין עדיפות , אבל ה 9847 זה סיפור אחר.

פורסם

לפי דעתי האלפיין נראה טוב יותר מהפיוניר, לא מצועצע,לא יותר מידיי אורות , פשוט ולעניין, משקיעים יותר בסאונד מאשר בויזואליות של המכשיר.

לא תצוגות ולא שטויות - סאונד ולעניין.

פורסם

מכיוון שהפיונירים מכשירים יותר זולים מהאלפיין - המכשיר הכי מתקדם של אלפיין עולה היום 2500 ש"ח - 3000 ש"ח

הוא באמת יותר מתקדם מהם , אבל עולה פי 2 - 3 ...

בסדר גודל של המחירים האלו - לפיוניר סידרה 7 או אולי אפילו 8 אין מתחרים .

פורסם
הייתה לי שיחה עם משהו שהוא מבין בתחום על העניין הזה בדיוק היום, לפי מה ששמעתי, אלפיין הם מספר 1, מבחינת איכות האלפיין לוקח ובגדול, כמה רמות מעל.

בגדול אלפיין עדיף על פיוניר א..ב..ל.....

צריך לבדוק בין אילו דגמים משווים.. במקרה הזה אני הייתי הולך על הפיוניר.

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם

לדעתי סדרה 8 של פיוניר עדיפה בהרבה!!

לגביי סדרה 7 אני לא יודע כל כך

המכשיר הוא אכן בסיסי ולא כל כך ברמה

אישית הייתי מעדיף את הפיוניר עליו..

פורסם

לי כל החיים היה פיוניר, מכשירים עם 0 תקלות, מעולים,מנגנים הכל ולא קופצים.

עכשיו מתאים לי להחליף לאלפיין כי האלפיין מאוד איכותיים ומשדרים יוקרה, זה בכלל מכשירים אחרים, הפיונירים החדשים פשוט מצועצעים מידיי ולא יפים לטעמי .

ואגב משהו כתב פה שהאלפיין הכי יקרים עולים 2000-3000, זה ממש לא נכון , יש גם ב 4000 וגם ב 6000 וראיתי גם ב 8000 מכשיר שלהם...ועדיין הוא לא מצועצע ולא עם 200 צבעים ותצוגות, סולידי.

פורסם

יש לי את ה 9847 ולא הייתי מחליף אותו תמורת שום פיוניר - נקודה.

נכון, לפיוניר באותו המחיר יש מגוון אפשרויות שאין באלפיין, אבל זה לא משהו שאי אפשר לחיות איתו...

חיתוכים? יש לי קרוסים במגברים ובקומפוננט - אני לא צריך את אלו של הרדיו דיסק.

יציאה לסאב? יש אבל לא משתמש בו גם כך - זה רק גימיק מבחינתי.

3 יציאות? יש...

תצוגה "יפה" יותר? על טעם וריח... אני אוהב את המראה הקלאסי של האלפיין.

נותר לך רק להחליט ולקנות.

גל

• תוכן חדש...