Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זו הכותרת הזו? את האמת נמעס כבר לראות כל יום כאלו כותרות!

מה הבעיה הייתה לרשום התיעצות בקניית סאב?

*עריכה*

גל אתה צודק פשוט תבין גם את הוותיקים בפורם שכל יום אותו הסיפור,להבא אני אשתדל לתת גם את דעתי ולא רק להעיר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חוץ מלהעיר לו על הכותרת, עדיין יכולת לעזור... אתה עדיין לא חומר ניהולי אז תרגע...

לפותח ההודעה:

עם כל הכבוד לרוקפורד פוסגייט, ויש כבוד - הסאב הזה הוא צעצוע.

אולם עם זאת, יישמע יותר איכותי מהלנזר.

יחד עם זאת :) הוא לא עוצמתי ונופל בתחום זה, שלא כמו הלנזר שיכול לספוג abuse.

במחיר הזה (יותר זול)

http://www.waistex.co.il/product.php?item=40&cat=94

אני חושב שהייתי לוקח את הלנזר.

בהצלחה

גל

פורסם

2 הסאבים הנל בעלי גוון באס ואופי שונה אי אפשר להשוואת בניהם חוץ מהמחיר הם לא בקטגוריה זהה.

*למה אתה פותח דיון נוסף על אותו נושא? שכבר יש לך דיון בעמוד הראשי ויכולת פשוט להמשיך לשאול את קושיותיך שם ולקבל מענה..

מחפש סאב זול

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...