Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לנתק את הסאב ולישמוע רגיל בלי הסאב בלי לעשות שינויים במגבר או משהו...כאילו רק לנתק את ה + ו - של הסאב, לבודד אותם כמובן שלא יגעו אחד בשני ולהמשיך לשמוע רגיל? או שיכול לקרות משהו למגבר שהוא ינסה לפרוק מתח על כלום?

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

הכי פשוט-נתק את חוטי הRCA בכניסה של המגבר , כך המגבר לא יקבל במבוא סיגנל כניסה ולא יהיה לו מה להגביר במוצא.

לדוגמא : אתה עובד עם מגבר 4 ערוצים שמתוכו הקדשת גישור לסאב ו2 ערוצים לזוג אלמנטים וברצונך להמשיך להגביר את זוג האלמנטים ללא הסאב[ובהנחה ובפאנל שלך אין שליטה על יציאה לסאב] פשוט שלוף את זוג VRCA של זוג הערוצים המשמשים לגישור עבור הסאב .

למרות שאני לא מבין מה הקטע לשמוע בלי הסאב...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
הכי פשוט-נתק את חוטי הRCA בכניסה של המגבר , כך המגבר לא יקבל במבוא סיגנל כניסה ולא יהיה לו מה להגביר במוצא.

לדוגמא : אתה עובד עם מגבר 4 ערוצים שמתוכו הקדשת גישור לסאב ו2 ערוצים לזוג אלמנטים וברצונך להמשיך להגביר את זוג האלמנטים ללא הסאב[ובהנחה ובפאנל שלך אין שליטה על יציאה לסאב] פשוט שלוף את זוג VRCA של זוג הערוצים המשמשים לגישור עבור הסאב .

לא הבנתי בידיוק אני צריך לנתק את היציאה של הסאב ישירות מהמגבר?

ורציתי לנתק את הסאב כדי לשמוע רק את הדוטק מקדימה בלי הבאס

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

אתה עובד עם מגבר 4 ערוצים? בהנחה וכן אני משער לעצמי שבגישור אתה מזין את הסאב וב2 ערוצים הנותרים אתה מזין את הקומפוננט.

פשוט מאד נגיד אם אצלייך ערוצים מס: 1,2 מזינים את הסאב [בגישור] פשוט נתק את זוג בננות הRCA המגיעים מהפאנל ומתחברים לLINE IN של ערוצים מס 1,2.

פשוט מאד .

כמובן שאתה יכול לנתק את הסאב מהיציאת הגברה במגבר והכל יהי בסדר אבל אני מעדיף אם כבר לעשות זאת דרך כניסות הLINE IN שכאשר תרצה להחזיר בפשטות ובמהירות את המצב לקדמותו כל שיהי עלייך לעשות הוא לדחוף בחזרה את בננות הRCA שניתקת טרם לכן וזאת במקום להתחיל לחפש מברג ולהבריג את חיווט הסאב ליציאת הגברה במגבר.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה מבודד את שני החוטים של הסאב - אין שום בעייה להמשיך לשמוע כרגיל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם אתה מבודד את שני החוטים של הסאב - אין שום בעייה להמשיך לשמוע כרגיל.

איתמר.

אהה סבבה כי יש לי קצת בעיה להגיע כל פעם למגבר (4 יציאות דרך אגב)

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

במידה וניתקת אותם, אז מומלץ לבודד אותם( שלא יגעו זה בזה או במינוס של הרכב) כדי למנוע רעשים מיותרים ומציקים.

פורסם

תאורתית נכון ,מניסיון שלי לא היה בעיה עם זה למרות שלא יצא לי לנתק דווקא את הסאב. את הסאב[הרי למה יש סאב]

אבל זה נכון שבכלל גם אפילו בנקודת החיבור RCA זכר לנקבה ביציאות הפאנל עושים אותו הדבר ומבודדים עם איזולירבנד..

פורסם

לי יש שלט ששולט על המגבר שמחובר לסאב

אני ממליץ להתקין כזה

ממש נוח

כשלא בא לך על הסאב אתה פשוט מנמיך

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

איזה מכשיר יש לך??

יש מכשירים שפשוט אתה מכבה בהם את הסאב מהמכשיר עצמו לדוגמא אלפיין 9833

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם
לי יש שלט ששולט על המגבר שמחובר לסאב

אני ממליץ להתקין כזה

ממש נוח

כשלא בא לך על הסאב אתה פשוט מנמיך

זה השלט של הבאס בוסט עם החיבור טלפון ...

לא מאמין שיש לו..

פורסם

לי יש דולפינים 7750 ויש שליטה על הסאב בלחיצת כפתור אחד אני יכול לכבות את הסאב.

הייתי רוצה כוכב ברקע שיזכיר לי להיות זהיר שיהיה שם כדי לומר לי : " עדיף להפסיד רגע בחיים ולא את החיים ברגע",

כדי שאגיע בשלום לכל מקום.

• תוכן חדש...