Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בשעה טובה ומוצלחת רכשתי הד יוניט חדש - אין מילים לתאר את ההבדל השמיע בין ההד יוניט הישן (פיוניר פרמייר 740), לחדש (אלפיין 9835).

תשבוחות מכאן ועד הודעה חדשה .

המכשיר מכוון ל 3way, כאשר הטויטר mt23 מחובר על ההגברה של האלפיין - והמיד(דוטק 6.5) ו ה 6x9 (פולס) האחוריים יושבים על 75.4 הידוע,

תחת יציאת המיד באלפיין. בשבועיים הקרובים צפוי איטום מלא של הדלתות הקדמיות, בהמשך יצטרף הייפוניקס 1500d שירים hx2.

אז ככה - אני מאד מרוצה מהטויטרים - הם נשארים - כל השאר : מידים, אחוריים והמגבר, ניתנים להחלפה.

יש לי מגבר רד סאונד 2 יציאות(לא מחובר):

150rms ליציאה ויציב בשני אום (לפחות זה מה שהם אומרים) יש מה לעשות איתו???

המלצות לשידרוג ושינויים יתקבלו בברכה.

מה אני אוהב: הכל, אלקטרוני(טראנס, האוס וכו), ג'ז, קלאסי, ראפ ועוד ועוד.

התקציב : מחיר סביר כולל אפשרות ייבוא מחול - מה זה סביר ? 3000 שח עם עדיפות לפחות,

הרבה פחות, ממש הרבה פחות - כי נקרע לי הכיס מהקניה של האלפיין.

תודה למבינים

123456

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

לא יכול להיות - זהו, המערכת שלי מושלמת ? ?

70 איש נכנסו ולאף אחד אין דעה ?

אפילו דעה אחת ?

מקווה שזה בגלל שאתם חושבים.

עודני כאן מחכה למוצא פיכם.

jingel

פורסם

דבר ראשון תיתחדש מקווה שתהנה מהאלפיין יש לך הרבה ואני מדגיש הרבה מאוד ללמוד עליו מכשיר עם כל כך הרבה פונקציות יש לי אותו קרוב לחצי שנה אומנם דגם אחד פחות 9833 ואני לא יודע מאית ממה שאפשר לעשות עם המכשיר הזה

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

אם אתה אומר שיש לך מגבר ספייר של שני ערוצים - אולי כדאי לשים אותו על ה6*9, ולהעביר את השני ערוצים שפינית מה 75.4 להגברת הטוויטרים?? (אתה יודע, טוויטרים, למרות שהם קטנים, גם ראויים להגברה! ;) )

בצורה כזאת, גם תוכל לנצל את המגבר ה"מיותר" (אם כי עד כמה שידוע לי, זה מגבר שנכנס לקטגוריית ה"זבל סיני") וגם תוכל לעשות הגברת "בי-אמפינג" ראויה, ולא חפארית של "חצי חצי" לקומפ' שלך...

לגבי הסט - אני יכול להגיד לך שעם הכיוונים הנכונים - אתה יכול להשיג תוצאות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!! ואתה ממש לא צריך כלום מעבר לדוטק, ובטח שלא מעבר לMT23!

ולצורך ההשוואה - לי יש כרגע:

קומפ' מורל מילניום 5.25" (!!) (זאת הסידרה שהוחלפה ע"י הפולס הנוכחי) מקדימה,

ו6*9 פולס מאחורה

ומגבר של זטק מסדרת גרביטי (XETEC Gravity) (זה החלק היקר היחיד במערכת שלי),

וHU של סוני CDX-M9905,

עד היום אחה"צ , היה לי תכנון לעבור לפוקאל K2P 165....

היום הייתי אצל חבר שלי, שהוא במקרה אודיופיל רציני... והוא ישב לי 3 וחצי שעות באוטו, וכיוון לי פאזות, ואקוולייזרים וחיתוכים וכל שאר הירקות... ובתום העבודה, הרמקולים המסכנים האלו נתנו צליל שהוציא לי בכלל כל חשק להחליף משהו!! (אני מזכיר שמדובר בסדרה הכי "מעפנה" של מורל, מול פוקאל K2P!! שעלותם כמעט פי 7 יותר גבוהה!)

