Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לאחר התקנת המערכת שלי , יש צורך בקניית מגבר נוסף משום שהמגבר 4 ערוצים שלי של הייפוניקס , מחוברים אליו סאב קומפ וי אר בגישור , ועל גבי שני הערוצים הפנויים האחרים מחוברים קומפוננט IT של סרווין וגה ורמקולים 6X9 של רוקפורד על אותם ערוצים.

החלטתי שעדיך לרכוש מונו בלוק טוב משום שבעתיד אולי אני ארצה לקנות סאב חזק יותר , ואילו המגבר מספק למדי בשביל להחזיק סט קומפוננט וסט 6X9.

אין תקציב מסויים שאני החלטתי עליו , אבל ישנה עדיפות לקנות מגבר שיכול להחזיק סאבים חזקים הרבה יותר במחיר לא גבוה במיוחד . התלהבתי לדוגמא מהמונובלוקים למיניהם של הייפוניקס לדוגמא :

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3805

וכן אני מעוניין בהמצלה על קבל לרכב. תודה , מרון.

פורסם

תרביץ חיפוש ב EBAY לכל מגבר שאתה רוצה בדרך כלל אתה תמצא אותם בפחות מחצי מחיר שהם עולים בחו"ל!!!!

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אם אתה רוצה מגבר חזק מאוד ..

קח את המגבר s4.300 של LIGHTNING AUDIO .

בוא אני אגיד לך ככה.

יש לי סאב רוקפורד 1415 600 וואט RMS והמגבר מפרק אותו אתה יודע מה זה ..

במגבר אתה יכול לשים שני רמקולים ושני סאבים .

4 ערוצים.

פורסם

ה1505 מומלץ בחום!

חברה אמינה,עומדת בהצהרותיה, ובהחלט יספיק לך לשדרוג עתידי, וייעשה עבודה מצויינת על כמעט כל סאב שתבחר.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...