Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאני קוסם, ואצלי טוויטרים לא נשרפים, כנראה מפחדים ממני..

לא ממך נשמה ,אתה בסדר אתה .

זה הקופסת טונה הירוק שאתה סוחב איתך למפגשים ,תמיד תהיתי היכן לעזעזל 2 הסוסים שלה...:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המחיר שהוצע לי לקומפוננט של אינפיניטי היה 1000 ש"ח.

גם לי מחיר של 750 ש"ח לדוטק נראה נמוך בצורה קצת מחשידה, במיוחד לאחר שדיברתי עם הבנאדם (והיה נראה שהוא מחרטט כל מיני המצאות על טוויטרים לא טובים, "רמקול מקרטון" ועוד כל מיני שטויות)...

אני רוצה להדגיש - הוא לא המתקין - כלומר הוא לא ישפיע על ההתקנה, אני בסה"כ קונה ממנו את הציוד, אבל מודאג קצת מכל הסיפור הזה עם הדוטק. גם אני חשבתי על החלפת טוויטרים עם כאלה של סט אחר, וזה מדאיג אותי כי להבדיל ביניהם אני ממש לא יודע...

בכל מקרה - את המגבר של אינפיניטי אני לא מתכוון לקנות ממנו, אותו משום מה הוא מוכר ב-1500 ולא במחיר זול בצורה מפתיעה, אז כנראה שאקנה אותו בדיוטי פרי, בתקווה שיהיה שם.

אם לא ממנו, איפה הייתם ממליצים לקנות את הדוטק במחיר הטוב ביותר? אם באמת נראה לכם שלא כדאי לקנות ממנו (כאן הייתי רוצה שיגיבו אנשים שיש להם ניסיון עם אותו יבואן).

תודה שוב על העזרה והתגובות,

רז.

פורסם

כלומר אתה אומר שכדאי לי לבדוק אם באמת יש בעיה כמו... החלפה של הטוויטרים עם כאלה של סט פחות טוב? ואם כן, קל להבדיל לדוגמא בין אלה של הדוטק לבין אלה של הפולס?

תודה :)

פורסם
כן חבל לך לפספס את המחיר הזה , ויותר חבל לקבל כמו שניר אמר "קומבינה", אחרי שתיראה את 2 הטויטרים תוכל להבדיל בניהם.

אני לא אמרתי שום דבר,לא להכניס לי מילים לפה.

אני אמרתי שזה מריח כמו איזו קומבינה , כמו שפעם היה עם הסיפור של פומפה שמכרו טוויטרים של פולס עם סטים של דוטק.

ואמרתי שזו קומבינה כזאת או אחרת.

אינני מכיר את אותו יבואן, אני לא אומר שהוא עושה את זה , ואני גם לא מאשים אותו בכלום, שזה יהיה ברור.

אבל אבל אבל, אני שוב אומר שמשהו נשמע פה חשוד.

לא ייתכן שסט כמו דוטק שנמכר בחנויות באיזור ה1000-1100 ש"ח, יימכר ב750 ש"ח סתם כך ללא סיבה מוחשית.

אם היה מדובר על מחיר של 900 ש"ח, הייתי אומר אוקיי אז הוא לא מעוניין להרוויח יותר מידי אבל מנסה להתחרות בשוק הקשה הזה, אבל 750 ש"ח?- תמוה מאוד ואני הייתי נוהג במשנה זהירות ובוא נגיד את זה ככה,הייתי מוכן לשלם עוד 250-350 ש"ח, על מנת להיות רגוע לפחות לשנת אחריות המוצעת, ולדעת שיש לי על מי לסמוך.

under construction..

פורסם
איזו סדרה של אינפיניטי ?
דובר על זה קודם - הדגם הוא

6510CS

ותודה רומן, זה יעזור לי מאוד.

תודה לכולכם על העזרה, נקווה שתצא מזה בסוף מערכת חביבה :)

פורסם
תבדוק נתונים של הדגם , ותראה שזה בדיוק

http://cheaper.co.il/product.asp?productid=878&CatCode=83

את הרמקולים האלה אתה משיג ב800-900 ש"ח בכל חנות,

אני לא מבין למה לשלם 1,000 ש"ח .

גם אני לא, מצד אחד יש לו מחירים זולים מאוד לחלק מהמוצרים, אבל מצד שני - יקרים מאוד לחלק אחר...

אגב, הדגם שנתת לינק אליו זול יותר מהדגם שהוצע לי, וגם בעל הספק גבוה יותר (לפחות לפי צ'יפר) - 100 wRMS לעומת ה-6510CS שהוא רק 90 wRMS.

פורסם
מצד אחד יש לו מחירים זולים מאוד לחלק מהמוצרים, אבל מצד שני - יקרים מאוד לחלק

תן לי לנחש, על המוצרים הזולים מאוד הוא לא ממליץ .

על החלק השני כן.

ZZR

פורסם
תן לי לנחש, על המוצרים הזולים מאוד הוא לא ממליץ .

על החלק השני כן.

לפי המקרה שקרה לי ("הדוטק סט פשוט על הפנים, גרוע" וכו' וכו', לעומת "האינפיניטי אחד הסטים הטובים בעולם!"), אני נוטה להסכים איתך. לפחות שמעתי עוד לפני זה כמה דברים על אותו בנאדם והגעתי מוכן...
פורסם

אחים שלי בואו אני יפתור לכם את הבעיה, מכוון שגם אני רוצה לקנות קומפוננט דוטק(מחר סוף סוף מגיע האוטו) אז לקחתי את המספר מהבחור שהלך אל היבואן(RAZ172) והתקשרתי אליו אני כדי לקנות את המורל, להפתעתי הוא טען שהוא לא מתעסק עם מורל....

הבנת אחי למה יש לו לחלק מהמוצרים מחירים נמוכים....

חחחחחחחחח

פורסם

מי זה היבואן הזה באימונים איך אני מגיע אליו ???

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

• תוכן חדש...