מה שאני מנסה להגיד לך פה, זה שאתה צריך להסתובב באיזה כמה מפגשים, או להכיר כמה אנשים ולשמוע את המערכות שלהם, ואם תהיה מערכת אחת שתאהב באמת ומכל הלב, תבקש מאותו אדם שיעזור לך לכוון את המערכת אצלך באוטו! זה מה שאני עשיתי, והתוצאה פשוט מדהימה!!

אולי אני אקפוץ למפגש הקרוב, במידה ויהיה כזה, ואז תוכל לשמוע איך יצא!

בברכה!

יונתן.

פורסם

ספי לגבי הסט קומפוננט שלך, אז הבעיה היחידה איתו היא שהMT23, הם בעלי התנגדות של 6 אוהם, ואינם מתאימים לקרוס של הדוטק מבחינת התנגדות ונקודת חיתוך.

ולפתרון הבעיה שלך, יש לך את האלפיין 9835, ולכן יש לו קרוס אקטיבי 3WAY וכך תוכל לחבר את הטוויטרים ישירות למגבר, לחתוף אותם בנקודה הכי נמוכה שהם יכולים (איזור ה1800HZ), ולנצל אותם עד תום, וכך גם את הוופרים של הדוטק MK2.

תעבוד על הנושא של הבי-אמפינג, ע"י השימוש בקרוס של האלפיין, וכשתסיים אם העניין הזה, תוכל להמשיך הלאה לשאר חלקי המערכת שברשותך.

בכל מקרה,אם אתה זקוק לעזרה, דבר איתי, את הטלפון שלי כבר יש לך:wink: .

ניר

under construction..

פורסם

תודה לעונים - כרגע האלפיין אחראי על כל החיתוכים, הטיוטרים נשמעים מדהים - יתכן שאפילו יותר מדהים אם יהיה להם מגבר יותר מסיבי מזה של האלפיין, ואמנם הדלתות לא אטומות עדיין אך נראה שהדוטק לא עומדים בבאסים בווליום גם אחרי חיתוך של 80 הרץ, על כן חשבתי להחליף אותם, מה גם שהמגבר פשוט חלש עליהם, הוא נותן (לדעתי) מקסימום 80 rms בהתחשב שהמצבר שלי מוציא 13.8 אמפר ולא 14.4, והדוטק צריך לקבל 150 rms .

אבל הכל יכול להיות - נראה אחרי שאני אאטום את הדלתות איך הכל יהיה.

jingel

פורסם
מה גם שהמגבר פשוט חלש עליהם, הוא נותן (לדעתי) מקסימום 80 rms בהתחשב שהמצבר שלי מוציא 13.8 אמפר ולא 14.4, והדוטק צריך לקבל 150 rms .

.

טעות. 80WRMS ירקיד את הדוטק יפה מאוד, זה שהוא יכול לקבל 150WRMS לפי ההצהרות, (ואני בספק אם הוא יעמוד בזה), לא אומר שצריך לפטם אותו בכל העוצמה שהוא יכול לקבל!

בברכה, שי.

פורסם

הדוטק מוצהר הספק עבודה של 140 וואט RMS.(וופר 140 RMS, טוויטר 80 RMS, והקרוס עד 150 וואט RMS).

הוופרים יעמוד בזה ואף יותר, הבעיה בסט המקורי (MK2) הוא הקרוס שעמיד עד 150 וואט RMS.

אם מחברים הגברה אקטיבית(ללא שימוש בקרוס הפסיבי של הדוטק) אין בעיה לתת לוופרים של הדוטק MK2 גם 120,130 וואט RMS, אך בגלל שהם בעלי נצילות יחסית גבוהה לוופרים(90DB), אז גם עם הגברה של 75-90 וואט RMS, הם יפיקו כמעט את המירב.

under construction..

• תוכן חדש...