Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה במגש האחורי של האוטו. הוא מקרקש בצורה ממש מעצבנת והוא בנוי מפלסטיק עכשיו השאלה שלי היא איך להיפטר מהקרקוש הזה. באמצעות דיינמט או שיש עוד אופציות?

פורסם

דאנמייט נועד לאטום ולא ממש למנוע רעשים מהסוג שתארת.

כנס לחנות חומרי בניין (הום סנטר ,אופיס דיפו) ותקנה מדבקות ספוג, לאחר מכן תאתר מהיכן "מקרקש" המגש ותדביק מתחת מדבקות באופן סמטרי כך שהמדבקות יספגו את הרעש.

אריק

פורסם

קודם כל חפש את המקור לרעש, בין אם זה המגש שיושב לא טוב או כל דבר בסיגנון .

אם הוא לא יושב טוב תנסה לחזק אותו איך שהוא או לבנות פלטת עץ במקום.

דינאמיט יכול לעזור זה האופציה האחרונה שהייתי מנסה כי היא יקרה ביותר.

פורסם

אני מכיר את הבעיה מניסיון אישי, זה לא שהמגש לא יושב טוב ומי שמכיר את הרכב יודע שאי אפשר להחליף אותו במגש עץ, הפתרון היחיד לדעתי הוא להדביק חומר מבודד בינו לבין הפח שמתחתיו, ראיתי גם מישהו שהדביק דיינמאט מתחת למגש הפלסטיק הזה.

פורסם

דיינאנאט מאוד יקר וזה ממש לא הייעוד שלו - חבל. אתה יכול לפתור את הבעיה הזאת בלי להוציא 10 אגורות מהכיס שלך!

תיקח ספוג, רצוי חצי קשיח, דבק מגע ותתדביק אותו באזור שבו נוצר הרעש - ספוג אתה יכול למצוא זרוק בשפע ליד מרפדיות או מפעלים לייצור רהיטים, בקופסאות של חלקי מחשב וכו'... דבק מגע אם יש לך, הרווחת, אם אין אז במקרה הכי גרוע הלכו לך חמישה עד שבעה שקלים על שפופרת קטנה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...