Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי בלינק לאיזה דגמים אכן אפשר להוריד תצוגות.

יש לי 760 פרימייר אפשר להוריד לו דרך התוכנה ?

לפי מה שאני רואה יש גם לתצוגה כחולה כמו בדגם שלי , האם זה אפשרי ?

פורסם

בקיצור מכול ההודעות שרשמת לא הבנתי עם אני יכול או לא

ואיך עושים את זה פשוט?

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

בסדרה 8 אפשר ל8600.

לozaboza תנסה לצרוב את הסרטונים עם התצוגה הכחולה והתוכנה ותבדוק,מקסימום זה לא יצליח זה לא ימחוק או משהו כזה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
אתה טועה בגדול. יש לי כבר כמה שנים HU פיוניר 7550MP (מסך לבן) והורדתי בשבילו תוכנה , סרטים וכל מיני אנימציות באתר הבא: (חבל שלא מעדכנים)

http://www.pioneer.co.jp/car/pclink2/index-e.html

אם אני לא טועה, במכשיר שלך התצוגה כחולה. תנסה את הלינק הבא:

http://www.pioneer.co.jp/car/pclink/dl.html

אם יש לך את החוברת אתה יכול לבדוק אם הוא תומך בPCLINK.

וואלה אתה צודק אחי אני שמח שטעיתי אבל פשוט חבר שלי היה ליידי והתקשרנו לעוזי רדיו היבואן הרשמי של פיוניר ישראל בקיצור אמרו שם שאי אפשר ונתנו לי אפילו קישור שמראה שזה לא תומך אז וויתרתי וחשבתי שאי אפשר.. בקיצור אני רואה כאן שאפשר לחבר שלי יש מכשיר 7750MP אתה יכול לכתוב בקצרה מה בדיוק עושים שאני מכניס את הדיסק למערכת? מה אמורים לעשות בדיוק?

וצורבים עם התוכנה OEL?

פורסם
וואלה אתה צודק אחי אני שמח שטעיתי אבל פשוט חבר שלי היה ליידי והתקשרנו לעוזי רדיו היבואן הרשמי של פיוניר ישראל בקיצור אמרו שם שאי אפשר ונתנו לי אפילו קישור שמראה שזה לא תומך אז וויתרתי וחשבתי שאי אפשר.. בקיצור אני רואה כאן שאפשר לחבר שלי יש מכשיר 7750MP אתה יכול לכתוב בקצרה מה בדיוק עושים שאני מכניס את הדיסק למערכת? מה אמורים לעשות בדיוק?

וצורבים עם התוכנה OEL?

כתבתי כבר מקודם:

יש תוכנה OEL Screensaver Studio שבה ניתן ליצור קובץ מיוחד המכיל סרטונים שהורדתי מהאתר או סרטונים / תמונות פרטיות שהמרתי בתוכנה.

איך משתמשים בתוכנה זה לא קל להסביר פה.. צריך לנסות. הקובץ שנוצר בתוכנה אמור להיות בסיומת LKD.

את הקובץ הזה צורבים בתוכנת צריבה רגילה בתור דיסק DATA.

מכניסים את הדיסק הצרוב למכשיר, מכבים את הHU , לוחצים על כפתור ENTERTAINMENT וכפתור מס 6 של הרדיו עד שהHU עובד למצב DOWNLOAD MODE. מה שחשוב, שבמהלך ההורדה אסור לגעת במכשיר עד שהיא תסתיים!

בכל מקרה,

המכשיר שלי כפי שכתבתי הוא דגם 7550 ולא 7750.

אלו המכשירים שתומכים מסדרה 7 ע"פ האתר:

DEH-P7550MP

DEH-P7500MP

DEH-P750MP

אם בא לך תנסה בכל זאת.. לא נראה לי שיקרה כלום אם הוא לא תומך.

יותר מזה אני לא יכול לעזור

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
כתבתי כבר מקודם:

יש תוכנה OEL Screensaver Studio שבה ניתן ליצור קובץ מיוחד המכיל סרטונים שהורדתי מהאתר או סרטונים / תמונות פרטיות שהמרתי בתוכנה.

איך משתמשים בתוכנה זה לא קל להסביר פה.. צריך לנסות. הקובץ שנוצר בתוכנה אמור להיות בסיומת LKD.

את הקובץ הזה צורבים בתוכנת צריבה רגילה בתור דיסק DATA.

מכניסים את הדיסק הצרוב למכשיר, מכבים את הHU , לוחצים על כפתור ENTERTAINMENT וכפתור מס 6 של הרדיו עד שהHU עובד למצב DOWNLOAD MODE. מה שחשוב, שבמהלך ההורדה אסור לגעת במכשיר עד שהיא תסתיים!

בכל מקרה,

המכשיר שלי כפי שכתבתי הוא דגם 7550 ולא 7750.

אלו המכשירים שתומכים מסדרה 7 ע"פ האתר:

DEH-P7550MP

DEH-P7500MP

DEH-P750MP

אם בא לך תנסה בכל זאת.. לא נראה לי שיקרה כלום אם הוא לא תומך.

יותר מזה אני לא יכול לעזור

איציק.

תראה גבר ה750 זה דגם הפרימייר של ה7750 זה אותו דבר אחד לאחד רק שה750 היא פרימייר.. בקיצור אז זה יעבוד אם זה עובד אצל הפרימייר..

בקיצור הורדתי את התוכנה והורדתי תצוגות אבל שאני בא לפתוח את התצוגה לתוכנה זה אומר שהקובץ נעול משהו כזה.. או שפשוט את הקבצים שהורדתי מהאתר של פיוניר לצרוב ללא קשר לתוכנה ולהכניס למערכת? וסליחה על הבורות אבל תסביר לי מה זה HU?

פורסם

HU=HEAD UNIT=מכשיר הרדיו דיסק שלך.

אם אתה חדש בפורום אני ממליץ לבצע חיפוש לגבי שאלות כאלה.

לגבי השימוש בתוכנה אמרתי שזה לא פשוט לעבוד איתה ולהסביר פה.. אני גם לא ממש זוכר... פעם אחרונה שנגעתי בה היה לפני כשנה. תצטרך לעשות נסיונות...

את כל האינפו' שאני יודע כתבתי.

נראה לי שהשרשור הזה מיצה את עצמו...

בהצלחה.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• תוכן חדש...