Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מקום שהמחירים של הרדיודיסקים שלו ושל הרמקולים יהיו במחיר טוב וההתקנה תהיה טובה...

בקשר לרדיודיסק, אני מתכנן על אחד הרדיודיסקים של פיוניר בסביבת המחירים של 1000-1300(רק הרדיודיסק)....

רמקולים אני רוצה 6.5, ו 6X9...

עכשיו המלצות לרמקולים ולרדיודיסק אני לא רוצה, כבר קיבלתי פה...

מה שאני כן רוצה זה מקום לקנייה\התקנה..

אין לי בעיה לקנות ממקום א', ולהתקין במקום ב'.... וגם אין בעיה לקנות במקום א' ולהתקין במקום א'..

רק תמליצו לי לפי ניסיון ומחירים, ולא לפי "חבר מתקין"...

תודה רבה ! ! ושבוע טוב !

פורסם

לפי ניסיון תקנה את הרכיבים ב"רדיו באג'ו" באשדוד בתעשיה הקלה ותתקין ב"רדיו אשדוד" באזור ד'

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

יותר נכון תקנה את הרכיבים בכל מקום שאתה רוצה ותתקין אותם אצל רדיו באג'ה באשדוד, לפי הניסיון שלי הוא המתקין הכי נורמלי באשדוד.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
לפי ניסיון תקנה את הרכיבים ב"רדיו באג'ו" באשדוד בתעשיה הקלה ותתקין ב"רדיו אשדוד" באזור ד'

אוקיי תודה רבה..

האמת ש"רדיו אשדוד" באיזור ד', זה של דוד של חבר טוב טוב שלי(שגם שכן שלי במקרה)...

אז אולי נארגן גם הנחה או משהו..

או שאני אענה להצעה שלך או להצעה של Freestyle :)

תודה רבה לשניכם.....

אם יש משהו שיותר עדיף באיזור ת"א אין לי בעיה להגיע לשם..

בנתיים אני רושם לעצמי את המקומות הללו.

• תוכן חדש...