Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

זה מספר שבועות שאני מחפש מערכת מתאימה לי ולבת זוגתי לחיים, הסקודה שלי.

הופנתי לפורום ולמדתי ממנו דבר או שניים אך גם הצלחתם לסבך אותי אף יותר.

יש לי תקציב... 1700ש"ח

יש לי רכב... משפחתית קומפקטית, פליסיה.

יש לי רצון...

ויש לי כאב ראש.

אני מאמין שצריך הד יוניט אמין ואיכותי ולכן לא אתפשר במשהו פחות מאלפיין. כמובן קורא צרובים וmp3

אני מראש מוותר על הסאב ועל שימוש בהגברה חיצונית ... אך ימים יגידו.

אני מאזין לרוב למוזיקת רוק ולכן הדיסטורשן מהווה אלמנט מרכזי בחלל הרכב.

שאלתי היא בעצם וזאת למרות שקראתי ועברתי על שאלות דומות של חבר'ה אחרים, איזו מערכת מומלצת לי?

האם יש עדיפות לרכישה דרך האינטרנט או בצורה הישנה מול איש מכירות?

האם יש חשיבות לכול סוגי הפאנל המחליק או הנופל? או שזה הכל קוסמטיקה?

חבר'ה... באמת תודה, מבולבל

גדי

פורסם

א. בתקציב של 1700 ש"ח אתה לא יכול להשיג מערכת עם פאנל חדש של אלפיין.

במקרה הטוב תשיג את הפאנל הפשוט יחסית ב-1000-1100 +התקנה.

שזה משאיר לך לרמקולים 700 שקל בלי ההתקנה בכלל..

מה גם שאם דסטורשן זה החלק החזק אצלך אז עדיף שיהיה לך קומפוננט איכותי שהטויטר שלא יעמוד בווליום גבוה ולא יזמזם לך..

במילים אחרות...

תשכח ממערכת נורמלית בתקציב הזה..

אתה יכול להביא רמקולים של פיוניר אבל הם לא שווים את האלפיין.

אבל שאני חושב על זה...אפשר את המורל פולס(אבל אז נשארת בלי אחוריים) ואז יצאת בכמעט 1700 כולל התקנה..

בהצלחה

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

כמו שאמרת על הפאנל לא מתפשרים

למען האמת על כלום ברכב לא כדאי להתפשר

ב 1700 לא תימצא ר"ד חדש של אלפיין מסידרה גבוהה ובנוסף רמקולים

לדעתי חלק את זה ל 2 קניות

שהדבר הראשי זה ר"ד

בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קנה קודם רדיו דיסק ואחכ תמשיך.

בכל אופן אם אתה לא מתכוון להגיע לסכומים גדולים של אלפי שח, אתה בהחלט יכול ללכת על הד יוניט של פיוניר, סט פולס (מורל) מקדימה, ו6X9 מאחור של מורל גם כן.

נכון שהאחוריים זה דבר זניח, אבל לא נראה לי שאתה הולך בכיוון שידריכו אותך בפורום מקצועי זה, ועל כן הצעתי זו.

בכלל, אם אתה יכול להחליט טרם הרכישה מה הסכום המקסימלי העתידי שאתה מוכן להשקיע במערכת, עלולה להיות תשובתי שונה בתכליתה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מחזק את דני. אם תרצה בעתיד להשקיע עוד על מערכת אז עדיף לך לקנות הד יוניט טוב וקומפוננט טוב (בלי להתפשר) בשביל ההתחלה ואחרי זה להשקיע על מגבר 4 ערוצים וסאב. אבל לעומת זאת אם לא תרצה להשקיע יותר בעתיד תצטרך 6X9 כי אם לא מה יתן לך באסים? האחוריים זניחים רק כשיש לך סאב.

בקיצור ההחלטה היא רק שלך.. וכשתחליט נשמח לעזור לך לבחור רכיבים (לדעתי הרכיבים שדני המליץ לך עליהם מצויינים במקרה ולא תרצה להשקיע יותר)

פורסם

אנשים יקרים ...

לא נשאר לי אלא להודות לכם על התשובות הכנות.

אין ספק שמעכשיו אני אשקול רכישה מאסיבית יותר.

