Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שלי היא רוקפורד 9220 חשבתי לקנות את הסרווין hed 12 שנותן 300 rms אך כשראיתי אותו בחנות ראיתי אותו, בתיבה ממש קטנה יחסית וזה ממש מפחיד אותי שהתיבה לא אורגינלית ושהסאב לא יעבוד טוב.... המוכר טען שככה אוטו פרט הביאו לו את הסאב... יש למישהו מושג מה גודל התיבה של הסאב הזה?? והאם הוא שווה את ההשקעה?? 700+מע"מ?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

עד היום כל ה HED שאני ראיתי היו באמת בתיבות קטנות למדי, לגבי ה מחיר 700 ש"ח אחלה של מחיר לסאב הנ"ל.

אבל המגבר שלך מפיק 200 RMS , לא הייתי ממליץ לך לחבר את ה HED אליו, אולי שווה לך להסתכל לכיוון של ה P2

שיוצא במחיר דומה , או לכיוון הפיניקס גולד אוקטן R, שוב במחיר די דומה.

• תוכן חדש...