Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שתהיה לסטים הגברה כמו שצריך , אני הייתי ממליץ על הרוקפורד. שום סט של סרווין וגה ששמעתי עד היום היה

לטעמי , כנ"ל לגבי הפיוניר שמעתי סט שלהם שאמור להיות ברמה יותר גבוה והוא נישמע (שוב לאעמי ..) ממש על הפנים .

אבל שוב כל מה שאמרתי היה לטעמי בלבד לכל אחד טעם מישלו בתחום , ואולי המלצות שונות ..

פורסם

הלינק פועל תנסה שוב או תלך ל..http://www.kolbotex.com

משם לרמקולים ואחרי זה לקומפוננטים.

אגב המגבר הוא Audiobahn 6-Channel Amplifier (A6601T)

75-watt 6-channel amplifier: 75 watts per channel or bridge them for 210 watts

Crossover: High and low pass filters fascilitate maximum output.

MOSFET power supply: Your amplifier runs cooler and is more efficient in delivering power to your speakers.

Other features: Nickel-plated terminals, RCA connections

איך הוא?

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

הרוקפורד!

פיוניר - בשום פנים ואופן לא.

והסרווין בדרך כלל חסרי באס בקומפוננטים שלהם והטוויטרים נוטים להכאיב, חוץ מזה הם חברה מצויינת

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני שמעתי את הרוקפורד מוגברים ע"י P4004 בה(ע)ונדה סיוויק עם 2 קיטי דלתות דיינמט אקסטרים (קיט מלא לכל דלת) והם נשמעו בסדר גמור. מצד שני כמעט כל רמקול ממוצע היה נשמע מעולה בתנאים כאלה :roll: ...

הקטע של ה 4 טוויטרים מיותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...