רב תודות

גדי

פורסם

אני מאמין שמיהרתי מידי לסיים את הייעוץ היקר מפז שנתתם לי.

ישנתי על זה ... דני, אני מאמין שאני אלך עם ההצעה שלך.

האם תוכל לכוון אותי? כלומר לתת לי משהו יותר ממוקד? מבחינת דגמים וגדלים...

ואולי איפה ממולץ לקנות ולהתקין.

הפנו אותי ל"פומפה"...

יש עם מי לדבר שם?

פורסם

גדי - אני מציע לך משהו נוסף

מערכת ראש סביבות ה1000 ש"ח - משהו מהסדרה הפשוטה של אלפיין או פשוטה עד בינונית של פנסוניק יתן לך צליל לא רע בכלל.

לגבי הרמקולים - פולס של מוראל מתאפיינים בטוויטרים מאוד רכים ולא חדים וזה ממש לא מתאים לך אם מה שאתה אוהב זה דיסטורשיין של גיטרות חשמליות - במקרה הזה אני מציע לך ללכת על סט יחסית זול עם מיד וחזק וטוויטר קצת יותר צעקני מהרגיל. אני ממליץ לך ללכת על משהו מהסדרות הפשוטות של חברת mb quart יש להם צליל, לדעתי, סופר רוקריסטי ואתה יכול למצוא סט שלהם כבר ב700 ש"ח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכלל בכלל לא מסכים!

הכול מתחיל וניגמר בשאלה הגדולה - לאן אתה מתכוון להגיע!

אם תקנה את האלפיין הכי משוכלל (נניח) וקמפוננט ב-5,000 ש"ח בלי הגברה - תשמע קקה.

רכיבים צריכים להתאים!

אם אתה לא מתכוון להשתגע, הייתי קונה במקומך הד-יוניט טוב ואמין כמו שאמרת - אבל בהחלט לא הייתי נתקע על אלפיין - יקרים מאוד בארץ וללא הצדקה בדגמי הבסיס. אתה יכול לקנות ר"ד של פיוניר, קנווד, פנסוניק או כל חברה בעלת שם ומוכרת אחרת במחיר שהוא לפעמים חצי ממחירו של אלפיין - ואילו ההבדל זניח/לא קיים.

בדגמים היקרים יש המון המון פונקציות שלא תנצלם אם לא יהיה לך הציוד המתאים ואתה אודיופיל.

רמקולים קידמיים - הייתי קונה קומפוננט פשוט (למה פשוט - כי הוא ייפתח יפה ותנצל כמו שצריך עם ההגברה של הרדיו דיסק) אני אישית מאוד אוהב את המאגנט BP - זול יחסית ומצויין. אבל יש עוד המון מתחרים - כאן אם אין הגברה אז קומפוננט יקר יוריד למעשה מאיכות השמיעה.

אחוריים - 6*9 טובים ייתנו לך השלמה מצויינת של הסונד + באסים (כמובן שתצטרך לכוון את הFADE של המערכת ככה שייתן לך יותר עוצמה מקדימה ע"מ להרוס כמה שפחות את במת הקול).

אתה תראה שתשמע מדהים (יחסית) גם בתקציב שהצבת לעצמך.

תיזהר - עולם הסטריאו לרכב יכול לאכול אותך בשנייה ולגרום לך להיכנס מהר מאוד לשידרוגים וביזבוזים עצומים, נידנודי שינה בלילה מחשש לפריצה ובסוף לעוגמת נפש, אחרי שתראה חוטים חתוכים ברכב...

אני במקומך הייתי בונה לעצמי כזו מערכת:

MP3 מהסדרה החדשה של פיוניר http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=3850123&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap

900 ש"ח.

קומפוננט http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=BP2160&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290&aff=Zap

בחרתי במגנט כי אני אוהב את הצליל, אבל הכול תלוי יש כאלו שימליצו על מורל וכו' (יש גם הרבה שלא אוהבים את מורל - שים לב לשמוע לפני כן!)

470 ש"ח.

9*6 אחוריים -

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=KFC6989IE&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap

רמקולים מצויינים! יש אינסוף מבחר בקטגוריה הזאת - לדעתי אלו הם מהטובים. (בייחוד שמכניסים גם את המחיר למשוואה).

398 ש"ח.

