Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד המלצות?לסאב?מבין השניים או להשאיר את שלי

פורסם

יותר עדיף, אם אתה יכול להשוות בינהם, לחבר פעם את זה ופעם אחר , לכוון, ולבדוק מה יותר מוצא חן בעינך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

Guest תמיר .א.
פורסם

סאבוופר רק פיוניר מה3 הללו, הג'בי אל מהסידרה הנמוכה ממש עדין אל תתעסק.

תמיר

פורסם

אם מדובר בJBL מסדרת CS אז מדובר בג'אנק, וזה עוד אנדרסטייטמנט לא מבוטל. JBL מסדרת GTO, POWER או GTI אלו מוצרים שקל מאוד להמליץ עליהם.

הסאב המומלץ (הזול) של JBL הוא ה GTO1200:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=889&CatCode=84

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
מגבר orion 800w ערוצים4 X75 בתכלס, מקביל לרוקפורד

אם היית שומע את שני המגברים על אותו הסטאפ, ממש לא היית מדבר ככה.

זה ידוע שהאוריון הינם מגברים אנדרייטד - הרוקפורד ה"מקביל" הוא בדיוק בעוצמה המוצהרת 50WRMS.

כך שבפועל, האוריון הוא באיזור ה-75, והרוקפורד הוא 50.

בברכה, שי.

פורסם

אתה צריך להיות סופרמן עם שמיעה ביונית כדי להבדיל בין הגברה של 75 ל50 ההבדל הוא של בערך 2DB והוא על גבול ההבדל השמיע.

דבר שני ראית פעם "תעודות לידה" של הרודקפורד? הם מצהירים על W85-90W ואפילו יותר לפי CEA

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

לאחר בדיקה מדובר בסאב של jbl דגם cs 1000w

שוב אני חוזר לשאלתי המקורית אז מה עדיף?

הסאב קנווד שיש לי עכשיו הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף אותו הוא שהוא חלש והצליל הוא בס לא עמוק כמו פטיש לא יודע איך להסביר בקיצור לא שומעים שיש סאב מה שבה מהקומפוננט(באס חלש) ככה מרגישים מהסאב!ובווליום גבוה הוא ממש נמרח!

תודה יוסי

פורסם
תודה רבה על ההצעות אבל אתם מציעים לי סאבים שאינם מתאימים

דובר שכרגע יש סאב 10 אינץ של קנווד(לא ידוע הדגם)

ויש לי אופציה להחליף או להשאיר את שלי

שתי האופציות היחידות!!!!! הן:

פיוניר 306

או jbl מהסדרות הזולות הכי פשוט זה שמופיע בזאפ ב-700 ש"ח עם תיבה או 800

אין לי אופציה לקיקר ככה שזה לא ממש עוזר לי

מבין השלושה מה הייתם עושים\בוחרים

תודה יוסי

שוב רק שלוש אופציות יש לי!!!!!!!
פורסם

ה- CS1000 לא ישרוד הרבה אם אתה רוצה "להרגיש באס".

אם אתה מתכוון לסאב הזה:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS1000B&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177

אז אתה תשרוף אותו מהר מאוד כי הוא לא ישתף פעולה הרבה זמן עם מגבר חזק מ125-150 וואט. ואם אתה מחפש "באס עמוק" אז טווח התדרים שלו דומה לקומפוננט שיורד עד 38Hz.

כמו שכתבתי קודם, CS זה דרעק. חבל על הכסף

אם זה טווח המחירים שלך עדיף לך לחפש קיקר קומפ (לא VR) הליקס 10 אינץ או פניקס גולד אוקטן.

פורסם

רציני בלי לפגוע

אבל שאלה לי אליכם!

אתם קוראים את ההודעות שאני רושם בכלל או שאתם סתם נותנים הצעות לסאבים?

אנשים אם אתם רוצים לעזור תתיחסו לנושא!

דבר ראשון האוריון אינו מגושר לסאב אלא מחובר גם לקומפוננט מקדימה

ודבר שני שאני אומר לצערי כבר 5 פעמים אין לי אופציה לסאבים שאתם נותנים!

יש לי אופציה לשלושה בלבד!!!!!

פיוניר 306

jbl1000 cs

קנווד 10 אינץ

לא פוניקס ולא קיקר רק שלושת אלא

אשמח לאחר ההסבר החוזר לקבל תשובות שנוגעות לשירשור שפתחתי(המלצות לסאב מבין השלוש)

פורסם

הפיוניר טוב בעיקר בלעשות רעש. אם אתה אוהב רעש של בררררררררר ללא קשר למוזיקה אז מצאת את הסאב בשבילך.

הJBL ישרף תוך שיר אחד כי אתה רוצה "באס עמוק" אתה תשרוף אותו כי ה"באס בוסט" והגיין הגבוה שתכוון (כי לא יהיה באס ואתה תרצה להרשים את החברה בשכונה וסתם תגביר אותו למוות) פשוט יהרגו אתו

ואת הקנווד אני לא מכיר אבל עדיין לא נתקלתי ברמקול של קנווד שאני ישים עליו כסף שהשקעתי את זמני היקר להרוויחו.

בקיצור, לטובתך קיבלת המלצות על סאבים זולים יחסית עם תמורה גבוהה. תשקול את מה שנכתב פה וכדאי לך פשוט לבחור סאבים אחרים בם הרשימה שמכילה נבלות וטרפות.

פורסם

שתי המערכות ברמה נמוכה התחלתית. בקיצור לא חושב שיש על מה לדבר.. מה יותר טוב ו מה פחות.

בקשר לרוקפורד הוא לא בידיוק 50 וואט לא צריך ליקבוע מי 50 וואט ו מי 52 וואט. ובכלל על מה אתה מדבר למה אתה מיתייחס, באיזה וולטז', באיזה אחוז עיוות נימדד הספק שאתה מדבר עליו? ב אתר של רוקפורד אפשר לימצוא בדיקות של המגבר ב 14.4 וולט ו עד 1 אחוז. אם אני לא טועה רשום שם 80 או 90 וואט. אני לא בטוח אבל לא חושב שבין אוריון לרוקפורד יש הבדל.

פורסם

קיצר בהתחשב בזה שאף אחד לא עונה פה לשאלה....

מהשלושה קח את הJBL, תכוון אותו בזהירות, בלי בוסט או שתיתן למישהו שיודע לכוון אותו, אל תצפה לL7 ולא תתאכזב

אריק.

בשיפוצים

• תוכן חדש...