Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"Fostex 8

vrs
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקןלים קומפננט חדשים של "FOSTEX 8 מישהו יכול לעזור לי להסיג נתונים שלהם לצורך חישוב נפח ה פודיום ב סיל ו פורטד...:cry:

פורסם

הבעיה שלי שהסידרה שלהם לרכב היתה רק ניסיונית.

החברה מיתעסקת אח ורק ב אודיו ביתי של הי-פי \ הי-אנד ו ציוד אולפני הקלתות מאוד מיוחד...

סידרה של 20 יחידות "8 ,20 "6.5, ו 20 קרוסים-אקואליזרים של 5WAY אקטיויים יוצרו ו פוזרו באולם לניסיון זות התשובה ה יחידה ש היצלחתי ליסחות מהתמיכה בסקנדינביה :sad: כול השאר לא אנו.

אני ניסיתי אותם ב CD של פוקל התוויטרים מוציים 16KHZ בברור אבל 20 לא שמאתי יחול להיות בגלל האייפות לפי ה נתון אל ה אריזה הם מוציים עד 30,000HZ

חבר אזר לי למצאו סט קזה למכירה ב EBAY גרמני "6,5 בלי גרילים ב 175 יורו

וזה כול המידה שיש לי.:???:361477286440ca2d3f337f.jpg

פורסם

מדובר בחברה מאד מאד יוקרתית בתחום הסאונד...

פוסטקס המקורי מיוצרים ביפן ומבדיקות קודמות - עולה כ 1000$ ליבא את זוג הוופרים הכי זול שלהם לארץ.

מתוך הסכום - 500$ משלוח.

לא ידוע לי על סדרה שהם הוציאו לרכב.

לפי התמונה - הטוויטרים של הסט נראים או פייזו או פלאנאר.

פייזו - זה חרא.

פלאנאר (RIBBON) - עוד לא יצא לי בחיים לראות אותם בשימוש אודיאו לרכב.

אמור להשמע ממש ממש טוב.

האם תוכל לצלם את הטוויטרים בCLOSEUP?

ואת הקרוסים - ככה שאפשר יהיה לראות מה כתוב עליהם...

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

אכן נראה כמו טוויטר ריבון....

בוא נגיד שכל האודיאופילים בפורום הזה עכשיו מביאים ביד ומחפשים דרכים לגלות איפה אתה גר...

:lol:

כמו שאמרתי קודם - זה סט עם פוטנציאל אדיר... דאג לו להתקנה ראויה + איטום דלתות

ואני בטוח שלא תרצה להחליף אותו בשום דבר אחר.

כל הציוד למכירה!

<< FF

פורסם

בוא נגיד שכל האודיאופילים בפורום הזה עכשיו מביאים ביד ומחפשים דרכים לגלות איפה אתה גר...

:lol:

.

ROFL

:loco::roflmao::screwy::splat::puzzled::drinking:

"אילו השעות הקטנות של הלילה בהם "השכל יורד לתחת...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לגבי הנפחים - רוב הפרוייקטים הביתיים עם פוסטקס שיצא לי לקרוא עליהם - עבדו עם פורטד בנפח 35-55 ליטר.

אם יש לך רכב לא-אמריקאי - אתה אמור להיות די מסודר מבחינת הנפח.

עריכה:

ז"א - הנפח של הדלת צריך להספיק בול!!!

כל הציוד למכירה!

<< FF

פורסם
אכן נראה כמו טוויטר ריבון....

כמו שאמרתי קודם - זה סט עם פוטנציאל אדיר... דאג לו להתקנה ראויה + איטום דלתות

ואני בטוח שלא תרצה להחליף אותו בשום דבר אחר.

בקשר לאיתום זה בעיה כי הרכב היחיד שברשותי זה קנגו 98 מהעבודה אבל חשבתי לקנות כיסויי דלתות לבנות אליהם פודיומים SEAL ו איתום קל נגד זימזומים ב דלתות שבמידה ו יחליפו רכב אני יוחל לפרק רק את ה כיסוים אים הבניה ולהחזיר את המקורי.

אבל אדיין אם קול הזימזומים של קנגו ה (מזויינת"מיתפרקת") הזות הים זה שאבה בכלל???

יש לי הצאה של 1500 ש"ח אליהם.:?: אולי בכלל למחור לתקוע דותק ו להירגה?

פורסם

דרור - הרגת אותי :lol:

פוסטקס היא אכן חברה מצויינת ומכובדת לרמקולים.

באמת אף פעם לא שמעתי שיש להם מערכות לרכב... מעניין למה הסדרה שלך הייתה נסיונית בלבד.

לגבי גודל תיבה - רמקול שמתוכנן לרכב בד"כ יצטרך נפח של דלת, שזה אומר בסביבות 20-30 ל'.

אם תעלה תמונה של אחורי המיד-באס אני אעזור לך לחפש נתונים עליו.

לגבי הקנגו.

מאחר וזה רכב מהעבודה חבל להשקיע בו ולאטום דלתות ובנייה וכל הנספחים. מה גם שמדובר בקנגו ויש בה המון "ברזל" שכדי להשתיק אותו צריך לבצע עבודת איטום רצינית ויקרה ביותר.

מה גם שאין אפילו הכנה בדלתות וסה"כ יש רמקולי 4" בדשבורד...

חבל על הכסף והמאמץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפאנל של הדלת קל לפירוק אבל זה ידרוש בניה מפיבר ואיטום טוב של הדלתות - זה סט 8 אינטש לפי מה שהבנתי יתן לך באס קדמי טוב - אם זה רכב שישאר אצלך הרבה ואתה מוכן להשקיע... למה לא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פוסטקס היא אכן חברה מצויינת ומכובדת לרמקולים.

:puppydogeאבל הגאתי ל מסקנה שלא יהיה לי רכב פרטי בשנתים שלוש הקרובות אז סגרתי אם חבר אל 1400ש"ח

ובצער עמוק וביגון קודר נפרדתי לתקופה אצבנית מחלום של הSQ :mm_cry:

אז יהיו דוטק "6.5 בנויים בדלתות.:|

פורסם
ובצער עמוק וביגון קודר נפרדתי לתקופה אצבנית מחלום של הSQ :mm_cry:

אז יהיו דוטק "6.5 בנויים בדלתות.:|

גם עם דוטק ניתן להגיע לתוצאת SQ מעולה, אל תשכח שאתה מסתכל על זה בראיה ישראלית, בפועל בחו"ל הסט הנ"ל נמכר בכ280 יורו (באירופה), ובכ300 דולר בארה"ב.

אני הייתי ממליץ לך אם אתה באמת רוצה להגיע לתוצאה טובה, להחליף את הטוויטרים של הדוטק בזוג MT22 (במקור של הייבריד), ותוכל להנות מסאונד שונה לחלוטין ,הרבה יותר מפורט ומדוייק .

under construction..

פורסם

שלא תבינו לא נכון אני חס וחלילה לא מזלזל במורל זות ה!החברה שאני אישית מאוד מכבד..

אבל יצא לי לשמוע ו להיתרשם מכול סוגי הטוויטרים שלהם MT11 MT22 MT23 MT37 חוץ מ סופראמו ולתאמי הצליל שלהם מהמם חוצמ פרט אחד קטן חסר להם טיפה בקתה של ה"קריספי" הם מאוד ראגוים להבדיל אלף הבדלים מהפוקל שזה הופך את ה צליל שלהם ללא מאאיף במיוחד במהלך 8-10 שאות אל הכביש.

אבל ב יצירות מסוימות הם לוקים בחסר בתדר האליון(ה"קריספי") לתאמי..

• תוכן חדש...