סה"כ הכול יעלה לך - 1768. תוסיף גם בערך 150-200 ש"ח להתקנה איכותית (חיתוך פח מאחורה אם צריך וכו').

ויש לך מערכת מצויינת לרכב לכל חובב.

אין טעם להשקיע ברכיבים שלא תמצה אותם.

ע"מ לשפר מערכת כזאת יש כבר צורך להשקיע המון כסף.

הרמה מעל כבר כוללת הגברה, סאב וכו' - ועל זה תוסיף עוד עלויות התקנה לא זולות.

פורסם

במקרה הזה - מגנט אכן מספקים צליל רוקריסטי ולכן גם תומך בהצעה, אם כי הסטים שהוזכרו כאן של mbqaurt ושל מוראל יעבדו יפה גם על הגברה של רדיו דיסק פשוט לא פחות טוב מהמגנט.

לגבי הקטע של הבדל זניח או כמעט לא קיים בצליל זה די נכון בייחוד אם אנחנו לא נכנסים כאן לקטע של עוצמת יציאה למגבר, משום שהוא לא מתכוון להגביר חיצונית גם ככה...

לדעתי החברה שנותנת את התמורה הכי גבוהה למחיר במערכות ראש היא פנסוניק אם לא רוצים להזכיר כאן שמות נורמטיבים כמו פיוניר או קנווד או JVC. סוני זוכים בתחום הזה בייחוד בארץ ליחס לא יפה - לדעתי גם לא צודק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי פומפה אנני יודע מה איכות ההתקנה שלהם, אבל אני יודע ממה שסופר פה בפורום שהם כרישים = הם זולים אמינים , אבל אם אתה לא מבין הם יאכלו אותך בלי מלח , כלומר ידחפו לך הרבה זבל במחיר טוב.

למקום כזה אתה בא אחרי שעשית סקר שווקים ,אתה יודע מה אתה רוצה, ואתה צמוד לרשימת הקניות שלך בלי לסטות ממנה במיל , אן מה שאתה רוצה? לא צריך לך הבייתה.אם תתנהג כך אתה תצא עם מערכת טובה

לדעתי ואני יודע שאני חורג בכך מכולם, אני מאמין שמתחילים באלפיין וגומרים עם אלפיין בר"ד דהיינו רק אלפיין.!!!

קומפוננט מקדימה פשוט וטוב תשמע את המגנט ואת המורל פולס , תגש לפומפה ותשמע ותחליט אבל אל תקנה שם באותו יום כלום.

כשיהיה לך תמונה איך הם נשמעים ומה מוצא חן בעינך יותר תוכל ללכת על שאר הדברים .

בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לגבי פומפה - הם דווקא לא דוחפים סתם, מנסיון אישי שלי איתם, יש להם בחור בשם אורן - תדבר איתו, הוא ממש בסדר והנטייה שלו היא דווקא לא לדחוף לכוון היקר אלא ללכת לפי תמורה מרבית לתקציב שלך. תציין בפניו את מה שאתה צריך ואת מה שאתה מחפש ותבקש כמובן לשמוע את הסטים.

שוב - לדעתי, מוראל פולס ממש לא בכוון שאתה מחפש אם כי אני חולה על הצליל שלהם. אתה צריך משהו יותר צעקני - תתעניין במגנאט ובmbquart בסטים הפשוטים שלהם.

עצה נכונה - לא לקנות באותו היום וזה בכדי שלא תילחץ ממה שתראה ותשמע.

ממליץ לך בחום - להגיע למפגש הקרוב באצטדיון רמת גן (אם אתה מהמרכז) או למפגש הצפוני ולקבל מושג ותחושה של סוגי רמקולים ומערכות סטריאו - אם כי, אתה עלול להדבק ב"חיידק"... ומשם כבר אין דרך חזרה...

Pioneer TS-X150

פורסם

אנשים יקרים

אני שוב מוריד את הכובע בפנייכם ...

אומנם לא הצלחתי לקבל כיוון ספציפי מה הכי עדיף ואבל אולי זה בגלל שאין דבר כזה וזו באמת שאלה של טעם וריח.

אני מודה על הנתונים שהעברתם לי... והשימוש בהם יהיה נרחב.

אין ספק שלמדתי דבר או שניים.

גדי

• תוכן חדש...